Arkadaşlar böyle bir durum oldu?

Bir kız arkadaşım var benden iki yaş büyük. Çok ciddi sorunlar yaşadık, kendisi hetero mu bisesüel bilmiyorum. Ama yoğun açıdan bisesüel olabilir. Bu kız önceden bir ilişki yaşamış çocuk bunu kullanıp oyalamış, beş yılını heba etmiş. Bu da şimdi yeni hayata yelken açarken tüm herkesle ciddi bir biçimde bağını koparmak istemiş bana da öyle uğradı. Konuştuk sözleştik falan derken kız benle farklı yollardan iletişim kurmaya başladı. Önceleri takip ediyordu. Sözleştikten sonra yine takip etmeye başladı. Bir an kolluyordu sohbet etmeye. Ben de yeni eve çıktım. Ailemin eski evine, yadigar olan bir ev diye. Tesadüfün böylesi ki kızın evi o evin hemen çaprazında. Taşındık ettik eyledik derken bu beni gördü. Senin burada Ne işin var dedi ben cevap vermedim. Yanında kardeşi sen vardı. Sonra bu sinirli bir biçimde yaklaştı bana. Arkadan arkadaşlarım geldi onlarda kız. Bir sorun mu var dediler Yok dedim. Kendisi arkadaşım aramızda bi durum var siz eve geçin ben geliyorum dedim. Arkadaşlarımı görünce tepkisi değişti. Ben sen burası benim evim dedim. Evin? Dedi. Evet Evim. Kardeşine uzaklaşmasını söyledi. Bana döndü. Bilerek mi yapıyorsun? Ne istiyorsun benden demeye başladı. Ne alaka dedim. Sen eni bir sayfa açtın, artık bunlara takılma. Yeter dedim. Yetmez dedi. Ben seni seviyordum biliyor musun? Seviyordummm!! Dedi. Ne dedim. Evet seviyordum. Ama sen beni ne zaman incitmeyi seçtin o zaman ben de pençelerimi göstermeyi seçtim dedi. Bu burada bitmeyecek adımı soyadımı söyledi kardeşiyle evine doğru gitti. Ben de aldırış etmeden evime çıktım. Sizce tek gezmeli miyim?

Arkadaşlar böyle bir durum oldu?