Kizlar neden bi erkek hoca bi kiz öğrencisine takar?

Kizlar bugün fizik sınavım vardı ben fiziği hiç çözemiyorum sınava 2 gün çalıştığım halde sınavi yapamadım neyse konuya giriyorum bugün beden dersinde fizik sınavım vardı sınava girmeden önce beden hocam elime kopya çekerken fark etti oynuyordu karşımda fark etti bana dediki topla mi hazırlıyorsunuz kopya hazırlama dedi bende dinlemedim hazırladım arkadaşlarımda yazdı elerine neyse sınava girdim beden hocam sınav kağıdını verdi yanımda bi arkadaşım oturuyor okulun 1. si neyse sonra sınıfça herkes kopya çekiyordu rahat rahat onlara bakıyor bir şey demiyor önümüze dönün dedi sadece başka bir şey demedi yemin ederimki onun gözleri önünde bütün sınıf kopya çekti bende dedim çekiyim çünkü yapamıyorum ben çekerken arkadaşımdan o tam karşımdaydı gözlerini benden çekmedi önümdeki sırada tekerlekteki öğrencinin karşısına geçti ve kızla konuşmaya başladı galba geçerek ve bu esnada bana bakıyordu önümdeki tekerlekteki sandalyedeki öğrenciyi kulandı sözde ona yardımcı oluyor diye ama gözleri üzerindeydi sonra arkadaşımdan kopya çekerken bütün sınıfa bağırarak dediki arkadaşınız ırmağın aklına nasıl hemen geldi hızlı hızlı yazıyor dedi beni kaldırmadı yanındaki arkadaşımı kaldırdı başka yerde oturdu onu benide karşısında bıraktı tam karşımda oturuyor sıramın önünde bana bakıyordu telefonuna bakmıyordu herkes yemin ederimki kopya çekiyordu kimseyi ayirmadi sadece beni ve arkadaşımı ayırdı sonra elimde kopya var onun göze soktum elimi açtım bakıyom bakıyom hatırlayamıyorum oda bana gülüyor sonra fizik hocam geldi benim ödüm koptu beden hocam fizik hocama kopya çektiğimi söylerse diye bide elimde kopyalar vardı hemen elimi bacaklarının arasına soktum beden hocamda karşımda oturmuş bana bakıp gülüyor sonra allahtan hocaya kopya çektiğimi söyledi sonra sınav bitti herkes ona kağıdını verdi onların kagidina hiç bakmadı sadece benim kağıdına baktı ona bak ba dedim halde baktı benimle dalga geçti eksiler artılar falan diye sonra çıkıp gidi bir hoca bunu neden yapar bir oğrencisine

Arkadaşlar ben bu hocayla samimiyim ona değer veriyorum o benim her şeyime karışan bi hoca saçıma kıyafetime karışan bi hoca bugün saçımı kivircik yaptim ve her kivircik yaptigimda ya da saçımı açtığımda kavga ediyoruz bugün kavga etmedi saçıma baktı sinirlendi sadece

Ve bunu gören arkadaşımlarim dediki hoca sana bunu bilerek yaptı senden intikam aldı dedi

Sizce bilerek mi yaptı

Kizlar neden bi erkek hoca bi kiz öğrencisine takar?