Aldatılmak ve bırakamamak?

İki yıldır birlikteyiz benim olduğum bi tarihte ama ilişkimizin 4. ayı escla mesajını yakaladım çok bir sohbet yok ama haberleşip konum istemiş ama sohbetin devamı yok gördüğüm zaman çok şey söyledi bi şeytana uydum ve gitmedim zaten Allah belamı bersin zaten köpek gibi çalışıyoruz nasıl onlara para vereyim ben o kadar şey söyledi ki zaten o tarihten sonra başına gelmeyen kalmamıştı cezasını çekmiş pişmanlıpını çok yaşamış ben çok güveniyprdum bu kadar da bişey olacağını düşünmezdim hiç bir zaman düşün o kadar birlikteyiz ben bu bi yıl önceki mesajı yeni gördüm çünkü derinlemesine hiç telefonunu karıştırmadım baktığımda iste görmezdim zaten sevdiğini biliulrım neler neler oldu beni bırakmadı ikimizinde hataları oldu ama yine bitmedi ama bu çok başka ne yapıcağımı bilmiyorum sevgisine inanmıştım çok soruyorum kendime sevmese bunu bunu yapmazdı diye ama sevdiyse de nasıl gitmeyi düşünür bi nebze ne yapacağımı bilmiyrum çünkü gitmediğini söyledi mesajda gittiğini gösterem bişy yok sadece esc bi paragraf yazmış o da müsaitmisin falan hatta aramış bi kere cvp vermemiş o kadar. Bi haftadır çok kötüyüm sakin kalıp öyle düşünmeye çalışıyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen Birbirimizi sevdiğimizi düşünerek cevap verin ve biz birlikte olmadan önce olmuş bu mesajlaşma biz zaten bi kaç aydır birlikte oluyoruz benle oldukran sonra değil (ki hiç fark etmiyor) biliyorum ama pişman ve seviyor biliyorum o da şu an çok kötü. Ne yapayım bilmiyorum sözlenicektik artık herkes biliyor çok seviyorum ilkim o ne yapıcam bilmiyorum

Aldatılmak ve bırakamamak?