Evine gitmedim diye konusmayı kesti , o istek atmıstı biraz flörtöz konuştum evine çağırdı hemen , gitmeyince de konuşmayı kesti napsam da geri yazsa
1 ay
Ortada soğuma diye bir şey yok kızım. Kullanamayacağını anlayınca vazgeçmiş. Böyle leş biri sana geri yazar yazmasına ama yine seni yatağa atabilmek için yazar sevdiğinden falan değil. Kendini bu kadar değersizleştirme.
Her erkek için diyemeyiz bunu hakikatli seven erkekler de mevcut. Ancak bazı erkekler ulaştığının nankörü, ulaşamadığının delisi olurlar.
Davranışlarının arkasında duracaksın kusura bakma ama bir şeyi söyleyip sonra başka bir şey yapınca dengesiz mis gibi bir görünüm sergilersin, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
Ne alaka normal bi aşk istemiş olamaz mıyım
Normal davran o zaman 😂 neden flört öz bir tabirla yaklasiyorsun 😂
Flört etmeden nasıl aşk evresine geçiyim, askerlik arkadasım gibi mi konussaydım ne saçma
Yani kusura bakma çocuğum ama sacmaladin şimdi inan başka ne diyebilirim bilemedim 🤦 flortoz bir şekilde yaklaşmadan da bir insanı taniyabilirsin , şimdiye kadar bunu öğrenememis olabilirsin hayat tecrüben farklıdır vs ona bir şey diyemem ama beklentini de ona göre belirlemelisin 🤦 şuanda benimle nasıl aklı başında mantıklı sorumluluk sahibi biri gibi konusiyorsan oturacaksin onunla da aynı şekilde konuşacaksın , iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmak zor değil 🤦 oturacaksin bak benim derdim su senden hoşlanıyorum olur mu olmazmi nasıl olur ne düşünüyorsun diye soracaksın bu kadar hepsi bu 🤷
İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor, değil mi? 🤔 Özellikle biriyle yeni tanıştığında veya flört aşamasındayken iletişimde iniş çıkışlar yaşamak oldukça yaygın. Anladığım kadarıyla, kendi sınırlarını belirtmiş ve rahat hissetmediğin bir ortamı reddetmişsin, bu çok önemli bir adım. Kendi konfor alanını korumak her zaman öncelikli olmalı. 👏
Eğer iletişimi yeniden başlatmak istiyorsan, belki ona basit bir mesaj atarak durumu onun açısından anlamaya çalışabilirsin. Mesela, "Konuşmayı aniden kesmene biraz şaşırdım, neler oluyor?" gibi bir şeyler sorabilirsin. Ama unutma, önemli olan sana değer veren biriyle sağlıklı bir iletişime sahip olmak. Senin fikrini önemseyen biri mutlaka sana uygun bir tepki verir. 💬
Sence böyle bir yaklaşım işe yarar mı, yoksa biraz daha zamana mı ihtiyacın var?
O da yazabilir
Kesinlikle, o da adım atabilir. 🕺 Bekleyip görmek de bir seçenek. 🕰️ Sana değer veren biri mutlaka çaba gösterir. 🧡
Cevap
27Cevap
Erkekler avcı ruhludur onlara fazla yem verirsen sıkılır ve başka bir avın peşinden gider yani anlayacağın onların fıtratı bu canım
Evet keske biraz daha mesafeli konussaydım
Bencede
Kural bir asla bir erkeğe fazla yüz verme
Bu sefer de soguk bulup daha cilveliye giderdi eminim
O zaman niyeti ciddi değil zaten
Seni beğenmemiş. Eve çağırma amacıda muhtemelen yatağa atmak. Beğenmediği için ciddi düşünmüyor sevgili olmak istemiyor seninle.
Yine erkoların mallığı ben bi kadın olarak begenmediğim biriyle baş başa bile kalamam, midesizse ben napıyım ayrıca beni ekleyen de kendisiydi
Aman naparsa yapsın yeto yeni birini bulcam
Sen bu duruma ilgi alınca soğuyan erkek dersin o evime gelmeyen kızı napim salla başkasını buluruz der. Anlatabildim mi? Bakış açıları farklı insanların /
Ben ilgi görünce daha da ilgi veresim geliyor bir ben böyle değilimdir herhalde. Aldıkça daha fazlasını veren
He detayı okumamisim o erkekten bi halt olmazdı zaten bırak konuşmayı kessin üstüne düşmenin anlamı yok
Şahsen ben ilgisiz kalınca soğuyorum
Seven insan ilgisini yitirmiyor, yitiren de bi haltlar karıştırmış oluyor zaten.
O bi daha aramaz. Uzatmak istemiyor direkt senle bişeyler yaşamak istiyor. Sen gitmedin o da konuşmayı kesti olay bu bence.
Adamın niyeti belli zaten derdi aşk değil bu kadar cinayet haberinden sonra kimsenin evine gitmeyin
Evine gidersen gene yazmayacak işini görüp hadi sen git bizimkiler gelir şimdi diyecek
Tek yasıo canım fakir ve vizyonsuz değil
Valla canım keşke fakir olsaydı en azından paçavra olmazdın yatağında
Bırak geri yazmasın abla böyle uğraşıncaksan ohooo daha çok üzülürsün.
Gerimi yazsın yazmasın bence adamın niyeti belliymiş onuda alamayınca iletişimi kesmiş
@Hilmi_Can hilmi kardeş beni bi salsan her cevaptasın hayırdır
Belki yıkanacak bulaşıkları vardı. Neden gitmedin gülü
yazmasın öyle biri boş ver direk eve çağırıyorsa zaten işini halledincede kapıya koyar öyle tipler
Bu adam geri yazmasa da olur niyeti ortada
boş ver bir erkek olarak söylüyorum hedef seni yatağa atmak, senle yatacak ve birdaha yazmayacak, boş ver şimdiden kes
daha önce dışarıda buluştunuz mu
Evet görüp ekledi ortak bi yerde
Hiçbir sey yapma. Menfaat işte yaptıgı değmez
seni gercekten seven erkek ilgiyi alınca sogumaz aksine senin ilgini gordukten sonra sana daha fazla baglanir soguyan erkek seni sevmemistir canim
Evine gidince gerisi gelicekdi şimdiden ayrıl derim çünkü benim kide öyle yapmıştı erkekler e güvenmeyin
iyi olmuş. seni zükmek istiyor muş demek. sevdiğini falan düşünme sakın.
Bu algı da inanılmaz saçma geliyo yani hepimiz seks ürünüyüz farkında mısınız, bunları ayrı gören erkekler, ben sadece ilk bulusmadan böyle demesini absürt buldum ama seks öcü değil yani aşkın da gitceği yer orası
herşeyin farkındayım. ama ilk buluşmada eve atamadığı için soğuk yapan erkekten sonrasında ne bekleyeceksin bunu düşün. sence sevişmeden biraz tanımak gerekmez mi? katil mi , maddeci mi , hastalıklı mı?
p. rpu demek ki ne işin var p. rpu erkekle
sevmiyor çünkü
Amacını belli etmiş hala konuşma derdindesin
İyi yapmışsın niyeti vur kaçmış ayrıl gitsin
Tabi hemen gitmicen önce seni hak etmeli
Evine gidersen yazar.. ama amacı belli
Abi cinsellik istiyir
Önceden tanisiyor muydun
Ortak bi etkinlikte görüp ekledi çok sonra yazdı
Bosvsr ondan hayır gelmez
Öyle bir şey yok
Sevmediyse