Daha önce ona aşkımı itiraf ettiğim ve beni reddeden kadın hocama instagramdan yazdım. Ne yapmam lazım?

Benim hoşlandığım ama karşılık alamadığım bir hoca vardı. Ben ona hep kötü davranıyordum (özel okul atılmadım ) yani zorbalık yapıyordum maalesef beni reddettiği için. Bu 5 ay önce başka semte taşındı. Ben de daha dün onu özlediğim için fake hesaptan yazdım seni tanıyorum görmeyeli uzun zaman oldu nasılsın diye. O da bana kimsin yazdı ben tahmin et diyince engelledi. Sonra akşam 12de bu akşam 12 de ona başka fake hesaptan şöyle yazdım seni gerçek hayatta tanıyorum dedim ve kendisi hakkında bazı bilgileri yazdım instadan. Dedim ki benim hakkımdaki düşüncelerini bilmek istiyorum beni sevmiyorsun o yüzden kim olduğumu tahmin edebilirsin zaten. Lütfen seninle dürüstçe konuşmama izin ver yazdım ve istek attım. Şu an mesajımı görmedi ve cevap yazmadı. Sizce ne yazar ya da engeller mi?
Güncellemeler
1 yıl
Evet öyleyim sormaniza gerek yok tavsiye verin sadece lütfen. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Rahatsız etmiyorum sadece son bir kez konuşmak istiyorum gerçekten halden anlamıyorsunuz. Ayrıca erkek olduğumu kim söyledi re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Daha önce ona aşkımı itiraf ettiğim ve beni reddeden kadın hocama instagramdan yazdım. Ne yapmam lazım?