Kızın geleceğini mahvetmiş olur muyum ( acil benden şimdi cevap bekliyorlar)?

Ya liseden arkadaşım var. Gorucu usulü evlenecek. Nişanlısı ve ailesi kızın nasıl biri olduğunu etrafa soruyor. Bana da sordular. Arkadaşlar kızı ayıplamak için asla söylemiyorum ama kız okulda herkesin or... diye andığı tarzdan bir kızdı kendi de memnundu. Okulun spor ya da sinema salonunda erkeklerle görüşüp malum işi yapıyordu. Hatta daha önce arkadaşlarıyla bir sohbetine denk geldim full terbiyesiz konuşmalar. Spor salonunda yaptıklarını açık açık anlatıyordu. Hatta asla unutmam tek tek hepimize daha önce s... tiniz mi diye soruyordu.

Bana da damadın ailesi nasıl bir kızdı evlenilecek kız mı diye sordular. Açıkçası ben çok dahil olmak istemem ama özellikle evlilik konularında dürüst olunmalı diye düşünüyorum. Çünkü damat çok çok çok iyi biri hani kendi daha önceden hicbir kızla birlikte olmadı bu yüzden kendi gibi bir kızı istiyor. Söylemek istiyorum ama korkuyorum kıza kötülük yapmak istemem ama susarsam da damada haksızlık olmaz mı bilemedim

Güncellemeler
1 yıl
kadın çok ısrar etti evlenecekler kötü bir şey varsa bilmemiz gerekir dedi. Ben tabi ki anlatmadım yani kıza bir zararım dokunsun istemem rezil etmek de istemem. Sadece kızın iyi bir kız oldugunu düşünmüyorum dedim ısrar etti neden böyle dedin diye sordu ben de söylemedim. En son bana dediki peki oğlun olsa alır miydin ya da erkek kardeşine alır miydin dürüst ol dedi. Ben de kesinlikle almam dedim ve burada bitti. Artık alırlar mı kızı bilmiyorum benim vicdanım rahat. Artık onlar bilir
Kızın geleceğini mahvetmiş olur muyum ( acil benden şimdi cevap bekliyorlar)?