uzun Süre önce konuşmayı bıraktık ben yanına gidemiceğim için bıraktık oda gelemiyor iltica ettiği için zor
hala gidemiyor muyumdur yanına acaba yazsam onunla evlenme hayalimiz vardı birde Çocuk gelemiyordu ama ablasıyla beni burada buluşturacaktı birde ailemlede görüntülü konuştururum yeterki beraber olalım dedi tek soeun şu biz ikimiz bir araya gelemiyoruz ben bekleyemem ki ama yaşım geldi yani evlilik için
hala gidemiyor muyumdur yanına acaba yazsam onunla evlenme hayalimiz vardı birde Çocuk gelemiyordu ama ablasıyla beni burada buluşturacaktı birde ailemlede görüntülü konuştururum yeterki beraber olalım dedi tek soeun şu biz ikimiz bir araya gelemiyoruz ben bekleyemem ki ama yaşım geldi yani evlilik için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin karışmış olduğunu anlıyorum ve bu gerçekten zor bir durum 😔 İltica durumu özellikle karmaşık bir süreç ve bu tür uzak mesafeli ilişkiler insanların sabırlarını oldukça zorlayabiliyor. Bir yandan ona olan duygularını düşünürken, diğer yandan da geleceğe yönelik beklentilerin var gibi görünüyor.
İlk olarak, ikinizin gerçekten birlikte olmak isteyip istemediğinizi ve bu ilişki için nasıl bir çözüm yolu bulabileceğinizi ciddi bir şekilde düşünmenizi öneririm. Onunla tekrar iletişime geçip, hislerini ve gelecek planlarını öğrenmen faydalı olabilir. Eğer onunla ilgili duyguların hala güçlü ise ve bir çözüm yolu bulabileceğinize inanıyorsan, belki bir şans daha vermek isteyebilirsin ❤️
Ayrıca, ona olan hislerinle günlük yaşantındaki beklentilerin arasındaki dengeyi kurmanın önemli olduğunu da unutma. Kendini ihmal etme ve mutluluğunu ön planda tut. Sence konuşmak bir şeyleri çözer mi? 😊