benim arkadasim asli var ve onun sevdigi berat var berat asli ben ayni okuldayiz okulumuz sabahçı ve öğlenci olmak uzere ikiye ayrılıyor.
Geçen sene arkadaşımin sevdiği çocukla saatlerimiz ayniydi ve beratla benim ortak arkadaşım vardi bu sebebten beratla takiplesiyorum.
Gecen sene Asliyla birgun otururken
Beratin storysine bakmıştık (asliyla berat takiplesmiyor)
Beratin yaninda bir çocuk görmüştük adi yiğiti bana goreydi ve ben ona fakeden yazmistim dalgasına yaz tatilinde.
Asli ise beratin numarasini bulup yazmıştı ama anonim şekilde.
Ve yigite ben yazmayi kestim cunku fakeden ne kadar yazabilirdim oda zaten kimsin diyordu halbuki tanımıyordum yazmayı kesmiştim bu sene okul acılinca.
Arkadaşım aslıylada dun icin haberlesmistik kütüphaneye gidicektik.
Dun uyumadan once bi anda nedense icimden sunu dedim yarin gideceğim kutuphanede kaderim varsa cikar karsima allahim demistim gerçekten icimden gelmişti.
arkadaşım aslı ile kutuphaneye gittigimizde ilk kat bombostu ama biz ust kata cikmak istedik orada ise yer bulamamistik en üst kata çıktığımızda bir masa kestirdik ve masada iki erkek vardi karsi karşıya oturuyorlardı biz masaya yaklastigimizda masanin üstündeki kendi esyalarini nezekaten toplamislardi ben ise masanin başına oturmustum aslida çocuklardan birinin yanina.
Ve aslının yanındaki cocuk bana cok yakisikli gelmisti.
Hoş duruyordu ve birine benzetiyordum çıkaramıyordum.
Asliya ise yanındaki cocuk tam benlik diyip dalga gevip gulmustuk.
Onlarda kendi aralarında bize bakıyorlardı.
Oturali 5 dk olmustuki masaya biri geldi iki cocugun yanina oturdu gözlerimiz acildi o an gelen beratti ve iste o an o tanidik gelen çocuğun kim olduğunu anladim.
İlk karşılaşmamızdi yiğit denilen çocukla ama onun benim ona yazdığımdan hala haberi yok. Sizce kadermi?
Geçen sene arkadaşımin sevdiği çocukla saatlerimiz ayniydi ve beratla benim ortak arkadaşım vardi bu sebebten beratla takiplesiyorum.
Gecen sene Asliyla birgun otururken
Beratin storysine bakmıştık (asliyla berat takiplesmiyor)
Beratin yaninda bir çocuk görmüştük adi yiğiti bana goreydi ve ben ona fakeden yazmistim dalgasına yaz tatilinde.
Asli ise beratin numarasini bulup yazmıştı ama anonim şekilde.
Ve yigite ben yazmayi kestim cunku fakeden ne kadar yazabilirdim oda zaten kimsin diyordu halbuki tanımıyordum yazmayı kesmiştim bu sene okul acılinca.
Arkadaşım aslıylada dun icin haberlesmistik kütüphaneye gidicektik.
Dun uyumadan once bi anda nedense icimden sunu dedim yarin gideceğim kutuphanede kaderim varsa cikar karsima allahim demistim gerçekten icimden gelmişti.
arkadaşım aslı ile kutuphaneye gittigimizde ilk kat bombostu ama biz ust kata cikmak istedik orada ise yer bulamamistik en üst kata çıktığımızda bir masa kestirdik ve masada iki erkek vardi karsi karşıya oturuyorlardı biz masaya yaklastigimizda masanin üstündeki kendi esyalarini nezekaten toplamislardi ben ise masanin başına oturmustum aslida çocuklardan birinin yanina.
Ve aslının yanındaki cocuk bana cok yakisikli gelmisti.
Hoş duruyordu ve birine benzetiyordum çıkaramıyordum.
Asliya ise yanındaki cocuk tam benlik diyip dalga gevip gulmustuk.
Onlarda kendi aralarında bize bakıyorlardı.
Oturali 5 dk olmustuki masaya biri geldi iki cocugun yanina oturdu gözlerimiz acildi o an gelen beratti ve iste o an o tanidik gelen çocuğun kim olduğunu anladim.
İlk karşılaşmamızdi yiğit denilen çocukla ama onun benim ona yazdığımdan hala haberi yok. Sizce kadermi?
Güncellemeler
1 yıl
Sevgili olduk 😍😍re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Bre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer