3 senedir numaramı silmemesi?

Arkadaşlar 2021 yılında ben bı çocukla konusuyordum aslında çocuk iyiydi ama böyle çok hızlı gidiyordu birde benim için yanlış zaman di belki de çünkü bı kaç ay öncesi bı ilişkiden çıkmıştım onunla tanışmadan önce neyse bizim bunla az aslında 2haftalik bı gorumemiz oldu toplamda o kadar telefon numaramı almakta aşıri ısrar etmişti çok güzel şeyler yazıyor soyluyordu iki hafta içersinde çok hızlıydi diyebilirim bende ik ihafta da bu da abartıyor beni ne kadar taniyorki aman deyip engelemistim heryerden numarasını da sildim o zamanlar neyse engelenenlere baktığım da vatsapta pp si gözüküyor du engeli kaldırdım numarasını kaydettim bı baktım durum koymus silmemis yani benim numaramı öncesinde çünkü arkadaşımdan baktığımız da onda Pp si yoktu neyse uzun lafın kısası silmeyi unutugu için mi silmedi sizce unuttu rehberde öyle kaldı mı ama telini değiştirmiş android di ayfonla resim çekilmiş anliyamadim ama bana unutmuş gibi geldi çünkü 3 sene olmuş benim numaramı saklarmi sizce üstünden kaç sene geçmiş

3 senedir numaramı silmemesi?