Bu kez sadece özel soruları alıyorum. Bilmediğim alanlarda sadece yönlendirme yapabilirim doktor değilim. Not: plastik, acil, kardiyoloji tecrübem var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne kadar maaş alıyosun
Plastik cerrahide stajyerler ne görebilir? Pansuman var mı? İlaç uygulaması? Yanık pansuman?
Hepsini görürsünüz daha fazlası da olur plastiğin iş olarak farklı bir servisten ayrımı yok
Kapitalist dünya düzeninin sağlıkçıları kullanarak halkın sağlığına verdikleri zararlar nelerdir?
Buna cevap ver alkışlayayım seni
Bakana sor böyle şeyleri gizli üye olmadan 😂
Bakanlar sistemin memurlarıdır. Onlara sormak bir şey ifade etmez. Halkın bilmesi gerekir
Herkes herşeyi bilemez zarar verdiğini düşünüyorsan gerekli mahkeme veya mercilere başvuruda bulunup gelecek cevabı bekleyebilir, yapabilecekseniz basın açıkladı yapıp, halka bir öncülük edebilirsiniz.
Yoksa boşuna kelime oyunu yapmayalım sistemle düzenle ilgilenmiyorum
Tabi, tabi... 👏👏👍
Peki madem öyle bildiğin yerden sorayım.
Kolestrol ilacının yan etkileri nelerdir?
Hazımsızlık islah baş ağrısı peki sizde crestorun etken maddesi söyler misiniz
Hayır bilgimi sorgulayabilecek mi mevkide misiniz eğer öyleyseniz böyle bir platformda ne işiniz var üstelik gizli kullanıcı olarak komik değil misiniz
Siz ezberlerinizle devam edin. Beni ezber bilgiler kesmiyor. Halka söylenmeyen değeri olanlar lazım. Muhtemelen sizin de bilginiz yok. Ve bilme gibi bir merakınız da yok.
Basit bilgileri öğrenme gereği duymadığınız herhalde. Bilim adamısınız herhalde başarılar dilerim
O halde sorayım 1 yasinda oğlum var sünnet yaptircaz fakat hastalandı soğuk algınlığı oldu sence doktor sünnet yaparmi?
Yapabilir lokal anestezi altında yapacaksa, öksürüğü geçsin ilk önce
Hastanelerde gizli seks donuyormus doğru mu 😶
Doğru genelde daha alt kademe ile olabilir. Kişiye bağlı biraz da bu işler yaparsa yapar yani
yapamadığın ya da çok zorlandığın bir şey olunca ne yapıyorsun
Başka bir arkadaştan yardım alıyorum
bölüm ful ezber mi
Geneli ezber
Erkek hemşirelere de hemşire mi deniyor? (şehit efsanesi 😅)
@Firfirfırfır kfkfkkf
Müdür, hocam diye seslenirsen yine bakarız 😂
Maaş nedir hocam ne kadar alıyosun
Yazmıştım 40-45 civarı
aşağılara inme zahmetine girişmedim pardon fjdmhdm benim kardeş eczacılık istiyorda
Eczacılıkta esnaf gibisin orada da bir dönem çalıştım. Kazancının iyi olduğunu düşünüyorum. Puanı yüksek bir bölüm, başarılar.
Teşekkür ederim sanada başarılar iş hayatında
ben de diş hekimiyim alayım soruları
Beyazlatma konusunda en iyi diş macunu markası
kemik yapın sarıya dönükse macunun pek bir katkısı olmaz
Onun dışında marka belirtsen reklam değil korkma 😅
diş hekimi adayıyım okul daha bitmedi akın bilmiyorum o yüzden hxxjxxj bildiğim yerden sor
Yakaladım yalanını 😂 vizeleri hallet konuşuruz sonra şimdi tam onların sırasıdır
komite yeni bitti vizelere iki hafta var daha hcjxjxj
Anca yetişir güzel çalış hangi üniversite?
sabahattin zaim
Özel değil mi o ya kaç burslusun
tam burs
Gül gibi Trakya varken neden özel üni 😂😂
İstanbul varken trakyayı napim
İstanbullu musun normalde de
hayır
Anlamıştım geneli dışarıyı tercih ediyor çünkü ayrıca burdan konuşmaktansa vizelere kadar özelden devam edebiliriz belki 😂 sanki ben giricem vizelere kadar diye de belirtiyorum
sağ ol akın ama almıyım ben. sana iyi geceler..
İyi geceler
Hemşireler k.. aşar oluyo diyolar doğrumu
Yok be
Ne kadar maaş alıyosun
Nöbete göre, döner sermayeye değişiyor 40-45 max
Allah bereket versin
Atandin mi?
Sözleşmeliyim
Yani atandın. Sence hastanenin en rahat veya avantajli çalişma alani neresi? Acil poliklinik vb. Ve nöbet sistemi sence guzel mi? Yoksa sabah aksam 5 mi calismak daha iyi
Sabah 8 akşam 5 için polde hemşire olman lazım, EKG çekimi gibi yerlerde belli bor turinin olur ama sadece haftasonunu değerlendirebilirsin.
Nöbet usulünde pazartesi bile iznin olabilir hafta içini de değerlendirirsin. En rahat yerleri genelde yoğun bakımlar nöbet usulüdür yatak sayısına göre tabi az ise güzel. Acil de güzeldir pratiksen mesleki olarak.
Maaş?
Aç bırakmasın çok da şımartmasın 😂
Kaç saat çalışıyorsunuz haftanın kaç günü
Nöbet usulü değişiyor max2 gün yatıyoruz denk gelirse o da
Hastanede hep c1nsellk mi yasaniyo