Anneme sevgilimi söylemeli miyim?

ben 18 yaşındayım lise sondayım ve 1 yıldır ilişkim var aynı sınıftayız ve mutluyuz anneme söyleme konusunda cok tedirginim annemin sert karsılayacagını dusunmuyorum sadece lise bittikten sonra soylemek istiyordum fakat bu sene sonu mezuniyetimiz olacak bizi okuldaki herkes ve bütün hocalar biliyor erkek arkadsımın annesiyle bile tanıstım ama anneme soyleme konusunda cok cekingenim sevgilim surekli hediyeler alıyor eve bana yemekler gonderiyor her dedigimi yapıyor annem bilse mutlu olacagını dusunuyorum bana değer verdigini anlar diye düşünüyorum bir kac kez sordu hayatında biri var mı diye ama ben hep yok dedim ve bu sene sınav senem anneme nası diyecegim hakkında hic fikrim yok demek istiyprum ama okulum btince ama bu da bana sorun çıkartır anneme bir yıldır senden saklıyordum nası diyecegim mezuniyette elbetteki anlayacaktır fikir verin ablalarım (daha once 15 yasında soylemistim kızmamıstı ama her haraketime karısıyordu kucugum diye dusunuyorum kucuktum diye oyle yapıyordu sanırım)🥹🥹sizin kızınz olsa napardınız
Güncellemeler
1 yıl
söylemeli miyim yani
Anneme sevgilimi söylemeli miyim?