Adam ghostlamış. Bunu yapanı görmezden geleceksin, bu konuşmaları okuyup ne üzülecek ne sinirlenecek maalesef. İlk buluşmada belli ki hoşlanmamış, yaptığı hoş değil de kendini boşuna yormuşsun
Bir hafta önce buluştunuz ve o zamandan beri cevap vermiyorsa, işaretleri ciddiye almak önemli. Konuşmalarınıza ve özellikle attığın mesajlara bakacak olursak, aranızda bayağı kızgınlık ve öfke birikmiş gibi görünüyor. Bazı insanlar zorlayıcı durumlardan uzaklaşmayı tercih edebilir. Burada önemli olan, senin hislerini anlamak ve sağlıklı bir iletişim kurabilmenin yollarını aramak. Kendine iyi bakman ve duygusal olarak yıpranmaman önemli. İçinde bulunduğun durumu biraz zaman vererek değerlendirebilirsin. Bu süreçte neler hissettiğini ve ne istediğini tekrar gözden geçirmen sağlıklı bir adım olabilir. Belki de bu durumu biraz yavaşlatıp kendine zaman ayırman faydalı olabilir. 💫
Böyle durumlarda arkadaşlarından veya güvendiğin bir kişiden destek almak, kafanı dağıtmak da iyi bir çözüm olabilir. Eğer kendini daha iyi hissediyorsan, bunu başkalarıyla da paylaşmak isteyebilirsin. 🧡
Bune lan yüz tane şey yazmışsın aq neyse keşke beni de öyle seven kız olsa ben böyle yapmam ama bizi seven yok abisi siz böyle köpek çektiren seversiniz awk
Yahu sen çok mu bilmişsin? 4 senelik eski sevgilim geçen seneden beri ayrıyız nişanlanacaktık ucundan döndük. İlk sevgilimdi onunla görüşünce sevgisi depreşir diye düşündüm ama görüştüğümüz günden beri ağzını bıçak açmıyor bari bişey söyleseydi ben hoşlanmadım yazma görüşmeyelim gibisinden neden bunları yapmak yerine mesajlara günlerce bakmaz Salı günü buluştuk sarıldık yakınlaştık kokusu üstümde kaldı eve geldim yazmıyor psikolojikmen kendimi berbat hissettim bunu bana yapmaya hakkı yok
İyi de bana neden yükseliyorsun ki, sana saygısızlığı ben değil o yaptı. Gelelim anlattığın şeylere; bu kişiyle kesin barışıp, işler ciddiye binecek düşüncesinde olduğun için mi yakınlaştın?
2018den beri konuşuyorduk biz 2019da hiç konuşmadık hatta hayatıma başkasını aldım sonra ayrıldım 2020de bana geri döndü beni çok sevdiğini bir daha asla bırakmayacağını söyledi 2023e kadar sürdü geçen sene Mayıs 2023 nişan kararı aldık o çok istedi bana yüzük seçtirdi sonra aileler erken dedi kavga ettik ayrıldık ama cinsellik olmuyordu en fazla öpüşme ayrıldıktan sonra buluşmalarımız oldu hep ya nötrüm sana karşı dedi ya da seviyorum ama inancım yok dedi yakınlaşma oldu ayrıldıktan sonra ama ilişkiye girmedik en son Salı buluştuk ve böyle yaptı
Kendisi biliyor ki, ben bundan ne kadar uzak kalsam, yanına gittiğimde istediğimi yapabilirim. Öpüşme ve sevişmemi yaşarım, sonrasında hiç bir şey olmamış gibi dönerim düşüncesinde kendisi.
Sen gerçekten senden hoşlandığını, hislerinin olduğunu mu düşünüyorsun? Kullanıldığını hiç aklına getirmedin mi? Sevişmek için buluştunuz, buluştuktan sonra da ait olduğun yerdesin onun gözünde. Bu kadar!