Geç yazan erkek sorunu?

Yani tamam çalışıyor anladık. Bazen cidden yoğun oluyor. Kendi işi zaten. Bi şey yazıyor ben cevap yazıyorum bazen bir bazen iki bazen 3 saat sonra cevap geliyor. Akşam iş çıkışı genelde ilk kez yazıyor. Akşam saatleri de bekar yaşadığı için evet illak işleri vardır kendi evinde de. Lan ama ben nasıl yazabiliyorsam kendi işim ve yoğunluğum arasında o da yazmalı? Sesli konuşurken hiç sorun yok , soğukluk vs asla yok. Böyle tel başında sabit durup mesajlaştığımız da oluyor ara ara akşam saatlerinde. Acaba siz erkekler sevmiyor musunuz elinizde telefon , karşıdan mesaj gelsin bekleyeyim çevrim içi de cevap yazayım hemen , diye? Yani size göre gereksiz ya da çok da önem verilmeyecek bir şey mi? Merak ettiğim için soruyorum sadece. Bu şekilde çoğu zaman yazması , sevmediği anlamına mı geliyor acaba? Bu konuyu birkaç defa açtım kendisine , genelde yoğun oldupunu söylüyor. En son bu mesaj konusunda beceriksizim sanırım diye itiraf da etti. 7/24 tel ile uğraşan kişilerden değil az öz konuşan kişiler oluyor ya öyle biri. Ona göre yorumlar mısınız pliss. Mesaj yazmaktan nefret eden ancak karşıyı yine de çok seven bi erkek profili mümkün mü?
Geç yazan erkek sorunu?