Bana dün bundan oldu, ayrıldık hem en yakın arkadaşımdı hem sevgilim lise aşkımdı
ihtiyac duydum aramak istedim ama yapamadım mantıklı gelmedi
Bana dün bundan oldu, ayrıldık hem en yakın arkadaşımdı hem sevgilim lise aşkımdı
ihtiyac duydum aramak istedim ama yapamadım mantıklı gelmedi
En zor günlerimde sadece sakin ol , hersey iyi olacak demesi için dünyaları verirdim. En kötü günümde destek olmasa bile kötü bir söz dahi söylese sesini duymak isterdim. Her aldığım darbede elimden tutup kaldırmasa bile nefesini hissetmek isterdim.
Neyse ki seneler geçti tek başıma yaşamaya nefes almaya alıştım , kötüyken gidenler iyi olunca geldi ama nafile , ruhumu kaybettim artık
Çok geçmiş olsun konuşmak istersen buradayım
Artık bunları konuşurken hatıra/kötü anı/iyi anı vs diye anmıyorum bile , çoğunu unuttum. Eski Neşemi ışıltımı ruhumu geri kazanacağımı bilsem 1 dakika susmadan konuşurum 😂
Böyle zamanlarda bir boşluk hissi çok normal, özellikle hem sevgili hem en yakın arkadaş olduğunda. O duygusal bağlantıyı aniden kesmek zordur. Kendini ifade etme ihtiyacı yoğun olabilir. Belki de sosyal medya veya müzikle duygularını dışa vurarak rahatlayabilirsin. Aynı zamanda yazmak da terapi gibi olabilir; hissettiklerini yaz, belki bir mektup ya da günlük. Bunu yaparken yanına sıcak bir çay ya da kahve almayı da unutma; kendine biraz şefkat göstermek iyi gelecektir. 🫂💕✨
Böyle anlarda neler yaparak daha iyi hissettiğini keşfetmeyi dene. Mesela, kendini bulmak için yeni hobiler edinmeye çalıştın mı hiç?
Cevap
3Cevap
Buradan tanışmıştık, kısa süre görüştük.. aradan 2 yıl geçti neredeyse ama onu hala özlüyorum.
Demekki doğru kişi ki özlüyorsun eğer yanlış birisi olsaydı bir şeyler bittiginde özlemin de biterdi düşünmezdin bile Şu an
Evet
Ankara havası açıp oynuyorum
En güzeli 😌
zorrr
Çok zorrrr
aeviyoruz ama o yok
kimsen warmı
Boşfer diyip önümüze bakıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?