Bu kız hoşlanıyor mu, ne yapıyor?

Selam beyler biraz uzun bi yazı olacak ama durumu tamamen anlamanızı istiyorum, cidden kafayı yiyeceğim biriyle de konuşamıyorum çünkü arkadaşlar dalga falan geçer veya kıza söyleyebilir hoşlandığımı. Bu sene başı okula bi kız geldi yeni, başta farklı sıradaydı sonra tam önüme geçti bu kızdan da ben hafiften hoşlanmıştım ama pek bi diyaloğumuz yoktu kız arkasına dönüp falan arada mubabbet kurmadığı sürece, benim de bi mubabbet kurma çabam yoktu zaten. Neyse yine böyle devam ederken bunlar arkadaşlarıyla voleybol falan takılıyodu, top da bana gelmişti attım bunlara kocam ya dedi kız. Bundan önce de sınıf grubuna normalde yazmaz ben yazınca falan yazmıştı, arklar da hoşlanıyor niye desin falan dedi tavırları da öyle dediler. Böyle olunca ben de yazdım muhabbet ettik falan, kız ailesiyle yaşadığı için telefonuna karışıyorlarmış okulum da iyi bi okul zaten gün içi pek alamıyormuş telefonu. Bu yüzden okul olan günler sadece sabah falan yazıyodu geç cevap veriyordu baya, haftasonları falan olunca telefonu aldığında baya muhabbet kuruyoduk aslında bilerek yazmıyormuş gibi gelmiyordu ama bugün okul çıkışı ben buna yazdım yine işte klasik muhabbete devam az biraz konuştuk yine kayboldu, sonra ben bi mekanı st atmıştım 2 3 saat geçtikten sonra bu yazdı o style ilgili muhabbetten alakasız ben de geri cevap verdim hemen muhabbeti devamlamaya çalıştığını düşünerek. Ama bi saat geçti hala cevap vermedi anında yazmama rağmen, hani anlıyorum ailesi karışıyodur falan da direkt yazdım be birader, cidden çok soğuk hissettirdi şu olay bana. Anlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını falan, ailesinin direkt telefonu elinden çekecek hali yok sonuçta yazabilirdi. Bu geç yazınca ben de geç yazıyom bazenleri zaten, hiç konuşma isteğim kalmadı kızdan felaket hoşlanmama rağmen sizce durum ne, ne yapmalıyım hoşlanıyo mudur bilemiyorum hareketleri öyle ama

Bu kız hoşlanıyor mu, ne yapıyor?