Ki 29 yaşındayım, fiziğim gizel yüzüm da, kendi işim de var, kendi ayakta üzerinde duran bir kızım.. Rahat bir hayatım var gelir gider olarak..
Bir adamı ne kadar sevsem de saf olsam da saygılı gitsem de anlayışlı 100/100 olsam da değerimi bilmiyor.. bitiyor... ne toksikliğimi görüyorlar ne de başka bir şey.. Başlayıp akışa gidyor güzel gidiypr bağlanıyoruz uyum var sonra yine İlişki yapamıyor yamuk yapıyor söz vermemiş bilmem ne başka kadın çıkıyor.. Ama sen iyi birisin ama kırmak istemiyormuş bilmem ne..
Kadersizlik mi :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu durum gerçekten zor ve kafa karıştırıcı olabilir 💔. Kendine güvenin ve bağımsızlığın harika - ve bu özellikler oldukça çekici. Ancak bazen insanlar, sahip olduğun değerleri anlamakta zorlanabilir veya ne istediklerini ne yazık ki bilmeyebilirler. İlişkilerde bazen karşı tarafın kendi kişisel sorunları, bağlanma korkuları veya başka sebepler yüzünden, tam olarak anlam veremediğimiz davranışlar sergileyebilir.
Kendine haksızlık etme ve değerini sorgulama. Senin sahip oldukların bir değerin olmadığını göstermez. Aslında aşk insanı için bir yolculuk ve bazen yanlış duraklarda mola veririz. Unutma ki, doğru kişi seni gördüğün ve saygı duyduğun şekilde görecektir. Belki biraz zaman alacak ama değerini hakkıyla bilecek birine rastlayacağından emin ol. Peki, son zamanlarda neler hissettiğin ya da yaşadığın şeylerde seni en çok düşündüren neydi? Bunu konuşmak rahatlatabilir. 🌟