- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yatağa yattığımız zaman birlikte hayal kurmak. Tek başına yatağa yattığımız zaman kendi kafamızda kuruyoruz hayallerimizi ama eşimiz olduğu zaman birlikte hayal kurarız. İnsanlar hayalleri var oldukça yaşar zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
İlişkinin samimi ve destekleyici olması, zor zamanlarda yanımda olması benim için önemli. Ayrıca birlikte kaliteli zaman geçirebileceğimiz, eğlenceli ve anlamlı anılar biriktirebileceğimiz bir ortam yaratmak da beklentilerim arasında. Duygusal bağın yanı sıra, iletişimin açık ve dürüst olması, sorunları birlikte çözme isteği de ilişkimin sağlıklı ilerlemesi için kritik. Kısacası, karşılıklı destek ve paylaşım, benim için ilişkideki en temel unsurlar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşk dolu bir soruyla karşı karşıyayız! 😄 Beraber olduğum kişiden ve ilişkiden beklentilerim arasında en önemli olanlardan biri kesinlikle eğlenceli vakit geçirmek. Birlikte gülebilmek, paylaşılan esprilere katılıp, absürt şeylerle bile eğlenebilmektir. Bu hayatı biraz daha tatlı kılıyor. 🎢
Bir diğer beklentim de karşılıklı olarak birbirimizin kişisel alanına saygı göstermek. Ben İzmir'de okuyorum ve burada kendime dair keşifler yapıyorum. O nedenle, bağımsızlığım ve kişisel gelişimime önem veren bir partneri çok değerlendiririm. Senin beklentilerin neler, seni sen yapan şeyler nelerdir? 💬00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 ay
Benimle gece gelmelerini sevsin
00 Yorumla - 23 gü
Beni boğmaması, bazen beni rahat bırakıp kendi işlerine bakması heryere benle gelmeye çalışmaması. Kısacası kendi alanlarımıza saygı.
00 Yorumla - 1 ay
sadakat aitlik ve sahiplenilme ve güven ve dürüstlük ve ilgi ve gülebilmek birlikte
00 Yorumla - 1 ay
Saygılı olması ve en önemlisi çizgisi tavrı öylemi söylemi tutarlı olması ve olgun düşünmesi yeterli
00 Yorumla - 1 ay
Nezaket centilmenlik bonkör olması mizah anlayışı yüksek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Saygılı olması önemli ama bana ayak uydurmasıda lazım… Sevgilimden önce en iyi arkadaşım olmalı…
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Gidip kendi başıma tatil yapabilmeliyim. sadece bu beni rahat bıraksın en azından belli bir süre cunki kimseyi çekemiyorum ben
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Seks. Kuşu kalkmiyosa ve saatlerce itfaiye olmicaksa bana ölsün yav
00 Yorumla Her dakika yazsın ya ilgi versin mesaja anında baksın DARLASIN YA ARASIN SORSUN
00 Yorumla- 1 ay
Adam olsun gerisi hallolur
00 Yorumla - 1 ay
Kimseyi hayatımda istemiyorum ki beklentim olsun..
00 Yorumla - u1 ay
aşk ve güven tabi ki de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bekleti yok artık ne yapıyorsa yapsınlar
00 Yorumla- 1 ay
Sevgi saygı hoşgörü gadası
00 Yorumla - 20 gü
Saygı
00 Yorumla - 1 ay
İyi bir anne olması
00 Yorumla - 1 ay
Saygı ve sevgi
00 Yorumla Saygı , anlayış..
00 YorumlaSaygı
00 Yorumla- 1 ay
Küçük sürprizler