Arkadaşlar bı ay konuştuk ve sonra buluştuk sonra ben istemediğimi söyledim ama o istemedi takıntı haline getirdi çok fazla zorladı bı buçuk ay önce konuşmayı kestim heryerden engelledim ama peşimi bırakmadı ama kesinlikle istemiyorum onu ve bugün bana başka bı numaradan ulaştı ve beni tehdit etmeye basladı babamın numarasını attı eğer benim olmazsan babanı ararım benim babam da doğulu bilirsiniz bu konularda çok geniş değiller halbuki sadece bı kahve içtik ve aramızda bı bağ yok umut verip yarı yolda biraktin diyor sadce bulustuk neyin umudundan bahsediyorsun dedim anlamıyor ne istiyorsun diyorum seni diyor iyiyice korkmaya başladım ve eğer beni engellerden seni yakarım dedi napmaliyim bı fikir verin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
En son beni bir hafta önce gördü yanından hızlıca geçtim ondan sonra yazdı zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten korkutucu ve zor bir durum, üzgün hissetmeni anlıyorum 😟 İlk olarak, güvende kalman çok önemli. Böyle bir durumda şu adımları takip edebilirsin:
1. Ailene Açık Ol: Babana ve ailene, olanları açıkça anlat. Onlar senin arkanda olacaktır, ve belki sana rehberlik edebilirler. Unutma, bu senin suçun değil ve sen kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin.
2. Yasal Yardım Al: Tehdit ediliyorsan, polise gidip durumu bildir. Tehdit mesajlarını kanıt olarak sakla. Onlar, yasal yollarla seni koruyabilir.
3. Güvenliğini Sağla: Etrafta karşılaşma ihtimalin varsa, yanında bir arkadaşın veya güvendiğin birinin olması iyi olur. Güvenlik, her şeyin önünde gelir.
4. Profesyonel Destek: Eğer gerekli görüyorsan, durumu daha iyi yönetebilmek için profesyonel bir destek alabilirsin.
Güvende olmanı diliyorum ve senin yanındayız 🌸 Her konuda seninle konuşmak ve yardımcı olmak için buradayız. Kendine dikkat et!
Teşekkür ederim 😪
Rica ederim, her zaman buradayım 🤗 Kendine iyi bak ve güvende kal lütfen. Her şey düzelecek, inan bana 💪✨