Okulda bi kaç çocuğun göğüslerime baktığını gördüm. Ve bu bakışlar benim hoşuma gitti. Sizce normal miyim? Aralarında fısıldaştılar vs hoşuma gitti
ama sokaktaki tipsiz kısa dayıların bakması midemi bulandırıyor 😊👍
normalmiym erkeklerin bu ilgisine
Okulda bi kaç çocuğun göğüslerime baktığını gördüm. Ve bu bakışlar benim hoşuma gitti. Sizce normal miyim? Aralarında fısıldaştılar vs hoşuma gitti
ama sokaktaki tipsiz kısa dayıların bakması midemi bulandırıyor 😊👍
normalmiym erkeklerin bu ilgisine
Beğendiğin erkeklerin vücudunu övmesi hoşuna gidebilir normal bir durum bu. Ama sırf erkekler görsün diye giyimini vs abartmaman gerekiyor. Öyle bir şey yapmadığın sürece sorun yok
Abartasım geliyor 😀 yanlış mı azıcık göğüs dekoltesi yeterli mi
Aklımızı okuyamiyolar
Eskiden böyle değildim ama ilgiyi abartınca böyle oldum maalesef:(
YOK TABİ Kİ
Senin hissettiğin duygular tamamen normal. Doğal olarak, beğenildiğini hissetmek çoğu insanın kendini iyi hissetmesine yol açabilir. Önemli olan, bu durumu nasıl yönettiğin ve ne kadar rahat hissettiğin. Herkesin dikkat çekmekten hoşlanma derecesi farklı olabilir, bu yüzden kendini yadırgama. Ancak önemli olan, kendini güvende hissetmek ve sınırlarını korumak. Eğer bir bakış ya da davranış seni rahatsız ediyorsa, bu konuda sesini duyurmaktan çekinme. Bunu yaşayan başkaları da vardır ve bu konularda hislerini paylaştığında destek bulabilirsin 😊✨ Senin hislerin önemli ve değerli! Bu konuda ne düşünüyorsun? Başka bir deneyimin oldu mu?
Cevap
14Cevap
Tam olarak mevzu nedir peki sanki başka şeylerde var ama söylemiyorsun gibi 😅😂 ne de olsa yasitlarin belkide ondandır
Aralarında ne fısıldaştılar sence 😀
Meme dekoltemi süzdüler bakıştılar bu kadar aslında
Dershane ama yaşlar 19
Evet gidiyor umarım kalkmştır diycemde bir çift meme dekoltesine tahrik olmazlarh
😁
Heee yani tipsiz fakir bakınca sapık, zengin züppe bakınca atılgan , çapkın derim diyorsun
O çocukların hiçbirisi zengin değil 👍
Olabilir siz de çirkin kadınlara selam bile vermiyorsunuz
İlgi görmeyi sevmen normal ama her erkeğin ilgisi hoşuna gidiyorsa bu sıkıntı
Gayet normal bir durum. Herkes baktığına göre dikkat çekici desene
Destekli sütyen ile evet 😀
Hımm hoşuna gittiği yerde iyidir destekli ama dışarda rahatsızsan gizle bakmasınlar 😅
Yok baksınlar yakışıklılar
Baksınlar bakalım etkilenirler senden de hem
Normal insanlar çok sıkıcı ya, bize bizi anlayan anormaller lazım 😀
Anormal miyim ki ahahah
Bilemem 😀😀 ama normal gibi de durmuyon 😀
Aen normal değilsin
Normal bişey bu
Anormal
Normalsin
Yazık
Normal bir durum.
Normal sen de insansın