1- Yaklaşık 9 aydır bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bu 9 aylık süre içerisinde sürekli eski sevgilisinden ve eski takıldığı insanlardan bahsediyor. Artık durum rahatsız edici bir hal almaya başladı benim için. Bir aydır falan onun evinde beraber kalıyorduk ve evdeki odalarda eskileriyle ne yaptığından evinin bulduğu bölgede geçtiğimiz sokaklarda eskileriyle neler yaptıklarını anlatıyor sürekli. Rahatsız olduğumu belirttim düzelteceğini söyledi ama hala aynı.
2- ilk aylarımızda küçük çaplı bir kavgamız oldu o kavgamızda hiç bir şekilde sorunu çözmeye yeltenmek yerine telefonu kapatıp yan ilinden birinden birini (kız) yanına davet edip kucağında yatırdı ve anlattı affettim ve bu zamana kadar her kavgamızda sorunu çözmek için benimle konuşmak yerine bir kaç saat görüşmeyip direktmen xx uygulamalardan birileriyle tanışıp konuşuyor. 2 ay önce nerdeyse ayrılıyorduk bir kaç gün görüşmedik sonrasında barıştık, barışınca görüşmediğinizde ne yaptın diye sordum bana başkalarıyla görüşüp, görüntülü konuşmada malum işlerin olaylarını yaşadığını söyledi. Ve sevdiğim için afettim devam ettik.
3- Yanında kaldığım bu 1.1-5 aylık süre içinde telefonunda başka insanlarla fotolarını gördüm sorduğumdaysa onlar senden çok önceydi silmeyi unutmuşum dedi. İşin rahatsız edici tarafı eski sevgilisiyle malum iş fotoları ve videoları vardı.
4- Birlikte eve çıkmayı düşünüyoruz ve ikimizde evden çalışıyoruz. 1+1 gibi bir ev bize gayet yeterli fakat kendisi sürekli 2+1 ev tutmak istiyor ve diğer boş odaya öğrenci bir kız almak istiyor kişi belirsiz. Amacı kirayı bölmek masrafları düşürmekmiş ama çok şükür ki durumumuzda iyi. Erkek arkadaşım bu konuda baya ısrarcı kadın ve öğrenci olmasını istiyo o gelecek kişinin. Bende sürekli annemi ziyaret etmeye yanına annemin yanına geliyorum bu yüzden sen annenin yanına gittiğinde evde sıkılırım tek başıma en azından sohbet ederim diyo.
5- Benim artık kafamda soru işaretleri çok fazlalaştı ve güvenim çok azaldı bu tarz süregelen olaylardan dolayı. Bir kaç gün öncede ben biriyle buluştum. Fakat buluşma insan çoğunluluğu fazla olan normal bir kafede oldu ve sadece 1-2 bardak kahve içip kalktık. Buluşma amacım farklı bir şey değil sadece sohbet etmek ve dertleşmekti. Başka hiç bir şey olmadı zaten olmasında. Buluştuğum kişiyede erkek arkadaşımı ve yaşadığımız olayları anlattım kendisine baya bi kızdı böyle şeyler normal değil ve aşırı toksik bir partner dedi.
(buluştuğum kişi erkekti)
İşin özünde bu sitenin sakinleri sizden akıl almaya geldim. Böyle bir ilişkim var ve kafamda bir kaç soru var.
1- erkek arkadaşımla ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım?
2- biriyle buluşup sadece kahve içip dertleştiğim için aldatmış sayılır mıyım?
3- erkek arkadaşımdan ayrılırsam ne yapmam gerekir?( nasıl hayatıma devam ederim vs vs)
Kafam çok doluyken yazdım umarım anlatmak istediklerimi düzgün yazıp anlatmışımdır tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: şu an yanında değilim annemin yanındayım ve o büyük ihtimalle şu andada başkalarıyla konuşuyor ben yanında değilken.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer