AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zorba olan kisi gucunu zayiflarda it guluyo ve egosunu ancak Boyle tatmin ediyo Sen ezinlen taraf oldugunsa gosunu karartmalisin
Oyle yapmayı düşünüyorum durum buyuyecek ben konusursam ama olay olur kendimi biliyorum. Beni hafife alıyorlar
Sorun olmasin buyumesin diye alttan alıyorum tepeme bindiker
Alttan aldikca altindan alirlar ustunden koyarlar Kim olursa olsun ne olursa olsun isten cikartilman soz konusu bile olsa kendi kirmizi cizgilerini koru
Bu senin icin cok onemli aksi halde kalbin bile seni affetmezmez kendi beynin bile seni ilerki zamanlarda yer buna Sen sebeb olursun
Hmmm peki. Sebebi ne bunun? Insan nasıl haz alır ki bundan?
Nasıl yani beynin seni bile yer derken?
Ezen kisinin gecmisine bak hep ezilmistir ankadin ve kalitesiz dir kimseye laf geciremez yetki altinda olan kisileri ancak ezer bu tipler disarda cok korkaktirlar
Hmmmm böyle insanlar normal değil gerçekten. Hayatım boyunca kimseye yapmadım zorbalik yapmamda buna ihtiyacim yok. Ilk kez böyle birsey yaşıyorum ortada hiçbirsey yok oysa bide sırf cekemediklerinden
Sahip olmak isteyipte sahip olamadigi seylerin hirslarini ezdikleri kisilerden aliyolar ankadin sirf bu yuzden isci olmadim Ben 2 defa iflas ettim gine olmadim hep kendi isimde calistim
Bu olay akraba içinde oluyor düğünüm vardı benim ben Avrupa’dayim. Kuzenleri çağırmadım ondan önce olay olmuştu özür dilemistim ama o devam etti konuşmadı benimle özrümü hiçe saydı. Bende bu sebebden çağırmadım. Gelemediler avrupaya bu şekilde davrandilar bana beni görünce. Neye ugradigimi sasirdim resmen.
Akraba arasindaysa hic onemi yok cunki seni sozle zehirlicekleri bir ortam yok bence takma derim esinle bak hayatina cunki kimse senin mutlulugundan daha onemli degil
Aile bagimiz öyle kuvvetli değil. Kopuk bir aile. Sorun o işte.
Simdi Sen esinle iyimisin Anne ve baban iyimisin gerisi bos
Ne akrabasi akrabami kalmis Kimsenin akrabasi artik gelenek ve goreneklere saygili olmuyo cogu sanki kucuk daglari Ben yarattim der gibi bakiyo
Sen sadece suanda sahip olduklarina sahip cik gerisi bos inan banaa
Bu Sana daha iyi gelecek
Evet ailemle eşimle aram iyi çok şükür. Biraz egolu biriyim o yuzden kemiriyor diyelim. Kimse böyle davranmadi bana davranmamadi. Biraz koydu diyeyim ama haklisiniz sanirim salmak lazım. Değmez.
Aynen sahip oldugun degerleri kimseye cignetme yeter gerisi koy... Gitsin
Cok haklısınız. Teşekkür ederim. Tavsiyemiz ne tam olarak devam edecekler biliyorum. Susmak mi?
Son soru sorcam. Bir insan neden ve Nezaman bir olayın hiç yaşanmamış gibi davranir konusunu bile açmaz? Kotu bir olayın? Sebebi ne?
Tavsiyem durusunuzda bir kac kez net olun ve dikine konusun yani sizden beklenmeyen hamle de bulunun sozlu bu onlara uyari olacak
Bu kisi haksizdir yaptiginin yanlis oldugunu bilir ve konusu acilsa bile konusmaz
Empati kurmanız gerekiyor 1 kerede onun yerinize kendinize koysanız ne hissedersiniz bir düşün bakalım.
Benimle alay ettiler küçümsediler devam ediyorlar hala
Hmm o zaman takmayın efendim görmezden gelin, sevdiğim bir söz vardır.
"insanların terbiyesizliğine en iyi silah bir insanın kendi terbiyesidir."
İnan daha işe yarar bir yöntem.
Haklısınız bende öyle düşünüyorum ama karsidaki insanlar bundan anlamiyor korktugumu dusunuyorlar. Peki sebebi ne bunun insan nasıl bundan haz alır ki?
Sebebi çok basit nefis denen kötü bir şey içimizde saklı aynı zaman da ya o da böyle bir olaya başvurdu genelde ailesi, çevresi kötü olanlar böyle aşağılık haraketler yaparlar tek amaçları sizi küçük düşerek eğlenmek bunu da iyi bir şeymiş gibi size sunmak.
Iyi birsey olmadiginin farkında bile değiller işte anlatmak istediğim o. Ite it gibi davranip duruşunu bozmak istemiyorum
Bunun hakkında yapılacak bir şey yok, size yakışan durum onlar gibi olmamak.
Tek lafıma bakar onlara haddini bildirmek. Babası hep ezilen bir adam. Yani deliler galiba cevap hakkı veriyorlar ha bire ;)
Bu yüzden olabilir ama siz öyle davranmayın bana kalırsa diye düşünüyorum.
Sebeb? Birsey mı yaparlar? Tanılı istemem öyle davranmak ama biryere kadar olur oda demi
Sebebi yok, sadece onlar gibi aşağılık insanların seviyesine düşmeye ne gerek var ki eğer çok zorluyorlarsa görmezden gelmek en doğrusu, benim şahsi fikrim gerisi yapıp yapmamak size kalmış...
Zannediyorum manipülasyon yeteneğini geliştirmen gerekiyor bu zamanla oluşabilecek bir durum değil ya edersin ya ezilirsin bu hep böyle sürer
Hmmm alttan bilerek alıyorum aslında büyümesin diye kendimi tanıyorum hakkından gelirim ben konusursam kesin kavga çıkar hiç uğraşmak istemediğim için ama tepeme bindiler resmen
Manipülasyon öyle bir durum ki mizah kullanarak laf sokarsan kimse birsey diyemez önemli olan laf sokarken mizah katmak dandun laf sokarsan problem olur
Mizahın nasıl
Iyi sayılır. Gecenlerde annesi aradı beni ailecek taniyorum kendilerini. Bana laf sokuyor bekledi kızım seni özür dileyecek senden ama gelmedin dedi sanki yaptığı şey normalmiş gibi alay etti bir ozurle kapatiriz demeye getiriyor resmen.
Bunun üstesinden gelmek için biraz kişisel gelişime ihtiyacın var gibi
Bunun üstesinden gelmek için bir kaç önerim olabilir
Son soru sorcam. Bir insan neden ve Nezaman bir olayın hiç yaşanmamış gibi davranir konusunu bile açmaz? Kotu bir olayın? Sebebi ne?
Bilinçaltına dayanır insan iyi şeyleri hatırlar kötü şeyleri unutur frued amca bu konuda çok yardımcı
Dağ başına göm bulunmaz bi süre
Anlamadımki soruyu senimi ezdiler
Evet alay ettiler kucumsediler devam ediyorlar ne yapmam lazım
Bana bu alaylar, küçümsemeler işlemez ben kendimden eminim imajını verirsen devam etmezler
Veriyorum ama hala devam ediyorlar daha iyi yapmam lazım demekki
Evet iş yerindemi oluyo bu olaylar
Bu olay akraba içinde oluyor düğünüm vardı benim ben Avrupa’dayim. Kuzenleri çağırmadım ondan önce olay olmuştu özür dilemistim ama o devam etti konuşmadı benimle özrümü hiçe saydı. Bende bu sebebden çağırmadım. Gelemediler avrupaya bu şekilde davrandilar bana beni görünce. Neye ugradigimi sasirdim resmen.
Karşı koymak.
Ne yapmak lazım
Karşı koy. Kız bağır tepki ne olursa olsun
Sebebi ne peki bunun normal değiller mi bunlar insan ne yaptığını bilmez mi? Nasıl bir haz alıyorlar bundan
Bilmem.
Unutmak ister. Yorulur. Vs.