Çocuk bi de efendi. Aşık olduğu tüm kızlar yollu önüne gelene mavi boncuk dağıtıyorlar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başka türlü iştir o. Sen aşk sanıyorsan senin sorunun 😂😂
Yok çocuk bayağı duygusal bitiyor onlarla evlilik aile hayatı kuruyor
Yok
Ya yakışıklılık ve güzellik göreceli şeyler. İçi boş olduktan sonra bir işe yaramıyor ya ilk bakışta hoş gelmesi dışında. Benim fikrim bu
İyi erkekler yalnızlıktan ölüyor
İyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzünu izlerken
Demiş şair
Kaşarlar kafa dengi oluyor ama yaa namuslu kızlar çok uyuz sürekli öf pofff yapıyor her şeye
E çocukta muhafazakar ksar sevmiyor. Sadece sevdiği tipteki kadınlar ksar geneli
Kendi kızlarınız da umarım hic biseye öf pöf yapmaz umarım ☺️
@Slimgirly ksrlik yapıp işi buraya getiriyorsun ki sadece düşüncemi söyledim seni neden bu kadar etkiliyor sadece doğamız gereği onlar daha kafa dengi geliyor bize bunun doğru olduğunu savunduğunda yok
İşte ne kadar sevmese bile çekiyor demek ki onu mantıken sevmiyor ama bir şeyler onu alıkoyuyor
Bana kşar diyen erkek kşarına bak sen beni etkileyen bisey yok ki madem öf pöfler zorunuza gidiyor kendi kızlarınızı da öyle yetiştirin ki doğanızın gereğini yapmış olun kafa dengi kızlarınız olur iste 😅😅
@Slimgirly namuslu olup düzgün konuşmayı bilen bir kız isterim ben illaki üfleyip pöflemesi gerekmez oğlum olursa da saçma sapan konuşan önüne gelen kızı düdüklesin isterim
Namuslu olan kızlardan zorla bisey koparmaya calısmayın o zaman ne istediğinizi bilr bilmiyorsunuz ya zaten sizn gibiler öyle erkek cocukları yetiştirir max kapasiteniz o kadar. Anlayamadım ben bu erkekleri ya kadınları kullanmaktan Baska bi özelliğiniz yok
@Slimgirly ağır işleri erkekler yapsın maddi sorumluluklar erkekte olsun savaşa oraya buraya erkekler gitsin kadına kendini erkekler değerli hissettirsin erkeğin arabası olsun erkekler para yedirsin erkekler onu yapsın erkekler bunu yapsın doymak bilmeyen kadına erkekler o dediğini yapar işte herkes hak ettiğini bulur elbet bir gün
burada kadın erkek sorumluluklarını konuşmuyoruz kadınlara yaptığınız ayrımı konuşuyoruz objelestirmeyi konuşuyoruz. Umarım ne demek istediğimi anlarsın.
@Slimgirly Allah Allah onları ne zaman konuşmaya başladık ya sorunum başlığına bakar mısın Bir de senin yazdıklarına ben de yazmışım sen konuyu benim çocuklarıma getirmişsin 😂
Evet kendi cocugunu nasıl yetiştireceksin? Öf pöf edilmezmiste kafa dengi olunması lazımmısta. Demek herkes rahat yetişmiyor ailesi terbiye veriyor.
@Slimgirly terbiye ile uyuzluğun alakası yok bu öf pöf yapmak isteyip de yapamadıklarının acısını bu şekilde çıkarmak oluyor kendini ağırdan satmak oluyor bunun yerine hem namuslu hem de bu kadar egolu olmayan insanlar yetiştirilebilir ama ben kime ne anlatıyorum ki
Sen sundan bahsediyorsunn istediğini rahatça alabilmekten bahsediyorsun yani senin taleplerini yerine hemen getiren kadınlar hoşuna gidiyor. Kusura bakmada kimse seninle vücudunu paylaşmak zorunda değil tabi ağırdan satacak. Normal değil mi
@Slimgirly sen konuyu buralara nasıl getirdin kafa dengi olmakla istediğini almanın ya da of pöf yapmakla istediğinin verilmemesinin ne alakası var öyle bir talep de bulunduğumda zaten biri kıyameti koparmayıp da öf pöf yapıyorsa oda gösterip vermeyen tiptir ama benim demek istediğim bunlar değil zaten
erkekler kaşar kız sever lost dizisindeki sayit shannon'a aşık olduğundan beri erkeklere güvenim kalmadı
Düşürmesi kolay oluyo çünkü
Sevmis gönül bu otada konar onada
Aura meselesi senden etkilenmiyor demek ki
Normal.
Aşkmı sanıyorsun
Cinsel manda bişi hissetmiyor o sevdiği kızlara bunalrada öyle. Kız osbu olsun aşık oldu mu esc ye gider ona gitmez
Kullan at peçete misali