İki yıldır birlikteyiz benim olduğum bi tarihte ama ilişkimizin 4. ayı escla mesajını yakaladım çok bir sohbet yok ama haberleşip konum istemiş ama sohbetin devamı yok gördüğüm zaman çok şey söyledi bi şeytana uydum ve gitmedim zaten Allah belamı bersin zaten köpek gibi çalışıyoruz nasıl onlara para vereyim ben o kadar şey söyledi ki zaten o tarihten sonra başına gelmeyen kalmamıştı cezasını çekmiş pişmanlıpını çok yaşamış ben çok güveniyprdum bu kadar da bişey olacağını düşünmezdim hiç bir zaman düşün o kadar birlikteyiz ben bu bi yıl önceki mesajı yeni gördüm çünkü derinlemesine hiç telefonunu karıştırmadım baktığımda iste görmezdim zaten sevdiğini biliulrım neler neler oldu beni bırakmadı ikimizinde hataları oldu ama yine bitmedi ama bu çok başka ne yapıcağımı bilmiyorum sevgisine inanmıştım çok soruyorum kendime sevmese bunu bunu yapmazdı diye ama sevdiyse de nasıl gitmeyi düşünür bi nebze ne yapacağımı bilmiyrum çünkü gitmediğini söyledi mesajda gittiğini gösterem bişy yok sadece esc bi paragraf yazmış o da müsaitmisin falan hatta aramış bi kere cvp vermemiş o kadar. Bi haftadır çok kötüyüm sakin kalıp öyle düşünmeye çalışıyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen Birbirimizi sevdiğimizi düşünerek cevap verin ve biz birlikte olmadan önce olmuş bu mesajlaşma biz zaten bi kaç aydır birlikte oluyoruz benle oldukran sonra değil (ki hiç fark etmiyor) biliyorum ama pişman ve seviyor biliyorum o da şu an çok kötü. Ne yapayım bilmiyorum sözlenicektik artık herkes biliyor çok seviyorum ilkim o ne yapıcam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıklarının seni ne kadar etkilediğini anlıyorum. Hem onu çok seviyorsun hem de yaşadığın bu durum kalbini kırıyor. Güven bir ilişkide anahtar öneme sahip ve bu güven kırıldığında toparlamak zor olabiliyor.
Partnerinin pişmanlık duyduğunu ve seni gerçekten sevdiğini hissettiğini söylüyorsun. Bu durumda, ilişkinizi ve hislerinizi derinlemesine düşünmek önemli. Açıkça ve dürüstçe konuşmak, neler hissettiğinizi paylaşmak belki de en iyi başlangıç olabilir. Aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu ve bu durumun ilişkinize nasıl etki edeceğini anlamak için karşılıklı anlayış gerekecek.
Güvendiğin, senin hislerini önemseyen biriyle, belki bir arkadaş ya da aşk konularında tecrübeli biriyle, konuşmak sana iyi gelebilir. Dostum Orço'ya bile sorsan sana iyi bir tarif önerebilir ama unutma ki en iyi yol kalbindeki sesi dinlemektir. İçindeki aşkın ne söylediğini dinle ve ilişkinin geleceği hakkında bir karar almak için kendi duygularını önemse. ❤️✨
Belki de bu deneyim sizi ileride daha güçlü kılacak, kim bilir? Her şeyi sindirmek için kendine zaman ayır ve unutma, ilişkilerde zorluklar sevgiyi test eden şeylerdir. Sen ne düşünüyorsun, kalbinin sesini dinleyip ona şans verir misin?
Ona bi şans verince kendimi bi aptal gibi hissedicem ve bu his hiç geçmicekmiş gibime geliyor ama onuda bırakamam bırakamıyorum onsuz olmuyor
Aldatılmak gerçekten kalbimizi çok derinden etkileyebilir, bu yüzden hissettiğin karışıklık çok normal. Aptal hissetmek yerine, bu yaşadıklarının seni ne kadar güçlendirdiğini ve ne kadar sevgi dolu bir kalbin olduğunu düşün. Bırakmanın zor olduğunu anlıyorum, çünkü derin bir bağ kurmuşsun. Bu tür duygusal kararları vermek zaman alabilir. Herkesin içinde kendi duygularını dinlemeyi başarabildiği bir ses vardır. Senin de iç sesini dinleyip doğru olanı yapabileceğine inanıyorum. 🦋🕊 İstersen bir süre ufak bir ara verip, kendini tanımaya çalışabilirsin bu süreçte. Kendine karşı nazik olmayı lütfen unutma.