1 yılLiteratürde pek çok ilişki tipi var sen hangisini istediğini belirtmemişsin. İlişkide sadakat istiyorsan biraz zor. Erkek seninle aynı evde yaşamasa da sonuçta kara gözlerine bakmak için evlenmiyor yani. Seninle bişeyler yapmak isteyecektir. Daha spesifik bilgiler verirsen ona göre yorumlayalım.
01 Yorumla
Soran1 yılGayet bilgiler yeterli, detay gayet açık
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Yıllardır dile getirip de taşlandığım konu. Böylesini bulmak zor gerçekten. Bence evlilik olsa bile imkan varsa aynı evde yaşanmamalı. Evde beraber, sporda beraber, etkinlikte beraber, arkadaş buluşmalarda beraber vs... Enerji kutupluluk nötürleniyor bir kere. Kutupluluk olmayınca zamanla abi kardeş, anne oğul, baba kız ilişkisine dönüyor. Bir de bu da yetmezmiş gibi seni sen yapan ne varsa elinden almak istiyorlar. Hiçbir özel alan kalmıyor. Hayattan keyif aldığın ne varsa elinde almaya çalışıyorlar. Yalnız başına kitap okuyamazsın, arkadaşlarınla buluşamazsın, her şeyi birlikte yapmak zorundasın. Hiç bana göre değil. Ben de aynı düşüncedeyim. Bir de bunu söyleyince ahlaksız, sadakatsiz olarak etiketleniyoruz. Halbuki hiç alakası yok. Kendini tanıyan, nasıl mutlu olacağını bilen, dürüst insan bunu söyler.
14 Yorumla
Soran1 yılYorumlar ortada, daha fazla söze gerek kalmıyor. Soruyu anlayan kişi sayısı çok çok az. Daha fazla anlatmaya gerek yok kimseye. Evlilik illa 7 -24 dip dibe olmak değil önemli olan kalp sadakati ama bunu gelde anlat
- 1 yıl
Anlamak istemeyen, anlamaya niyeti olmayan anlamıyor maalesef ama ben yine de anlatmaya devam edicem. Toplumsal, kültürel, dinsel kalıpların içine sıkışıp kalmışlar maalesef ve bunlar üzerine düşünüp fikir üretmiyorlar da. Evliliği geçtim, hiçbir ilişki dip dibe olmak değildir ve buradaki sevgi de gerçek sevgi değildir. İhtiyaçtan, başkasına bağımlı bir sevgidir. Tam cümleyi hatırlamıyorum ama "bir insanın sevme kapasitesi, yalnız kalabilme kapasitesi ile doğru orantılıdır." gibi bir sözü vardı Erich Fromm' un.
Soran1 yılİşte o benim, bir ömür yalnız kalabilirim hiç sorun olmaz, kendime de aşığım tek olmaya da. Ben o kadar anlatmaya uğraşamam arada bir soru atar ortaya nabız yoklar kaybolurum. Kimseyle uğraşmaya ne vaktim var ne de gönlüm
- 1 yıl
Ben de öyle. Kendimle vakit geçirmeyi seviyorum. Kendimle mutluyken bir başkasıyla mutsuz olmanın bir anlamı yok. Bu kimseyle ilişki kurmayacağımız anlamına da gelmiyor. Birisiyle birlikteyken de özgür hissedebileceksem, zaman zaman kendimle de olabileceksem daha güzel tabii.
Ben de bireysel olarak, özellikle de fanatik bir şekilde tartışıyorsa kimseyle uğraşamam. İsteyen istediği gibi düşünür ama insanlara da bu ve bunun gibi konuları da anlatmatıyorum. Çünkü kadın erkek ilişkileri iyice kopma noktasına geldi.
1 yılsen bence ne istediğini bilmiyorsun, bu sitede çok eski üyeyim, önceden sorular çok anlamlı ve güzel olurdu, tartışırdık, insanlar birbirlerine yardım ederdi, şimdi sürekli refresh yapıyorum saçma sapan sorular karşıma çıkmasın diye, cevap verecek soru bulamıyorum, ne oldu size toplum olarak hiç bilmiyorum
871 Yorumla
Soran1 yılGayet açık ne istediğim daha ne kadar detaylı yazabilirim ki
- 1 yıl
o halde şöyle izah edeyim; işi gücü yerinde belirli yaş arasında olan erkekler zaten genelde evli ve belirdi bir düzende olan kişiler oluyor, belirli yaşa kadar evlenmeye erkekler ise ya disiplinsizler çalışmayı sevmiyorlar, ya da karakter olarak eksiklikleri olduğu için o yaşa kadar evlenememiş oluyorlar, neden evlilikten girdin diye soracak olursan; senin dediğin o yaş kriterinde işi gücü yerinde ne istediğini bilen net ve senin istediğin gibi sana davranacak bir insan bulman çok zor, ya sürekli senden faydalanıp her fırsatta başka çiçeklere de mavi boncuk dağıtacak, ya da senin istediğin kriterde bir insan olarak karşına çıkmayacak, o kadar geniş bir psikolojiye ve hayat tecrübesine sahibim ki şunu asla unutma bir erkek daima '''ALDATIR''' bunu her fırsatta yapar, kendi çevremde bile hamile karısını bile onlarca kez aldatan bir sürü arkadaşlarım var ve inan bu sayı o kadar çok ki, resmiyetsiz bir ilişki de ise yıpranan ve günün sonunda defalarca kez kullanılmış ve başka bir kadına tercih sen olacaksın.. o yüzden şimdi bu düşüncelerden ve bu tarz arayışlardan vazgeçip maneviyata önem veren doğru düzgün bir insan bulup hayatını onunla tamamlayacaksın, yine söylüyorum hamile karısını defalarca kez aldatan sana neler yapmaz..
Soran1 yılBiliyorum bunları bu yüzden kimseye güvenim yok ve her haltı yiyen adam zaten bana uymaz bu yüzden sadakatten bahsettim ve büyük harflerle yazdığın şunu da bir kez daha kesin olarak vurguladıgin için teşekkür ediyorum. Zaten bunları bildiğim için kimseyi denemeye bile almıyorum yıllardır kafam rahat. Ağrımayan başımı agrıtacak değilim bu saatten sonra da. Ama yine de birde sizlere fikir sormuş oldum
- 1 yıl
olsun, iyi yapmış oldun sorup, yalnızlık dünyanın en güzel eylemlerinden ve tercihlerinden biridir, herkes yalnız kalamaz, insansız duramaz ama sen duruyorsun, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama sen güçlü bir kadınsın, seni üzüp aşağı çekme potansiyeli olan kişilerden uzak durmalısın, özellikle bu aradığın flört kriterlerinde, çünkü erkekler iğrenç varlıklar, afedersin yoldan geçen birini çevirip tek gecelik bir ilişki yaşasan bu gibi bir ilişkiden iyidir, boş ver, seni gücünden dolayı duruşundan dolayı taktir ediyorum
Soran1 yılZaten benim için asla sorun yok hemde yillardır bu yüzden kimse ve devir de güven vermediği için işim olmuyor kimseyle. Deneme yanılma bile gereksiz ben halimden memnunum bu yüzden de zaten resmi nikah derdim yok kimseyi her gün evimde çekemem. Sadakat kalpler bir olunca aynı ev ya da imza şartı olmak zorunda değil ama neredeyse hiçbir erkek güven vermeyeceği için uzak duruyorum en iyisi de sanırım bu. Bir kez daha gördük bu soruda. Eski üyeyim bazen bu tür sorularla milletin nabzını yokluyorum ama görünen o ki değişen bir şey yok. Millet daha okuduğunu anlamaktan aciz, soruyu anlayan kişi sayısı bir elin parmakları kadar☺️
- 1 yıl
evet bu arada bende çok eskiyim 2013 falandır, bir çok hesap kapadım açtım, arada giriyorum bu hesapta yeni, merak ettiğim bir şey var burcun ne?
Soran1 yılYaşın doğru mu? Yay
- 1 yıl
uzak durmakta iyi yapıyorsun, senin kaliteni hak edecek bir erkek yok bu piyasada
Soran1 yılBen hiç kapatmadan devam ama aktif değilim çok bazen böyle gizli gizli nabız tutup kayboluyorum😅 diyelim
- 1 yıl
30 yaşındayım, ve yay burcu olduğunu anladım biliyor musun?
Soran1 yılNeye göre? Evde adamı istemediğim için mi😅
- 1 yıl
maneviyat ve sadakat diye tutturduğun için :)
- 1 yıl
bende aralık yay :)
- 1 yıl
şunu unutma bir yay'ı bu dünyada ancak başka bir yay anlar :)
- 1 yıl
evlilik bize hapse girmek gibi hissettirir, artık bitti, her şey bitti diye düşünürüz
Soran1 yılAhaha evet. Bu en az bulunan nadide burcu anlamak herkese nasip olmuyor birde boğa sanki ama boş ver ben böyle iyiyim😅
Soran1 yılAma aslında sadakat herkesin istediği bişey, evlilikler bile bu yüzden bitmiyor mu, maneviyat olmayan yaşam zaten yaşam değil tabi bilene.
- 1 yıl
benim en sevdiğim anlaşabildiğim burç başta yay ve terazi :)
- 1 yıl
evet sadakat herkesin istediği bir şey ama sadece istiyorlar bizim gibi bir yay gibi sonsuza dek sadık kalmazlar, istemeyle kalır onlar
Soran1 yılBu ülkede evlilik bir tango değil maalesef halay, ayrıca tüm yük kadına biniyor ben buna gelemem her an evde dibimde birini 7 24 çekemem. Kendimi tanıyorum bu yüzden Çinliler gibi ayrı odalarda ayrı yataklarda da sırf eşini rahat etmesi için kimse yatmayacağına göre ben evlilik insanı olamam çünkü bizim millette ne Çin bakış açısı ne Avrupa kalitesi var. Bu yüzden ben bir ömür böyle iyiyim😅
- 1 yıl
İstanbul diye belirtmişsin, aynı şehirdeyiz, yazsana özelden tanışalım, aynı kafadayız, iyi birine benziyorsun
- 1 yıl
hahahaha inanır mısın, bende değil aynı yatakta, aynı odada bile biriyle yatamam
- 1 yıl
öyle birisi olmalı ki bizi bütün özgürlüğümüzden vazgeçirebilmeli :)
Soran1 yılBir yayın kötü olması bence imkansız ama tanışmasak daha iyi bence☺️ istemekle kalan birinin de zaten benim gibi birinin yanında işi olamaz
- 1 yıl
istemekle kalan biri derken anlamadım :)
Soran1 yılSadakat konusunda sen demişsin herkes istiyor da onlar sadece istemekle kalır diye
Soran1 yılValla en doğrusunu yazmışsın ama öyle biri yok bu devirde, sanırım bunu kabul etmeliyiz
- 1 yıl
evet lafa gelince herkes sadakatten bahsediyor ama iş hayatında ki kişiye sağdık kalmaya gelince her fırsatta yakışıklı çocuk görünce kesişmeye başlıyorlar, bu konuda cinsiyet ayırmaksızın netim, ama biz yay burçları öyle değiliz demek istedim, biz flörtümüze de çıktığımız sevgilimize de şeffaf ve sadık oluruz ve bu yüzden tanışalım dedim, aynı şeyleri seven, aynı düşüncelere sahip olan iki insanız, bence olur, neden olmasın? bende hayatınma kimseyi almıyorum, benim gibi düşünen birisi neden olmasın, çünkü baktığında illa birisi olsun diye uğraşan karakterler değiliz, bu yüzden tanımak iserim
- 1 yıl
Abi Şu an tam kitap önerisi vercek birisin gibi hissiyat aldım var mı önerin
- 1 yıl
@Bıktımayolyeter Sylvia Plath Sırça Fanus
- 1 yıl
@Bıktımayolyeter madem böyle derin derin konularla güzel başladık, o zaman sana çok kıymetli ve tarajedik derin bir kitap armağan ediyorum, iyi okumalar
- 1 yıl
Teşekkür ederim kendi kitaplarım bitince kesin okuyacağım 🌸
- 1 yıl
Okuduktan sonra yorumlarımı paylaşırım
Soran1 yılBen kendime bile sadık iken başkasına nasıl olmam. Karşımdaki beni de geçmeli ama ne mümkün bu yüzden ben kendi hayatımda zaten iyiyim. Kimse için keyfimi bozduğuma değmez ve yine sorudaki cevaplar da bunun kanıtı
- 1 yıl
@Bıktımayolyeter rica ederim, çok güzel şiirleri olan genç bir Amerika'lı bir kızın aşk dolu trajedi dolu ünlüce bir hayatı, kendi kaleminden, bence kitap okumayı seven bir kadının özellikle okuması gereken bir kitap
Soran1 yılYabancı yazar çok okumasam da unutmazsam bunu bende bir deneyeyim. Ne de olsa bir yay tavsiyesi. Okumaya değer olabilir
- 1 yıl
seni anlıyorum soru sahibi hanımefendi, dikkatimi çektin sadece hepsi bu :) unutma sonsuza dek yalnızız 😎
- 1 yıl
evet senin de okumanı isterim, çok güzel bir kitap, hayran kalacaksın :) zaten google'dan biraz araştırdığında kitabı satın almak için sabırsızlanacaksın
- 1 yıl
@JohnTheRipperr Çok ilgimi çekti gerçekten ama mutsuz sonlar biraz fazla etkiliyor beni okuyup görelim 🙃
Soran1 yılYok ben kitap almıyorum kütüphane üyeliğim var, o derya denizde ararım bulurum☹️ sonsuza kadar olmaması için senin de dediğin gibi bizi ikna edecek buna değecegine inandırma kabiliyeti olan biri olmalı ama bu devirde bu da hiç mümkün görünmüyor. Sorun yok nasıl olsa😅
Soran1 yılBir yay girdiği her ortamda dikkat çeker bu yüzden nadir bulunur unuttun mu😉
- 1 yıl
yabancı yazar okumayı sevmiyorsan; bu kitabın ardından Nilgün Marmara'nın Sylvia Plath'den esinlenerek yazdığı şiir kitaplarını da okuyabilirsin
Soran1 yılBu ismi duydum hayat hikayesini de şiir defol roman tercihim ama bir ara bakabilirim. Şiir insan kendi okumamali bana göre, birine okunmali😅 bu yüzden roman
- 1 yıl
@Bıktımayolyeter merak etme bu çok güzel bir kitap, okuduğuna değecek, yaşayarak okuyacağın bir kitap olacak :)
- 1 yıl
Çok heyecanlandım şu an gidip alacağım
- 1 yıl
Yok ben kitap almıyorum kütüphane üyeliğim var, o derya denizde ararım bulurum☹️ sonsuza kadar olmaması için senin de dediğin gibi bizi ikna edecek buna değecegine inandırma kabiliyeti olan biri olmalı ama bu devirde bu da hiç mümkün görünmüyor. Sorun yok nasıl olsa😅
seni çok iyi anlıyorum ve o yüzden diyorum bir yay'ı bu dünyada ancak başka bir yay anlar diye :) - 1 yıl
Bir yay girdiği her ortamda dikkat çeker bu yüzden nadir bulunur unuttun mu😉
evet, bizden çok az var 😏😎 biz ender karakterliyiz, herkesin hayatını karakterini salisede çözebiliriz, ve bizden hiç bir şey sekmez, bizi kimse kandıramaz, sadece biz bu kişiyi kırmamak için bazı şeylere göz yumarız hepsi bu :)
Soran1 yılNe istediğini bilmiyorsun dan nereye geldi sohbet 🤣 hepimize iyi okumalar
- 1 yıl
@Bıktımayolyeter kitapları bu kadar seviyor olman çok güzel, o zaman senden de bu güne kadar ki en severek okuduğun kitabın adını isterim :)
- 1 yıl
Ne istediğini bilmiyorsun dan nereye geldi sohbet 🤣 hepimize iyi okumalar
işin içinde yay olduğu sürece her sorun haşin ve hırçın tartışmanın ardından entelektüel şekilde çözülür 😏😎 - 1 yıl
Bu ismi duydum hayat hikayesini de şiir defol roman tercihim ama bir ara bakabilirim. Şiir insan kendi okumamali bana göre, birine okunmali😅 bu yüzden roman
bu arada ben trajedi ve drama ile biten kısa hikayeler, yazılar ve şiirler yazıyorum, sana şiir okumama izin ver 😏 - 1 yıl
Valla okumaya en hevesli olduğum kitap Vadideki zambak'tı bilinmeyen bir kadının mektubu ve şeker portakalı da etkilemişti beni
- 1 yıl
şeker portakalı çok güzel :) Vadideki Zambak'ı araştıracağım, teşekkür ederim :)
- 1 yıl
Ne demek 🌸
Soran1 yıl@Bıktımayolyeter şu şeker portakalı çok ünlü ama neden bu kadar ünlenmiş anlamadım. Daha iyi kitaplar var boş un onunki. Murat tavlı kitaplarıni öneriyorum bende özellikle Kuytu. Beni bu kadar etkileyen kitap görmedim diyebilirim
- 1 yıl
Kitapta kendimizden bir şeyler bulduğumuzda onu beğeniriz genelde, okuduğum zamanlarda oradaki çocuğu biraz kendime benzetmiştim o yüzden hoşuma gitmişti. Kuytu da 2. Okuyacağım tavsiye kitabım olsun o zaman çok teşekkür ederimmmm 🌸💖
Soran1 yıl@Bıktımayolyeter evet o çocuğun hayatı etkileyici bir yönüyle ama yine de kitap fazla abartılmış sen bu kitabı oku sonra gel ikisini karşılaştır burada. Sevgiler☺️
- 1 yıl
Okuduktan sonra kesinlikle geleceğim 🙃
- 1 yıl
Takipleşirsek daha kolay bulabilirim ama
Soran1 yıl@Bıktımayolyeter yok buradan bu sorudan gel yaz yorumunu. Bende takip 0. İyi okumalar
- 1 yıl
Teşekkürlerr
- 1 yıl
@jefi1234 kişi kendinden bilirmiş işi derler, bütün bu konuşmaları buna bağlaman çok saçma, hem astrolojik olarak benimle aynı olan, tüm düşünce yapısı ve hayatı benimle aynı olan birisi var karşımda, her konuşma yorum sonucu birbirlerine yürümeye çalışan diğer insanlarla bizi bir tutamazsın, zaten her fırsatta birbirine deli divane yürüyen insanlar yüzünden; tıpkı soru sahibi gibi benimle aynı astrolojik burca, aynı değerlere, aynı huylara sahip olan ve gerçekten tanışmamın ilginç olacağı biriyle tanışmak istemem bizi diğer birbirine yürüyen insanlarla aynı kefeye koymamalı, hem farkındaysan ikimizde üstelemedik, gülümseyerek vedalaşır gibi konuştuk, doğru okuyup, doğru yorum yapalım, bu güzel sohbetin sonu bu şekilde bitmemeli, bende farkındayım tanışmak istememin abez kaçtığının; ama diğer insanlar her fırsatta birbirine yürüyor olmasaydı, benim burada gerçek anlamda onu tanımak istemem abez kaçmayacaktı, yine kurunun yanında yaş yanar gibi oldu, neyse sorun değil, izah etmiş bulundum
- 1 yıl
Her erkek aldatır derken?
- 1 yıl
@berfnnalyyy evet yanlış duymadın, her erkek aldatır, tamamına yakın kısmı yapar bunu, her fırsatta aldatır, yeter ki o boşluğu buldun, yeter ki o güzel kız ona yürüsün, yeter ki seni istiyorum desin, yanlış anlama çok fazla geniş bir arkadaş çevresine sahibim, çevremde her maddi durumda olan insan vardır, İstanbul'da yaşıyorum, maddi durumu çok iyi altında lüx araçlar olan çok güzel eşi ya da sevgilisi olan arkadaşlarım var ve aralıksız şekilde kız peşinde koşup birlikte olma ihtimali olan her kızla her şeyi yapıyorlar ve her şeye açıklar, evli bekar fark etmiyor ve bunu yapan çoğu arkadaşım evli, hatta evli erkekler çok daha fazla bunu yapıyor pervarsızca
- 1 yıl
Senin arkadaşların karaktersiz diye neden tüm erkeklere genelleme yapıyosun ki böylece kimseye güvenimiz kalmıyor tamamen karakter meselesi genelleme yapman yanlış
- 1 yıl
@berfnnalyyy benim çevremde ki arkadaşlarım karaktersiz değiller, siz sadece kendi çevrenizde ki erkek arkadaşlarınızın karaktersizliğini göremiyorsunuz hepsi bu, İstanbul'un çok elit bir semtinde oturuyorum, eskiden tanıdığım, yeni tanıştığım, ortak arkadaş çevresinde yeni insanlarla ilk defa konuştuğum ve istemeden etrafımda olan kişilere kulak misafiri olduğum tüm erkeklerin beyni bacaklarının arasında çalışıyor, bu dünya da başka düşündükleri hiç bir şey yok, illa bana terbiyemi bozduracaksınız ve açık açık konuşmak zorunda kalacağım; yüzüne baktığım kaç tane erkek varsa Silivri'den Sarıyer'e, Pendik'ten Sancaktepe'ye, Büyükçekmece'den Üsküdar'a kaç tane tanıdığım erkek varsa hepsinin bu dünyaya gelme amacı seks olmuş, hayatlarında ne kadar güzel eşleri sevgilileri olursa olsun ALDATIYORLAR bu sondan kaçamazsınız, aldatıp video çekip bunu orada burada izletip gülüyorlar arşiv yapıyorlar, kiralık villalarda seks partileri mi dersin, grup mu dersin ne ararsan var artık, bunları duymak iğrenç biliyorum ama durum bu şekilde, en az iki tane arkadaşım var ki ikisinin de karısı hamile, özellikle bir tanesi çok yakınım karısı hamile onu evde beklerken o gece yarısı villa kentlerde sokaklarda seks yapıyor, üstelik takıldıkları kızlar onların hayatında karısı olduğunu biliyor, sen beni canın ne zaman isterse çağır bilmem ne yap gönder diyorlar bu benim çevremle alakalı bir şey değil, ben zaten kimseyle görüşmüyorum, görüşmek istemiyorum, kimsenin yanına gitmiyorum, kimseyle işim yok, karaktersiz diyorsun ama inan bana hepsi kıvanç gibi çocuklar, görseniz şaşırırsınız, bu yüzden maneviyat maneviyat maneviyat diye tutturuyorum ve kadınlara hayatlarında ki kişiyi seçerken maneviyata bakın diye tutturuyorum ama anlatamıyorum, iki BMW logosuna, iki mavi göze ölüyorsunuz, ondan sonra eliniz kafanızda akşam evde kocanızı bekliyorsunuz
- 1 yıl
Karaktersizlik değil mi bu yaptıkları sence? Yemişim dış görünüşlerini evde hamile eşlerini bırakıp her haltı yiyorlar ve sen buna karaktersizlik demiyorsun demek ki senin de onlardan farkın yok
- 1 yıl
@berfnnalyyy karaktersizlik tabi ki, onlara hep doğruyu göstermek için uğraşıyorum ama anlatamıyorum, yanlış anladın, sadece kendi çevremde ki değil, hepimizin çevresinde ki erkekler karaktersiz demek istedim, onların yaptığı değil karaktersizlik, şerefsizlik hatta, hep kızıyorum diyorum sizin bunlardan başka konuşacak yapacak başka bir şeyiniz yok mu diyorum, evli barklı insanlarımız bu neyin ihtiyacı neyin eksikliği diye soruyorum
- 1 yıl
*evli barklı insanlarsınız bu neyin ekslikliği diye soruyorum
- 1 yıl
@berfnnalyyy sorun var mı, anladın mı beni? net miyiz? hayatım boyunca her zaman kadınların tarafında oldum, yanlış anlaşılmak istemem
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİşin çok zor kardeşim. Karşıma çıkanlar ya gizleyen ya da açıktan evli, ya ruh hastası ya, varyemez, ya zampara günübirlikçi ya da başka başka arızaları var. E tüm bunları geçtim, birde beğenip hoşlanmak gerekiyor. Şu zamanda gerçekten zor. Tecrübeyle sabit
117 Yorumla
Soran1 yıl❤️😘
Cevap sahibi1 yılYani demem o ki, yalnız değilsin 😘
Soran1 yılBiliyorum ve bu adamlara zaten güven olmayacağı için, ben senin gibi deneme bile yapmadım çok. Bildiklerim duyduklarım yetti
Cevap sahibi1 yılCanım aynen yaşadığımın üstüne birde çevremde duyduğum gördüklerim de eklendi. Bendede inanılmaz çok güven sorunu var
Soran1 yılHangi devirdeyiz olması gereken de bu. İnşallah bundan sonra kimsenin seni üzmesine izin vermezsin
Cevap sahibi1 yılİzin vermem Allah’ın izniyle dersimi aldım
- 1 yıl
Boş ver takılma keser asar karışma elleme
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkı ve ilişkileri özelleştirdiğinde, bazen aradığını bulmak gerçekten zor olabiliyor. Beklentilerin çok belirgin ve farklı, bu da doğru kişiyi bulmanı biraz zorlaştırabilir. Ancak unutma, doğru insanı bulmak bazen zaman alabilir. Özellikle 40'lı yaşlarda ve senin beklentilerini paylaşan birini arıyorsan, buna uygun ortamlarda ve platformlarda arayışını sürdürebilirsin.
Kendi talepleri ve istekleri olan birisini bulmak da mümkün! Kendine uygun birini bulma konusunda umudunu kaybetme. Belki de daha önce düşünmediğin yeni deneyimlere ve insanlara açık olmak sana farklı bir perspektif sunabilir. İsteklerini net olarak bildiğin sürece bir gün o kişiye rastlama ihtimalin yüksek. Peki, sen en son flört ettiğinde nasıl anlaştınız? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde insanlar tam olarak ne istediğini bilmiyor ve gün geçtikçe dahada içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Araç kullanırken yaya , yaya olunca araç kullananlara kızdığımız gibi kadın erkeği erkekte kadını suçluyor televizyon programları milletin zihnini bulandırıyor onun için kimse kimseye güvenmiyor artık
11 Yorumla
Soran1 yılDoğruluk payı olsa da TV benim hayatımda hiç yok hemde yillardır. Bu benimle ilgili bir konu değil
İstediğin şekilde sadık birini bulmaz biraz zor ama imkansız değil. Sadece bu şartları duyan herkes tamam diyecektir ama tamam dedikten sonra ne derece sadık olabilir orası tartışılır o yüzden bu kısımda tamamen senin o kişi karşısında çekiciliğin önemli bence 😉
12 Yorumla
Soran1 yılSırf çekicilik için yanıma gelen biri zaten gelmesin. Evlilik aşk paylaşım bu değil
- 1 yıl
Evlilik olmayacak yazmışsın, paylaşabileceği şeyler haliyle sınırlı olacak. Duygusal bağ olmasını istiyorsun fakat sadece bu yeterli olmayacaktır bunu anlatmaya çalıştım.
Çekicilik için yanımda olacak olmasın, duygu olsun, Sadık olsun ama evlilik olmasın, herkes kendi evinde hayatına olduğu gibi devam etsin. Tüm bu istekler biraz zor ama imkansız değil. Bulana kadar karşılaşacak olduklarında cabası.
1 yılAbla sanırım çok şey istiyorsun. Flört etmek için yaşın geçmiş maalesef, sizin dönemlerde flört yoktu anlayabiliyorum sen de yaşamak istiyorsun bu duyguyu ama cıks, sizin dönemdekilerle bu yapılmaz. Maalesef çok şey istiyorsun, ya evlenip aynı eve çıkacaksın ya da aynı hayata devam edeceksin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi madem evlenmiyeceksiniz
bekar birini bulsanız ne olucak?
Yani sizinle neden sevgili olsun?
Bir amacı yok Bir sonu yok
Zamanını gecirecek Sizde ayrılmak istediginizde ayrılcaksınız🤔
Yani Fckbdy tarzında takılmalık bi ilişki olur bu
Diyorsunuz ki evlenmeden sevgili gibi yaşayalım
Bunu yaşayacak insanın şartlarınıda bilmeniz gerekir
Beni yanlış anlamayın Bekar bir insanım ama eger uzun bir ilişkim olacaksa sonunu düşünmek de hakkım ve düşünürüm15 Yorumla
Soran1 yılf*ck olunca sadakat olmuyormuş canı isteyince ona diğerine giden birini ne yapayım, ayrıca neden dini nikah diyorum öyle olsa. Uzun süreli evlilik de yıllar içinde bitiyor ama bitirmek de bu ülkede zulüm neden resmi nikah olmalı bu yüzden istemiyorum. Çocuk zaten istemem, işimize gelmediğinde herkes yoluna gidebilmeli tek farkı bu evlilikten. Halihazırda olan evler bu yüzden bozulmamali ki gitmek isteyen için gidecek yer bulunsun
Cevap sahibi1 yılPeki imam nikahı olunca
aynı evde olmıyacak mı?
Yani canı isteyince gelicek
Peki kişileri masrafları?
Ev fatura yeme içme?
Yani sadece ortak tatil gezi ve cinsellşik mi olucak?
Cevap sahibi1 yılSorunuz çok açık degil Ve bana degişik geldi
Bu zamanda evlilik gercekten zor ama yalnız olmakda ayrı bir dert
Soran1 yılCanı isteyince gelecek. Aynı evli gibi her gün gelip gidilebilir masraflar da konuşulur ya da herkes zaten kendi evinin masrafını görür, birlikte hareket edilecek durumda da sen ben diye lafı olmaz herkes düşünür alır gibi gibi. Bunlar basit konular. Öncelik sevgi beğeni ve bağlılık olsun bunlar küçük detaylar kalır
Cevap sahibi1 yılNe diyeyim Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok bişey istemiyosunuz aslında
Ülkede kadın olmak zor Dikkat edin
Mantıklı birine benziyorsunuz
Sadece size uyum saglıycak kişi sizin gibi düşünmeli Cocuk istemiyorsa evli degilse sizinle konuşmalı sizinde tabii begenmeniz gerek Bol şans diliyorum İstanbul buyuk sehir Burada yasıyorum Çok dikkatli olun Gercekten şehrin manyagı cok 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBende 1.80 boyunca masmavi gözlü simsiyah saçlı bembeyaz tenli zengin her istediğimde yanıma gelecek benden izinsiz nefes almayacak altın vajinalı bir kadın arıyorum. Çok mu şey istiyorum acaba?
16 Yorumla
Soran1 yıl🤣 aynı şey değil
- 1 yıl
Senin ki de o kkadar zor ama :D
Soran1 yılÖyle mi diyorsun ☹️ neresi zor geldi
- 1 yıl
Kadına değer verip sevecek el üstünde tutacak paralı bir erkeğin ayrı evde yaşayıp sadece gezmeler ve cinsellik için bir araya geleceği bir kadına ihtiyacı olmaz. Zaten böyle birden fazla takıldığı vardır. Ve değer vermez. Maddiyatını kullanarak gönlünü hoş eder en fazla.
Soran1 yılOlmaz sadece bana ait olmalı, sadakat olmazsa olmaz
- 1 yıl
Bende diyorum ki işte aradığın özelliklerden iki birden aynı adam da olmaz. O yüzden benim yazdığım kadar imkansız dedim
1 yılEn güzelini istiyorsun. Belli süreler birlikte aynı evlerde de yaşanabilir bence. Yaşım tutsaydı olurdu belki bir şeyler, olgun bir kadına benziyorsun. 😃😃
12 Yorumla- 1 yıl
Kafa olarak olgun değil
Soran1 yıl@Gece_Kraliçesi ahaha sen öyle san
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılResmi evlilik olmayacak, herkes kendi evinde olacak...
İlginç bir istek.411 Yorumla- 1 yıl
2 dakikadır bu olayı düşünüyorum 😂
- 1 yıl
@mathmaxeil boş ver düşünme 😊
- 1 yıl
Bıraktım zaten işin içinden çıkılacak gibi değil jsjdj
- 1 yıl
@mathmaxeil bazı şeyleri bırakmak lazım.
Soran1 yıl@mathmaxeil düşünecek bir şey yok aslında. Konu sadece denklik aynı şehir aynı yaş uyumu vs. Sadece resmi evlilik imza olmak zorunda mı, ki zaten her an her yerde bu durumda günümüzde. Ben sadece sadakat diyorum ki bunu da herkes istiyor hiç absürt bir şey yok
- 1 yıl
Sen kısaca sevgili istiyorsun da işi gücünün yerinde olması neden bu kadar önemli eşin olmıycak sonuçta
Soran1 yıl@mathmaxeil iş güç sadece eş olunca mi lazım ya da karakter ya da sadakat?
- 1 yıl
Karakter ya da sadakat demedim onu karıştırma iş güç neden ilgilendirsin orası bana zıt
- 1 yıl
İşi gücü yerinde deyince bide varlıklı olması anlaşılır ya
Soran1 yıl@mathmaxeil ya bir yere oturduk kim hesabı ödeyecek mevzusuna takılan adamı ne yapayım. Bir kahve yemeği söyleyemeyen adamı kadın mı sürekli besleyecek herkes kendine yetiyor olmalı. İşsiz güçsüz birini kim ne yapsın
Soran1 yıl@mathmaxeil mesele varlık değil konu bu olsa zaten resmi evlilik daha iyi olur. Kimsenin malından bana ne. Ama yediğin içyigin gezdiğini hesap edecek biriyle uğraşilmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik olmayacaksa ne anlamı var? Sadakatin falan ne anlamı kalıyor?
115 Yorumla
Soran1 yılSadakat için sadece imza atmak lazım öyle mi?
- 1 yıl
Her zaman yanında olmasının bir önemi olmayan bir insanın sadık kalıp kalmamasının bir önemi var mı? Hayatımda biri olacaksa onu onsuz nefes alamayacak kadar seviyor olmam lazım. Yanımda olmamasının bana kazandıracağı ne olabilir? Olmasını istemiyorsan başka işler peşindeyim demektir.
Soran1 yılHer zaman yanımda olmasın olur mu, aksine her daim yanımda olduğunu olacağını bilmeliyim. Sadakat olmayan ilişkiyi kimse istemez evlilikler bile bu yüzden bitmiyor mu? Ne yazık ki onsuz nefes alamayacak kadar sevgiler yok artık bunu kabul edelim. 70 lerde kalmış olmalı bu, keşke olsa ama kendimizi kandırmayalım. Bu yüzden bu kadarı yeterli
- 1 yıl
Alakası yok.70 lerde falan kalmadı. Çok erkek vardır böyle ama vazgeçmiştir çünkü defalarca sevdiği yerden kırılmıştır. Ben tam da öyleyim. Nefes alamayacak kadar severim. Tutkuyla deli gibi. Mesela Yıllarca uzaktan bile sevdim yolunu gözledim. Sonunda ihanete uğradığımı öğrendim. Ama böyle bir sevgi kadınların istediği önemsediği bir şey değil gerçekçi olalım. Siz kadınlar sizi istemeyenin peşinden koşarsınız. Macera ararsınız.
Soran1 yılUzaktan sevgi mi olur ya kendinizi kandırmayin tabi ki sonuç hüsran olur. Ayrıca herkes adına değil kendi adınıza konuşun
- 1 yıl
Ayrı yaşayarak oluyor da uzaktan neden olmasın?
Soran1 yılAyrı yaşasanda aynı şehirde yakın olunca her gün bile görursün gelirsin gidersin ama uzak şehir olunca görmek ister ulaşamazsın. Aklın kalır üzülürsün özlersin, acil durumda yetişemezsin. Ama aynı şehirde olunca sabah işe gitmek gibi olur uzaklık
- 1 yıl
Bunlar doğru haklısın ama yine de sevilir yani onu demek istiyorum
Soran1 yılSevgi zulme dönüşür uzak kalinca, bu kadarına gerek yok
- 1 yıl
Gönül işte kime konacağını seçemiyorsun ki
Soran1 yılYok gönlü ilerletmemeyi bilmek lazım uzak mesafe ise başka uymayan şeyler varsa mantığa uymayan
- 1 yıl
Onu yapmak da bir zor zanaat. Kaptırmayan kendini kontrol edebilene helal olsun. Ben tutamıyorum kendimi maalesef:)
Soran1 yılYok ben kafana mantığıma uymazsa kimseye en iyi en güzel de olsa hayır derim gönlüme. İlerlemem
Soran1 yılHangi şehirdesin bu arada?
- 1 yıl
İstanbul
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKağıt üstü evlilik arıyorsun sen sanırım sonrada boşanıp nafaka tazminat derdine dusersin
14 Yorumla
Soran1 yılAhaha 🤣😅
- 1 yıl
Şeyma Subaşıyi örnek alın oynuyorsanız büyük oynayın
Soran1 yılSen konuyu çok yanlış anlamışsin🤣
- 1 yıl
Zaten Mesela yani 😅 Allah gönlüne göre versin
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılTüm şartları ve daha fazlasını karşılıyorum, başvuru nereye yapmam lazım 😺
18 Yorumla
Soran1 yılAhaha🤣 öncelik PP
- 1 yıl
Çevremde tanınan biriyim o yüzden buraya resim koyuyorum, niyetin ciddi ise takip et 👍
- 1 yıl
*koymuyorum
Soran1 yılDuvar resmi yapabilirsin bir anlık küçük olan değilde. ya da inst
- 1 yıl
Yavrum özel hayatın gizliliği denen bir şey var ayrıca sana burdan neden Inst yazayım bana mesaj at ordan yazayim 🤦 bak Şu an bunu yazidigim için bile KS sistemi bana ceza verebilir iletişim amaçlı paylaşım diye hadi onu da geçtim pp koysam bir dk sinra kaldirsam zamanlamasını nasıl yakalayacaksin az mantık ya 🤦 yok ben vazgeçtim cidden bu kadar düşüncesiz ve ben merkezli birine ihtiyacım yok teşekkür ederim iyi günler
Soran1 yılHoşçakal
- 1 yıl
Güle güle arkana bakmadan gidersen sevinirim 🤦
Soran1 yılHiç yapmadığım şey🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİstanbulun nersindesiniz? 35 yaşındayım tanışmayı isterim.
111 Yorumla
Soran1 yılFark eder mi, sonuçta aynı şehir olması yeterli
- 1 yıl
Haklısınız, sadece merak etmiştim :) İstediğiniz profile uyduğumu düşünüyorum, detaylı konuşabiliriz isterseniz. Saygıda asla kusur edecek biri değilim.
Soran1 yılÖnce görmem lazım profilde
- 1 yıl
Peki, foto koyuyorum
- 1 yıl
Olumsuz mu değerlendirdiniz?
Soran1 yılBir fikrim yok şu an
- 1 yıl
İsterseniz konuşalım, tanışalım. Uyum olmazsa sizi rahatsız etmem hiçbir şekilde.
- 1 yıl
Yalnız yaşıyorum, sakin kendi halinde biriyim.
- 1 yıl
Konuşmayı, tanışmayı düşünüyor musunuz 😊
Soran1 yılBunu daha önce sizinle yapmışız gerek yok teşekkürler
- 1 yıl
Öyle mi? Üye isminizi bilmediğim için bir şey diyemedim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİllaki vardır sanırım senin çevren ile alakalı
16 Yorumla
Soran1 yılÇevrede nasıl bulunacak ki yok
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun ve ne iş yapıyorsun
Soran1 yılİş ne olmalı bu dediğin çevre için? İstanbul
- 1 yıl
İstanbul derya deniz bebeğim
Soran1 yılİşte o deryada hepsi bir arada olmuyor
- 1 yıl
Farkında değilsin güzelim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu bir çok aklı başında insanın isteyeceği güvenli, huzurlu ve stressiz bir ilişki türü.
Hangi ildesiniz hanımefendi?
218 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılAhhhhh. Sizi bAŞKente mi davet etsem ben mi İstanbul a gelsem bilemedim.
Soran1 yılBen gidemem başka yere
Cevap sahibi1 yılBari Anadolu yakasındayım deyin.
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEvet ama ne fark ediyor ki bu şehre geldikten sonra?
Cevap sahibi1 yılBak buna sevindim. Tanışalım mı?
Soran1 yılBu şartlara uyduğunu bilmem lazım ve tabii ki görünüm?
Cevap sahibi1 yılTanışalım biraz konuşalım, bazı şeyler zamana gebedir bazı imkansızlıklar güzel şeyler doğurur.
Soran1 yılİmkansız şey istemiyorum
Cevap sahibi1 yılTabi ki bunun için tanışalım, konuşalım diyorum.
Soran1 yılGörelim
Cevap sahibi1 yılBen kelime anlamında kullanmadım, güzel bir şey yazdım.
Soran1 yılE tamam görelim diyorum sizi
Cevap sahibi1 yılSorunuzu beğeneyim bana yazın lütfen.
Soran1 yılYaş yazan mı doğru mu?
Cevap sahibi1 yıl48
Cevap sahibi1 yılSize huzur ve mutluluklar diliyorum hanımefendi iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBu sitede çok talipli bulursun. Hemde resmi evlilik olmadan hepsi sana talip olur.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bahsettiğiniz erkekler genelde daha genç kadınları tercih ediyorlar.
Bu yaşa kadar neden bulmadınız?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle soruları görünce iyice ümidimi kaybediyorum… ben bu devirin insanı değilim… hayat çok zor… 🥲
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Nasıl erkekte aynı sorun varsada kadındada aynı sorun var herşeyi mükemmel olsun diyorlar olmaz aslada olmayacak değerini bilsin yeter bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Metres olursun ancak öyle birine. O da zaten yaşın 40 lara geldiği için seni istemez. Sen imkansız denizlerde dolaşmaya devam et abla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO düğünlere ya oynamaya gelen gençler ya da mecbur gelmek zorunda olan evli barklı coluklu çocuklu kişiler katılıyor. Yani senin o ortamda pek şansın yok gibi
10 Yorumla
1 yılKendine göre birini istemiyosun demek ki. 🤣
10 YorumlaFrekansıni değiştirmeyi dene, yanlış frekanstasın bence….
10 Yorumla
1 yılBence böyle birini bulman çok kolay sadece sende bitiyor iş
10 YorumlaTam aradığım ilişki tipi ama bunu ben de İzmir'de bulamıyorum.
10 Yorumla
1 yılValla bende istiyorum biri olsa ama yokluğun gözü kör olsun 🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bende İstanbul da yaşıyorum, yaşım 36. Medeni kültürlü kibar nazik ve sadık biriyim. Eğer düşünürseniz beklerim sizi
17 Yorumla
Soran1 yılDemekle olmuyor profilde görmem lazım
Soran1 yılGörmek lazım
Soran1 yılYok olmaz önce PP
Soran1 yılYok bir şey
1 yılBunlar nasip işi ararsan bulamazsın hayatına devam et o seni gelir bulur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Zaten erkeklerin cogu evlilik istemiyor bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen ne tür bi ilişki arıyosun anlayamadım? nesin sen kullanılacak bir eşya mısın da resmi nikahsız kendini birine sunuyorsun? kendi hak ve hukukunu hiçe sayıyorsun. senin gibi hemcinslerimden utanıyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılHak ve hukuk konusunda konuşacağım çok şey var ama susmak daha iyi boş ver. Kimseden bir maddi beklentim yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynı evde yaşanmayacak derken neyi kastediyorsun 😀😂
11 Yorumla
Soran1 yılHerkes zaten şu an kendi evinde yaşamıyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSsk prim borcunu ödemiş, emekliliğine az kalmış full akpilli de mi 😂
05 Yorumla
Soran1 yılAkpil mi😅🤣 bu çok şey anlatıyor. Emeklilik dersen zaten eyt li artık herkes🤣
- 1 yıl
Erken yaşta talihsiz kalanlar mı demek eyt soruya uygun olsun dedim 😀
Soran1 yılAma sadece eyt ve full akbil için kimseye katlanmaya değmez 😅 bunlar basit şeyler
- 1 yıl
Aslında her şey basit! İnsanları kalıplara sokmadan oldukları gibi sevmeye çalışmak zor..
Beklentileri arttırdıkça mutluluğun yüzü ekşir sana dönüp bakmaz haberin olsun akpille mutlu olmalısın full ayrıca küçümseme 😀
Soran1 yılFull bende hallederim bu kolay önemli olan üstüne ne koyduğu😉
Karı koca olmak istiyorsun ama bir yandanda evlilik istemiyorsun bu nasıl ikilem kendine eş değil başka bir şey mi arıyorsun sevgi, sadakat, cinsellik vs. Gibi
10 Yorumla
1 yılFb mi arıyorsun? Çok değişik bir arayış tam anlamadım yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen bu kafadayım saçma sapan evliliklere karşıyım. sadık biriyim, seversem karşıya çok değer veririm ama uzun boy takıntın varsa olmaz. Aynı şehirdeyim seninle. Yüz olarak beğenir misin onu da bilmiyorum. Herkes kendi evinde yaşamaya devam edecek derken orasını tam anlamadım, sebebi nedir?
052 Yorumla
Soran1 yılBoy takıntım yok çok fazla 150 değilsindir herhalde😅
Cevap sahibi1 yılYok o kadar değilim 173 falan :D şuanki yeni nesil kuşak saçma sapan boy takıntısına giriyor yok kaslı olmalı yok 2 metre olmalı falan muhabbeti var ondan dolayı dedim:D Genellikle bizim kuşakta bu sorun yok onun farkındayım zaten ama yine de sorayım dedim. Anladıgım kadarıyla dini hassasiyetin gereği imam nikahı olacak ve birbirine sadık karı koca gibi olacağız ve ilerde olabilecek olası anlaşmazlıklar yüzünden zorlu boşanma prosedürlerinin ağırlığı ile uğraşmak istemiyorsun. Ben de aynı kafadayım, denk geldiğimiz devir gerçekten berbat ötesi ve kapitalizmin ve modern köleliğin sağlam döndüğü bir devir. her şey zorlaştırılmış durumda bunun farkında olduğum için kaçtım zaten evlilikten hep. Benim kafama takılan bazı noktalar haricinde senin gibi düşünen biriyim. Fakat fikirler, hayata bakış açısı vb konularda uyum noktasında anlaşır mıyız orada soru işaretleri var kafamda.
Soran1 yılBunu kimse bilemez baştan. Bu yüzden tanımak bilmek lazım ama öncesinde görmek ilk izlenim
Cevap sahibi1 yılEvet doğru. Zamanla kafa uyumu olup olmadığı anlaşılır. Sen tek yaşıyorsun anladıgım kadarıyla ailenden bağımsız?
Soran1 yılKonumuz bu değil
Cevap sahibi1 yılBen sana diyim, böyle birini bulsan bile kafa uyumunu çok zor yakalırsın. Ben mesela pek çok konuda kendini geliştirmiş, farklı konuları tutkuyla araştıran, öğrenen zeki kadın isterim. Değilse anlaşamam bir yerden sonra sıkmaya başlar. Konuşabileceğin ortak noktalar olmalı. Felsefi ve derin düşünebilmeli karşımdaki kadın. Sadece düz bir ilişki yapmayı saçma buluyorum. Eninde sonunda o sevgi ve bağ bitecek ama ortak yönlere sahipsen hem eş hem arkadaş gibi takılmaya devam edersin ömür boyu.. Ama diğer dediklerinde aynı kafadayım.
Cevap sahibi1 yılTanışmaya sıcak bakarsan söyleyebilirsin.
Soran1 yılEzbere kimseye sıcak bakmam. Kim kimdir belli değil profillerde PP yok duvar gibi kalsın
Cevap sahibi1 yılBen de sıcak bakmam. Ama akışa bırakalım biraz da. Yüzümü görürsün önce ona göre kararını verirsin. Foto atabilirim.
Soran1 yılAtma PP yap oradan görürüm
Cevap sahibi1 yılGizliyim nasıl görcen.. gizliden çıksam bile ayrıca buraya pp koymam.
Cevap sahibi1 yılKabul ediyosan foto atarım, değilse sen bilirsin.
Cevap sahibi1 yılBu gizli cevabımı 3 noktaya basıp silersen sevinirim. "Bunu görmek istemiyorum" yazan yere tıklaman yeterli.
Soran1 yılÖnce gizliyi bir açar mısın?
Cevap sahibi1 yılşu an online mısın? bir saat sonra yazıcaksan boş yere çıkmıyım gizliden.
Soran1 yılPeki şu an buradayım😅
Cevap sahibi1 yılçıktım...
Cevap sahibi1 yılBekliyorum.
Soran1 yılNeyi bekliyorsun görmeden. Duvar fotosu yap en azından bir anlık. Yaşın kaç ayrıca
Soran1 yılYaşını söylemedin hala ve inst yaz uygunsa
Cevap sahibi1 yıl38 im, Instagram bilmem ben kullanmıyorum orayı
Soran1 yılO zaman buraya foto koy bir an başka çare kalmadı. Bu son yorumları da sil
Cevap sahibi1 yılBuraya pp koymam ben. istiyosan link atarım bakarsın. Sen daha mesaj atmaya korkuyosun
Soran1 yılKorku değil ne çıkar bilinmez görmeden
Cevap sahibi1 yılÇıksa nolacak, en fazla engeli basarsın amacım o değil. Çok fazla büyütüyosunuz. Gereksiz korkular
Soran1 yılHoş olmuyor böylesi de, bu yüzden görmek lazım öncelikle
Cevap sahibi1 yılYahu ben abuk subuk foto atıcak olsam niye bu kadar uğraşıyım yazmayla.
Soran1 yılTamam da duvar fotosu yap küçük resim değil ne var bunda. Benim kendi fotom var ne var bu kadar saklanacak? Ayrıca soruyu beğenmiş mıydın onlardan biri misin
Cevap sahibi1 yılBuraya foto koyma taraftarı değilim. Az önce beğendim.
Soran1 yılHer nedense kimse taraftar değil buradaki anonimlik zaten bu kadarı çok saçma ama nedense aşılmıyor kimsede
Cevap sahibi1 yılValla ben diyeceğimi dedim. Tekrar etmek istemiyorum. Uyarsa yazarsın.
Soran1 yılBu nasıl bir inatlik ya😅 burcun ne?
Cevap sahibi1 yılKoç, ikizler, akrep, balık hepsi var.
Seninki ne?
Soran1 yılAman bu ne kaçma sebebi🤣 karma burç üretildi de haberimiz mi yok
Cevap sahibi1 yılBenimkinde her telden var : ) Haritam karışık
Soran1 yılHayatın da karışıktır senin o zaman. Daha önce başka hesabın varmıydi burada kapatıp geri gelme durumu?
Cevap sahibi1 yılHayır yoktu. Yazıcaksan yaz. Sen niye gizleniyorsun bu kadar anlamıyorum. Beni tanıdığını da sanmıyorum.
Soran1 yılKel misin ne iş yapıyorsun onu da yaz düşüneyim
Cevap sahibi1 yılKel ve göbekli değilim. Fit biriyim. Buradan açık etmek istemiyorum yazarsan detaylı konuşuruz.
Cevap sahibi1 yılSen Terazi misin?
Soran1 yılHayır neden o?
Cevap sahibi1 yılAklıma o olabileceğin geldi. Bir sebebi yok.
Soran1 yılDengesiz olarak mı gördün sanki ama yanıldın
Cevap sahibi1 yılO halde balıktır belki.
Soran1 yılDeğil neden o? Seninki gibi her telden yok bende
Cevap sahibi1 yılBalık değilse yaydır bence.
Cevap sahibi1 yılYay'san anlaşamam ben. Yaylar pek çok konuda inatçı ve basit düşünüyorlar.
Soran1 yılValla dünyada senin kadar inat varsa bende bilmiyorum 🤣 keçi halt etmiş senin yanında
Cevap sahibi1 yılHaritamda mars ve venüsüm koç'ta. Belki ondandır.
Soran1 yılHaritaya kadar gittin yani, o kadar mı ilgilisin bu konularla🤣
Soran1 yılBoş işler müdürü musun bir şirkette nedir 😅🤣
Cevap sahibi1 yılÖff baydın be. Klasik çokbilmiş takılan ama aslında hiçbir şey bilmeyen yay. Harita bilmeyi boş işler müdürlüğüyle özdeşleştirmen kaliteni ortaya koyuyor. Yaylar bilgelikte sıfır. Neyse yazma daha. Bu cevabı da sil komple. Baydın.
Yok bee çok mu bunlar, olur mu hiç AŞLDKFDAŞSLFKADSFDSA
00 Yorumla
1 yılBu nasıl kafa laaa. Bebeğim Sen tam olarak ne arıyorsun
00 Yorumla
1 yılBende 23 yaşındayım bulamıyorum kaç milyar erkek var bana bir tane yokmu iclerinde gerçekten seven bir erkek 🙄 hepsinin aklı seyinde çalışıyor
10 Yorumla
1 yılTam olarak ne istediğini biliyor musun
122 Yorumla
Soran1 yılEvet tabiki, yazıyor işte
- 1 yıl
Öyle bir ilişki nasıl olacak sen dost hayatı istiyorsun
Soran1 yılÖyle olsa neden dini nikah sadakat diyeyim
- 1 yıl
Neden ayrı evde olmak istiyorsun
Soran1 yılÇünkü insan aynı evde sürekli dip dibe sıkılabilir gerektiğinde herkes kendi evinde olabilmeli
- 1 yıl
Seninki de ayrı bir düşünce
Soran1 yılValla kafa rahatlığı da önemli
- 1 yıl
Sen diyorsun ki gelsin hafta da bir işini görüp gitsin
Soran1 yılDaha neler
- 1 yıl
Başka ne olacak peki.
Soran1 yılSavmalamayin öyle bir şey mi yazdım istediği zaman istediği gibi görüşülecek sınır olamaz ama sadece kimse kendi düzenini evini bozmayacak hepsi bu
- 1 yıl
İşte buda bana çok saçma geldi :) dost hayatı gibi bir şey istiyorsun
Soran1 yılNeden, 7-24 365 gün aynı evde olmak zorunda mıyız
- 1 yıl
Sen zorunda değilsin ;) işte bazı erkeklerde böyle evlilik istiyor fazla bor sorumluluğu yok
Soran1 yılO zaman sorun yok
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yılYazdığım yaş aralığına uygunum
- 1 yıl
Olgun bir kadınsın...
Soran1 yılAynen zaten bu aklı başındalik 20 li yaş grubunda ne arar🤣
- 1 yıl
:) sende haklısın. İlk defa böyle bir sey talep eden görüyorum
Soran1 yılÇünkü ben farklıyım farkım bu
- 1 yıl
Farklı olduğunun farkındayım:)
1 yılÇok ileri düzeyde ilişki ve katılıyorum destekliyorum
10 YorumlaBurdakiler bos beleş burdabulamazsin başka yerde ara
10 Yorumla
1 yılHanım efendi beni tarif etmişsiniz ruh ikizim siz olabilirsiniz
10 YorumlaSanki beni tarif ediyor ama yaş olarak Bitez gencim
10 Yorumla
1 yılİnsanlar içini gizliyor evli olunca ortaya çıkıyor o yüzden yüzlerce boşanma oluyor bu yüzden
13 Yorumla- 1 yıl
Çok diğer
- 1 yıl
Çok doğru kardeşim n
Soran1 yıl@mustafacan1321 doğru da olsa konu bu değil soruda
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyun ve kilon kaç?
118 Yorumla
Soran1 yılSana bu bilgileri neden vereyim hakkında hiçbir fikrim olmadan seni görmeden?
Cevap sahibi1 yılElim yüzüm düzgün 40 yaş civarıyım işim gücüm yerinde, kadına değer veren ve sadık biriyim aynı zamanda İstanbul'dayım, kendi evimde yaşamak istiyorum. Boy ve kilo sorarak aslında hakkımda çok fazla bilgi verdim. Boyu boyuma huyu huyuma uygun birini arıyorum boyum 1.80 ve kesinlikle uzun boylu kadın istemem. O yüzden boy sordum.
Soran1 yılZaten çok uzun boylu kadın da erkekte ne arar bu ülkede. İlk sorunun bu olması şaşırttı sadece. Orta boy 165
Cevap sahibi1 yılBilerek boy sorup şaşırttım daha doğrusu ilgi çekici olmak için sordum 👍 merak ettim sen benim yerimde olsan ilk sorun ne olurdu?
Soran1 yılBen ilk izlenim önemli. Sorular sonraki mesele önce PP görmek lazım derim
Cevap sahibi1 yılHaklısın bende yakın düşüncedeyim ve kilolu kadın bana itici geliyor. Örnek olarak 1,65 ortalama boyda bir kadın için en fazla 57 ila 58 kilo olmalı daha fazla kilosu varsa hiç ilerlemek istemiyorum.
Soran1 yılSen çok uyanıksin bu yorumlarınla belli ki ama bende aptl değilim, senin hakkında hiçbir bilgi görüntü olmadan daha fazla cevap verecek değilim
Cevap sahibi1 yılEvet uyanık olduğumu söylerler bak hakkımda bir bilgi daha verdim.
Bu arada merak ettim çoğu kadın resmi nikah ister sen Neden resmi nikah istemiyorsun?
Soran1 yılYeterince ezbere cevap verdim bu kadar yeterli
Cevap sahibi1 yılAnladım sen bedboy seviyorsun 👍
Cevap sahibi1 yılBadboy**
Soran1 yılBeni bu şekilde manipüle edemezsin gizli gizli
Cevap sahibi1 yılBende işi gücü bırakıp gizliden seni manipüle etmek için yazıyordum. Sende baya baya uyanık çıktın.
Soran1 yılAptl olmadığımı söylemiştim
Cevap sahibi1 yılKulaklarından akıl dökülüyor.
Soran1 yılZekama güvenirim manipüle edemezsin beni önce cesaretin varsa ortaya çık sonra sor
Soran1 yıl
Cevap sahibi1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılO yaştan sonra ne yapayım ben kadını falan 40 yaşıma gelmişim param varsa zaten işimi başka şekilde hallederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstanbul'dayım ama uygunsa tanisalim
14 Yorumla
Soran1 yılOlmaz mesaj, önce profil fotosu
Cevap sahibi1 yılYa TM foto aticam
Soran1 yılOlmaz
Cevap sahibi1 yılSebep ne bişey olmaz zaten
İstemezsen engel atarsini,
Gizli Üye(30-35)1 yılBunlara karşılık sende neler canım
134 Yorumla
Soran1 yılAynı şeyler, karşılıklı
Cevap sahibi1 yılKendi evim var kendime ait hayatım var
Sadece takılmalık görüşebiliriz istersen
Soran1 yılOrada takılmalık mi yazıyor?
Cevap sahibi1 yılGeriye sadece seni beğenip beğenmemem kaldı kendine güveniyorsan iletişime geçip bana resmini ya da Instagram adresini verebilirsin
Soran1 yılBenim seni beğeneceğimi nereden biliyorsun?
Cevap sahibi1 yılYaşın kaça gelmiş senden daha iyilerine (genç ve güzel) olanlara odaklanırken fazla iddialı konuşuyorsun sanki he prenses diyeceğim de senden ancak kraliçe olur 😂
Soran1 yılBen zaten kendimden genç odak olduğumu kim dedi, boşuna yazmadım oraya yaş skalasını
Cevap sahibi1 yılNe işle meşgulsün
Soran1 yılBu sorular için sen kim olduğunu belli etmen lazım
Cevap sahibi1 yılAma yaş aralığım sana uymuyor ki güzelim
Nasıl yapcazz 🤔😏
Cevap sahibi1 yılAmacın sadece dini bir şekilde cinsellik yaşamak mı
Soran1 yılUymuyorsa yapacak şey yok
Soran1 yılSadece bunu mu anladın orada yazan o kadar şeyden?
Cevap sahibi1 yılHayır yorumların genelinden bunu anladım konuşmaların bunu gösteriyor
Adam işinde gücünde olacak evi ayrı olacak falan filan filanda falan
Açık konuşmak gerekirse sen zengin bi adamın metresi olmak istiyorsun ya da tam istediğin gibi bi şey olsun istiyorsun
Ben o yaşlarda birisi olsam evimin kadını olmayacak birisine neden nikah vereyim
ya da sen yaşlarda birisi ile neden evleneyim ki, senin bana bi şeyler vermen lazım (vajinayı kast etmiyorum) eee sen bi şey veremiyorsun bana senden alacağımı ben zaten daha ucuza ve yormadan sıradan escortlardan alabiliyorum üstelik 😀 hergün pilavda yememiş oluyorum eee şimdimtüm bunları ben yapabiliyorken sen bana ne sunuyorsun ablam benim 😘
Cevap sahibi1 yılSen şimdi bebekte yapmazsın mk 😀
Soran1 yılEvet yapmam🤣 sensin mk
Soran1 yılNe vereceğim mnyk mısın ben senden ne alıyorum ki vereyim hem bu ticaret mi alıp veriyoruz bişey. Senden resmi nikah da istemiyorum ki aldığım bir şey yok🤣 sen konuyu çok yanlış anlamışsin kaybol
Cevap sahibi1 yılOnu bunu boş ver de tanışıyoz mu şimdi
Soran1 yılBu kadar laftan sonra sence olacak şey mi bu🤣 çok beklersin
Cevap sahibi1 yılBen sana hakaret etmedim ki sen olayı çok yanlış anlamışsın
Ayrıca en güzel aşklar kavga ile başlar 😂
Cevap sahibi1 yılAyrıca çok bekleyen ben değilim sensin tatlım baksana hala bekliyorsun 😘😘
Soran1 yılHakaret değil ama fikrin de hoş değil😉 kimseyi beklediğim yok öyle olsa yıllardır tek olmazdım ya en iyisi bana uygun yanıma yakışır ya hiç
Cevap sahibi1 yılGaliba çevrendekiler sana bu kadar gerçekci yaklaşıp gerçekleri söylemediği için bazı şeyler seni incitti
Gözünü aç biraz bulunduğun yerden kendi gözlemini çıkartıp kendine objektif bi şekilde bak istersen 🙂
Soran1 yılBakıyorum zaten, yanlış bir şey yok
Cevap sahibi1 yıl40 küsür yaşında olup bekar olmak dışında tabi 😂😂😂
Soran1 yılBekarlık sultanlık manyk mıyım evlenip de başıma bin türlü yük alacağım
Cevap sahibi1 yılEvlendin mi daha önce hiç
Cevap sahibi1 yılYoo
Soran1 yılSana daha cevabım yok
Cevap sahibi1 yılBen anlayacağımı anladım zaten muhtemelen çocuk sahibi bi kadınsın evine erkek sokmak istemiyorsun
Cevap sahibi1 yılGizliliğe önem veriyorsan sorunu beğenicem
Bi tanışalım derim
Ne dersin
Soran1 yılHayır seninle bu saatten sonra olmaz
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılO zaman sana bu şarkıyı hediye ediyorum 😂
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Düğün sektörü ne oluyor tam olarak
112 Yorumla
Soran1 yılDüğün işi işte
Soran1 yılHepsi dahil olabilir alan geniş düğünde gördüğün her şey herkes
Soran1 yılYoo gayet açık, sektör alanda geniş bir alanı kapsar herkes bilir
Soran1 yılAyrıca muhatabım bir kedi iken ne kadar açık konuşmami bekliyorsunuz?
Soran1 yılKedi ile duvarın bir farkı yok hepsi anonimlik bu sitede gerçek insan görmek zor bu yüzden her şey de zor
Soran1 yılGörmeden kediye neden gelinsin, bu oltayı heybeden atmak olur ne çıkar kim bilir
1 yıldeğer olması şart
10 Yorumla
1 yılTam olarak ne aradigini anlamadim 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. 40 yanındakiler genelde evlenmezlee erkekler yani
10 YorumlaBisiklete binen olur mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine göre kimi arıyosun buulacaksın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Tamda beni tarifetmişsin aslında.
10 YorumlaBunlar nasıl kriter olmaz tâbi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Vaktin ve zamanın gelmemiştir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Daha zamanı gelmemiştir
10 Yorumla
1 yılTahminim artık bulabilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
kaç yasındasın?
1 yılBelki nasibin daha karşına gelmemiştir
10 Yorumla
1 yılKendine göre biri yok demek
11 Yorumla- 1 yıl
Var
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düzgün birini bulmak zor
10 Yorumla- Devamını Gör (53)