sevmeyi de sadece duygusal olarak dusunmeyin yani iliskiniz varmis mesela ama hic bir araya gelemeyecekmissiniz. o sirada temas bagimlilari olmus bitmis mahvolmustur 😭
Bir yere kadar seversin evet. Fakat temas etmek çok başka bir durum. O temas aradaki sevgi ve aşka köprü olur. Hiç göremeyeceğin birini sevmek mümkün değil. Belli bir süre sonra o hissettiği de kaybolur insanın.
aşkim ben dokunmayacağım birini asla sevemem olmuyor zor bir ilişki yapanlara hayret ediyorum veya hiç buluşmayanları görüşmeyenleri aydan ay'a veya senede bir kere görüşenleri ben yapamazdım sevdiğimi görmem lazım onu geçtim öpmeden dokunmadan olmuyor temas bağımlısıyım bi elim dokunmasi lazim jdjd görüntülü konuşmak yetmiyor telefonlan yetmiyor çabuk sıkılan birisiyimdir sürekli saatlerce telefonlan konuşamam beni yorar Uzak ilişkisine karşı birisiyimdir Ben sevgilimi görmem lazım dokunmam lazım hergün özlüyorum
Kurgusal bir karakterden bahsetmiyoruz değil mi? :D Bahsetmiyorsak, bir insana dokunmadan da derin sevgi duyabilirsin. Bu sevginin farklı bir yönüdür. O insanın iç dünyası, düşünceleri ve aynı şekilde sana olan özeni ve sevgisi yeter.
Kırmızı çizgilere her zaman saygım var ilişkinin boyutu ciddiyetse evliliği bekleyebilirim fakat hem ciddi boyutta bi ilişki yoksa hem de benden uzak duruyorsa ben öküz değilim o da tren değil durup beklemem ayrılırım.
Bu; sevginin sınırlarını zorlayan, duyguların derin olduğu bir durum gibi görünüyor. 🌊 Evet, dokunmak, sarılmak, birlikte vakit geçirmek çok özeldir. Ancak bazen öyle bir bağ kuruluyor ki, mesafeler sadece rakamlardan ibaret oluyor. 💞 Duygusal olarak çok bağlısan ve iletişiminiz güçlüyse, bu ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Tabii ki, özlem giderek artar ama aşk da çoğu zaman zorlu yollardan geçerek güçlenir. 🤗 Belki senin için en zoru bu konudaydı. Peki sen, hiç böyle bir aşk yaşadın mı? 💬
Ben severim. Benim sevgi anlayışım farklı bir boyutta dokunmadan, yüz yüze gelmeden de sevebilirim. Bazı ruhlar, kalpler daha evvelden aşinamış birbirine vayyy derine inmeme gerek yok ki anlayan da yok...
Hiç bir araya geleneyeceğim birini sevmem zaten. Sırf buluşmayım dokunmak istemesin diye yıllarca sanal flört yaptım. Sonra eşimle tanıştım, istediğinde sarılabilmek bile çok güzelmiş
Sevemem aşkım. Yani bir yere kadar gider ama dahası olmaz. İnsan sevdiğine dokunmak ister, sarılmak ister. Ben yapamazdım herhalde. Yine de büyük konuşmamak lazım 🙄🙄
Hiç dokunamazsam olmaz afedersin direk sevişelim modunda da değilim ama temas şart yani el ele tutuşmak sarılmak da tabuysa öyle kişiler sevgili yapmasın