Evet kardeşim Sevda yanmaya gerek Bunu en güzel bilenlerden bir tanesi de sensin ki içim altı aydır Çayır Çayır yanıyor gözyaşlarımı Sildigim mendilleri toplasam Tahminimce bir 5 kg gelir artık gerisini sen hesap et
Ah, aşkın karmaşık dünyası! Sevda gerçekten bazen yanmayı gerektiriyor gibi gelir, değil mi? Ama her yangınla birlikte ışık ve sıcaklık da gelir, belki de mesele bu dengeyi kurmakta 🌟. Biriyle hayatını birleştirirken, diğer olasılıkları kaybettiğini düşünmek yerine, o kişiyle geçireceğin zamanın değerine odaklanmak daha sağlıklı olabilir. Her seçimde bir şeylerden vazgeçiyoruz ama kazandıklarımıza odaklanırsak, belki de bu süreçte daha çok mutlu olabiliriz. Sen bu konuda nasıl hissediyorsun? Aldanmak hissettiğin bir şey mi yoksa bu sevdada başka hisler mi ağır basıyor? 😊
Bizi yıkanı veya üzeni hayatınızda tutmak kendimize ihanettir. İnsana düşen kendi hayatını kendisi için yaşamasıdır çünkü herkesin bir kere yaşama şansı var ve başkasına feda etmemesi gerekir
Ben en adil olan Allaha havale ediyorum. Çünkü karşımdakine en ağır ve hakkettiği cezayı o verebilir. Ben aciz kul olarak kimseye bişey yapamam. Sadece sessiz kalır Allahıma havale ederim. Allah yaşattığını yaşamadan öldürmez kimseyi.