Aşk İlişkileri Eski sevgilimle iletişime geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum numaramı değiştirdim ulaşamaz bana onun bende var ama? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Herkeste eski sevgilim mi acaba diye düşünmeye başlamış 🫣🫣🫣😂😂😂re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Eski sevgilimle iletişime geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum numaramı değiştirdim ulaşamaz bana onun bende var ama? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Onun numarası sende olduğu sürece burnunuz şeyden çıkmayacak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyon Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Sinoplu değilsin dimi 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Yok değilim 😂 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Heh iyi o zaman gizliden çıkalım shshsh Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 çık çık Yorumla Besiktas7834 1 yıl Yaz gitsin ya boş ver milleti Yorumla Soran 1 yıl Bende Beşiktaşliyim yanlız 🦅🦅😁 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Yumuşak karnımdan vurma benii Yorumla Soran 1 yıl Vurdum bile 🙃 Yorumla Besiktas7834 1 yıl 😂vur gitsin be Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden iletişime gececeksşn? Eski adı üstünde 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yanlış şeyler yaptığımın farkındayım ama neden bilmiyorum Yorumla Mutluadam00 1 yıl Bence geçme. sonra yine üzülürsün Yorumla
readsheda60 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Kaşınma bence 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Kes sesini bence Yorumla readsheda60 1 yıl Isırırım Yorumla Soran 1 yıl 🐶 Yorumla readsheda60 1 yıl Nereni Yorumla Soran 1 yıl 😡😡😡😡 şerefsiz Yorumla readsheda60 1 yıl 😃😃😃😃😃😃😃 Yorumla readsheda60 1 yıl Düzgün konuşsaydın böyle olmazdı Yorumla Soran 1 yıl Kendin havladin Yorumla readsheda60 1 yıl Büyük aşklar kavgayla başlarmış Yorumla Soran 1 yıl Allah yazdıysa bozsun kim senin gibi bir hayvanla aşk yaşamak isterki Yorumla readsheda60 1 yıl Ne kadar güzel övüyor sun beni kubardım Yorumla readsheda60 1 yıl Soruyumu güncelledin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nerelisin sen 0 45 Yorumla Soran 1 yıl Niye hemen bunu sordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla Soran 1 yıl Bunu sorduğuna göre aklına biri gelmiştir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet geldi senmisn değilmsn diye emin olmak için yazdım Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla Soran 1 yıl Nereli olmasını isterdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belkide sensindir ipucu veremem yaş aralgda tutyr çünkü Yorumla Soran 1 yıl Eğer bensem soylucem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah korusun hayatta istemem Bi daha Yorumla Soran 1 yıl Ya ben değilsem Yorumla Soran 1 yıl Ya da ya bensem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyordum ama riske atmam sen kendin söyle nereli olduğunu anlarım ben Yorumla Soran 1 yıl Yemicem senii korkma Yorumla Soran 1 yıl Ama emin ol o kişi ben değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Çünkü dediğim kişinin bu uygulamayı kullanacağını sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi bakalım Yorumla Soran 1 yıl Sen söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam eski sevgilin nereli Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Demicem ilk sen söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sen neyse boş ver iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Lütfen Yorumla Soran 1 yıl Tamam böyle yapalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bu kadar taktın sen Yorumla Soran 1 yıl Ya o sensen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten bensem uygulamayı bile silerim sırf bağlantı kurmamak icin Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Ne yaptı ki sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver allahindan bulsun Yorumla Soran 1 yıl Konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne için Yorumla Soran 1 yıl Tek bir şey sorucam evli misin Yorumla Soran 1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben hiçbir kızla muhatap bile olmak istemiyorum senle alakası yok Yorumla Soran 1 yıl Evli değilsen o kişi ben değilim rahat ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli değilim sen olmadığına ikna oldum teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ben olmadım ama 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Sanki başından salmak için böyle cevap verdin gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya sana öyle gelmiştir benlen konuşsan ne degsck Yorumla Soran 1 yıl bir şey degismicekte bir an o kişi sensin sandım ve ve keşke o olsaydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napalim nasip Yorumla Soran 1 yıl Aynen 🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun numarası sende olduğu sürece burnunuz şeyden çıkmayacak
Ne diyon
Sinoplu değilsin dimi
Yok değilim 😂
Heh iyi o zaman gizliden çıkalım shshsh
😂😂😂 çık çık
Yaz gitsin ya boş ver milleti
Bende Beşiktaşliyim yanlız 🦅🦅😁
Yumuşak karnımdan vurma benii