Bu erkek neden böyledir?

Bir erkek neden kendisini platonik sevip açılan kıza hiçbir şekilde ölse bile bi nokta kadar bile cevap vermez, vakti zamanında kız kendisine ilk açıldığı zaman zoraki olsada çünkü kızı beğenmiyor vs dolayısıyla da istemiyor yazışmış kendisiyle, sonrada öylece bırakmış çünkü kız kendisine lazımmış başka bi kızlar varmış aklında, demiş belki bu kız o kızlarla aynı yaştadır samimidir bi çevresi vardır, o ortamlara girebilmek bilgi sahibi olmak kendini göstermek için kendisinin başka bi kız arkadaşı yok çünkü bu bir fırsat, ee bakmış kız da çok ısrarcı üzülücek kahrolucak normalde de acımış kıza, o da yazışmış çok samimi biçimde demiş ki hem ben istediğimi alırım hem de kızın da gönlü hoş olur, reddedildiğini düşünmez arayı yumşatmış birnevi bi taşla iki kuş, öyle yani sonrasında da devam ettirememiş zaten çünkü kızın hem yaşı büyük onu geç asosyal ve bi çevresi yokmus kızın dediğim gibi asla umursamamış kızı, kimseye söylememiş, kıza bi açıklama bile yapmamış kız da garibim hiçbirşeyin farkında değil, iyi kötü konuştum kendisiyle beni istedi falan diyo😂
Bu erkek neden böyledir?