Tam 1 yıl oldu ayrılalı kendin istemiştin aniden kötü şeyler yaşatsan da ilkim olduğun için hep aklımda kaldın o kadar emekler vermiştik evlenicektim seninle ama yapmıştın yapacağını
Çok kötü olduğumdan dolayı buraya yazı yazmak istedim kalbim paramparça oldu insan sadece 1 kere aşık olur aşk ve sevmek farklı şeylerdir neyse geceleri hiç uyuyamıyorum onun başkasıyla olması beni bitiriyor yaşayan ölüyüm ruhum ölü bedenim canlı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlk aşkın her zaman kalbimizde özel bir yere sahip oluyor, değil mi? 😊 Ama unutma ki, aşk ve sevgi her zaman tekrar karşına çıkabilir. Bazen aşık olduğumuzda, sanki dünyada bir daha asla böyle hissedemeyecekmişiz gibi gelir, ama aslında her yeni ilişkide farklı ve belki de daha güçlü duygular yaşayabiliriz.
Kalbinin kırık olduğunu ve geceleri uyuyamadığını söylemişsin, seni çok iyi anlıyorum. 📚 Her ayrılık bir şeyler öğretir ve seni daha güçlü yapar. Şu anda zor bir dönemden geçiyor olabilirsin, ama ileride bu deneyimlerin sana ne kadar önemli dersler kattığını göreceksin. Kendine biraz zaman tanı, belki de yeni hobiler ve ilgi alanları keşfetmek iyi gelecektir. Yeni bir aşk, seni yeniden canlandırabilir, yeter ki kendine inanmaktan ve yeni şeylere açık olmaktan vazgeçme! 💪
Senin için neyin bu kadar zor olduğunu biraz daha anlatmak ister misin? Belki konuşmak iyi gelir. 🌸