Bu siteden aşka inanır mısınız?

Ben soru değilde direkt yaşadıklarımı paylaşcam sizinle. Kabul görsün diye soru başlığı ile paylaştım. Ben buradan birisiyle tanıştım 3 ay önce ve kendisi evli olduğunu bir oğlu olduğunu ama eşiyle ayrılma aşamasında olduğunu söyledi bu arada eşi evi terketmiş bayadır yokmuş evde.. inandırdı beni. Kendimi hep geri çektim evli olduğu için ama gün geçtikçe aslında daha çok bağlıyordu beni kendine. Aramızdaki şey bambaşka bişeye dönüştü ve ben artık ona bağlanmaya başladım. Görüşecektik ama aramızdaki mesafeden dolayı olmadı bu ama olacaktı. Neyse iki gün öncesinde de bana eşinin yanına gideceğini onu ikna etmek istediğini ve oğlunu çok özlediğini ve eşine hala bişeyler hissettiğini söyledi. Ama daha öncesinde defalarca kez sorduğumda eşine karşı bişey hissetmediğini ve ayrılacaklarını söylüyordu. Ama şu an bambaşka şeyler söylüyor. Gerçi her şey bitti çıkardım onu hayatımdan ama kendime çok kızıyorum nasıl böyle bişeyin içine düştüm diye. Madem eşine dönecekti ne diye benim duygularımla oynayıp inandırdı beni hala anlamış değilim. Size tavsiyem siz siz olun sanalda kimseye aşık olmayın olmuyo çünkü
Bu siteden aşka inanır mısınız?