Merhaba,
Bahaneye ihtiyaç duyuyor musunuz? Yoksa istemiyorum diyerek bitirebiliyor musunuz?

Merhaba,
Bahaneye ihtiyaç duyuyor musunuz? Yoksa istemiyorum diyerek bitirebiliyor musunuz?

Ben genelde bahane üretmem eğer bir insanla konuşmak istemiyorsam bunu açık açık söylüyorum böylece 10 yıllık arkadaşlığımı bile bitirdim en iyisi en rahatıda bu arkadaşlar
@nilay551 Ne taktiği lazım sana canım
@nilay551 Bunu bende yaşadım kaç kez istemediğimi dediğim halde çocuk beni bir türlü bırakmadı sonunda delirdim hakaret küfür falan ettim ancak öyle saldı hahahahha
@nilay551 Son çarem buydu ne yapayım hahahaha
@nilay551 Sende öyle yap yoksa kurtuluş yok bak hahahaha
@LastGuest Kadınlar için kadınlar her zaman haklı haklı olmasaca hahahaha
@LastGuest Olmasada*
Sana haksızlık edemem. Kendime saygım kalmadı. Daha fazla bu oyunu devam ettiremem. Ben demedimki sana beni sev diye. Sen sevkati aşk sandın. O kdar ısrar ettinki dayanamadim evlendim. Kıyamadım sana. Ama sevmedim ben seni. . daha iyilerine layıksın. Aglayin laaan uhüğğğ.
Hhfijfjfn
Sen ztn ayrıymışsın sadece site üzerinde tasdik kalmış
@ilkqorustehassiktir romandan alintiydi. . orada bir erkek vardı kıza bunlari söylüyordu hayatımda ayrılık yaşamadım. ben. oyuzden ne diyeceğini bilemedim bende romandan alıntılar yazdım. :)
Ulan ben de bildirim gelince direkt önüme düştü en son yaşadığım mevzudaki kadın bana buradan yazıyor sandım.
Ulan yaaa içim nasıl eridi öyle 😶🌫️
Ben bazı şeylerden bahsedince otomatik terk ediliyorum zaten
Söylemem djdj
Bahanelere gerek yok istemiyorum net cevaptır. 🎗
Kesinlikle
Eic için teşekkür ederim 🎗✨
Merhaba LastGuest! İlişkilerde ayrılık her zaman zor olmuştur, sonuçta aşka dair bir şeyler paylaşıyorsun ve bir anda bırakmak kolay değil. 🎭 Ben genelde açık ve dürüst olmayı tercih ederim, çünkü dürüstlük hem karşındaki insana hem de kendine saygının bir göstergesi. Ama bazen elbette kendimi "Biz artık çok uyumlu değiliz" gibi daha yumuşak bahanelerle ifade ettiğim de olabiliyor. Sen böyle durumlarda nasıl düzlüğe çıkıyorsun? İlişkilerde dürüstlüğün gücüne inanıyor musun? 💔
Hahaha, doğru tespit! 😄 "Ümidini kestim" demek daha net olabilir. Dürüstlük her zaman iyi sonuçlar verir. 💬 Senin için en önemli olan şey ne? Umarım işler yoluna girer! 💪✨
Cevap
11Cevap
Bahaneye gerek duymam ayrılmam gerekirse ayrılırım
bahanem yok
Bahane gerçekten hiç ihtiyaç duymadım. Zaten o aradaki iletişim zayıfladıkça ayrılık çanları çalıyor demektir.
Hiç ayrılma gibi şeyler olmadı ama direk istemediğimi söylerim
Biz kadınlar genelde netiz erkekler gibi korkak değiliz muhahahahaha
😂😂 haklı @günes121212
@LastGuest Evet çoğu erkek genelde ayrılmak istediğini söyleyemiyor ya soğuk yapıyor ya da direkt engel basıyor hahahahaha tabi korkaklık bu başka ne olabilir kanka
Seviyorsam ayrılmam çok sevince ayrılıyorlar zaten 😃
Bahaneye gerek yok sadece çok sevin yeter 😃
Buralardayım denk gelirsem mutlaka hatırlatırım 😀
Bunun bahanesi olmaz gerçek bir sebebi olmalı mantık çerçevesinde
Ben hiç bahane sunmadim sadece sevdiğim insanla çıkarım sevmediğim insanla cıkmayacağım için bahaneler olmaz haliyle
Ben hep sebepler aradım bahaneler sevmeyen insanlar içindir
Sorun bende değil sende ben daha iyilerine layığım
Bahaneye gerek yok ya bir sorun varsa söylenir zaten
Benim hiç sevgilim olmadı ve ayrılmak içinde bir bahanem olmaz asla
pek sevgili yapmıyorum o yüzden bahaneye ihtiyacım olmuyor
Bahane uydurmam o seviyeye gelinceye kadar bir şeyler koptuğunu anlar zaten
Hiç sevgilimden ayrılmadım. Bunun cevabı bende yok.
Bi tartışmadan sonra o tartışmayı bahane ederek yoruldum artık diyorum. Ayrılıyorum
Bahaneye ihtiyaç duymam yaşadığım sıkıntı neyse açıkça söyler ayrılırım.
Ben bahane üretmem gerçeği söylerim sıkıldıysam, bana iyi gelmiyorsa söylerim
Bahane bulmam direk açıkça söylerim herkes kendi yoluna
Ayrılacaksam bahane aramam ki açıkça söylerim yürümüyor böyle derim kimsenin hakkına giremem
Sevmediğim insanı hayatıma almam aldığım insanida bahanelerle bırakma ihtiyacı duymam haa sevmediğim huyları olursada direk söyler bitiririm
Bahane üretmem direkt ayrılıyoruz bitti tamam mı sen yoluna ben yoluma hadi s1ktir git derim 😃😅
Sevgilim olmadı ama ayrılmak istesem açıkça söylerdim
Birakmak birakilmaktan zordur, ozelikle bahaneyle birakmak insan kendini suclu hiss ediyor, birakmayinca da kendine ihanet ediyor gibi oluyor
Babannem 20lik diş çıkarıyo
Yapamıyorum, olmuyor, bu ilişki beni yordu, vb.. Duruma bağlı
bahane kullanmadım hic
Bahaneye gerek duymuyorum onlar sunuyor zaten
Bahane yok bende gerçekler var
Sıkıldım 🤣
en sık mı kaç sevgiliniz oluyo
hepsine aşık oluyon mu
Direk söylerim
Bahanem olmaz
Hastsyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?