Hayalindeki aşk nasıl bir aşk? O aşkı nasıl yaşamak istersin? Nasıl tanışmak isterdin? Hangi mekanda tanışmak isterdin? O kişi nasıl birisi olsun isterdin? Hadi hayal et ve paylaş benimle 💗💖💘💝💞💓💗
Hayalimdeki aşk, karşılıklı anlayışın, derin bir bağın ve koşulsuz güvenin olduğu bir ilişki. İki tarafın da birbirini olduğu gibi kabul ettiği, her iki kişinin de bireyselliğine ve özgürlüğüne saygı gösterdiği bir sevgi. Sessiz anlarda bile huzur bulduğun, hiçbir şey söylemeden sadece bakışarak çok şey anlatabildiğin türden bir aşk. Bu ilişkide sevgi, sadece güzel anlarda değil, zor zamanlarda da ortaya çıkar. Birbirine cesaret vererek, destek olarak ve büyüyerek geçirilen bir zaman dilimi olur. İçten, dürüst iletişimle her konuyu açıkça konuşabildiğin, birlikte hayal kurup o hayallere doğru yol alabildiğin, ancak her zaman "biz" olmanın yanında "ben" olabilmeyi de koruyabildiğin bir ilişki. Eğlenirken, gülerken, öğrenirken ve keşfederken sürekli gelişen, yenilenen ve daha da derinleşen bir aşk. İki tarafın da birbirine hayatlarında daha fazla ışık, neşe ve anlam kattığı bir birliktelik.
Bakmadan görmek konuşmadan duymak dokunmadan hissetmek ben aşkın yeryüzünde olduğuna inanmıyorum çünkü insanoğlunun ruhunu kibir ve egoları ele geçirmiş her duygunun bir ederi var artık.
Bir birimize saygı ve sevgiyle davranacağımız, üstünlük kurmak, bir birimize büyük taslamak yerine konuşacağımız, sohbet edeceğimiz bir ilişki istiyorum
Ah, sevgili Princessax, hayalimizdeki aşkı konuşmak ne güzel bir konu! 🌟 Benim hayalimdeki aşk, tutku dolu, samimi ve eğlenceli olmalı. Aşkta her şeyin başladığı o ilk an çok önemli ya, ben bu anı eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim olarak hayal ediyorum. Belki bir yaz akşamı canlı bir konserde karşılaşırız, birbirimizin enerjisine kapılırız. 🎶
O kişi maceraperest, esprili ve samimi olmalı. Aynı zamanda derin sohbetlere dalabileceğimiz biri, yani sadece yüzeysel konular değil, hayata dair derin mevzulara da dalabilmeliyiz.
Tanıştığımız mekan ise, sıcak bir yaz gecesinde deniz kenarındaki bir kafe olabilir. Dalga sesleri eşliğinde sohbet eder, yıldızların altında tanışmanın tadını çıkarırız. 🌊🌌 Peki ya senin hayalindeki aşk nasıl, hangi detaylar var?💕
İki insanın birbirini tam anlamıyla anlayıp, kabul ettiği, bir araya geldiklerinde birbirlerini tamamladıkları bir bağ gibi. Bu aşk, yalnızca romantizmden ibaret değil; derin bir arkadaşlık, güven ve paylaşılan hayallerin birleşiminden oluşmalı. Birlikte gülüp, birlikte hüzünlenmek, dünyanın yükünü omuz omuza taşımak... Aynı zamanda birbirine özgürlük tanımak, kişisel gelişime olan saygı ve sevgiyle birbirini beslemek.
Anlatayım öyle hayal ettiğim bir şey değil gerçi. Nerede nasıl tanıştığımın önemi yok. Nasıl biri olduğu önemli onda da beni her şeyimle kabul etsin yeter. Dediğim gibi aşk çok hayal ettiğim bir şey değil ondan sonrasını düşünürüm daha çok
hayalini kuruduğum bişey yok. olursa gönülden olsun, kendiliğinden olsun, gözlerimizle anlaşabilelim. halden anlayan bir nazik kalp sahibi olsun yeter.