Güncellemeler
1 yıl
Uzun süredir yalnız olmama rağmen 19 yaşındaki bir kıza mesafe koydum. Bilmiyorum doğru mu yaptım ama mantığım doğru diyor. 24-32 arası ideal 28 yaşındaki erkeğe
Ben 28 yaşındayım mesela 20 yaşında kız bana çok uzak geliyor Kafa yapım tecrübem uyuşmaz minimum 24 olacak hatta yaşıt en ideal. Bazıları kız erkekten 8-10 yaş küçük olmalı falan diyorlar da ben şu an kendi olsa geçtiğinde bir kızla sevgili olurken düşünemiyorum. Çocuk büyütüyor gibi hissederim 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hangi yaş isterlerse
her ilişkinin dinamikleri farklı ama 8-10 yaş çok fazla ya ideal 24-25
bence de çok fazla
bak 40 olsan 30 olur ama 28 ken 20 olmaz 25 altına pek inme beklenti tecrübe farkı sorunu olur
Abi şöyle bir durum var bana karşıdan yaşadığım bir kızla olurum hatta benden büyük bir kız da olur 3-4 yas büyüye kadar da okeyim. Ancak yaşıtım ve benden büyük bekar kız çok az bekar olanlar bile evlilik yolunda sevgilisiyle. Bu yüzden mecburen 25 yaş altı birileriyle konuşmak durumunda kalıyorsun bir ilişki arıyorsan
Sanane ki insanlarin dedignden nasil ne yastan kimle mutluysan onla ol
Yani şöyle bir durum var; Ben şahsen yaşıtım biriyle sevgili olmak isterim. Ancak benim yaşıtım kadınlar arasında bekar olan gerçekten çok az. 28 yaşında çoğu kız evlenmiş veya ciddi ilişki içinde. Bu yüzden mecburen yaş skalasını düşürüyorsun ama bilmiyorum 24-25 falan olabilir ama 24 yaş altı bir kızla anlaşabilir miyim o konuda çekimserim. Yoksa sonuçta yaşıt olduktan sonra herkes birbirine sevgili olabilir iki kişiyi bağlar. Toplumsal algılar değil tamamen anlaşılmıyım emin değilim konu bu yani
8 yas ta cok fazla ya o cocuk ruhlu olacak sen olgun onun saka algisi farkli senin ki farkli
Katılıyorum
19 yaşında bir kızla konuşuyordum kızı ben ilk 25 falan sandım bayağı büyük duruyor tip olarak Ama her ne kadar görünüş olarak yaşlanan büyük dursalar da konuşunca onun çocukluğunu toyluğunu anlıyorsun
28 yaşındaki erkek için ideal yaş 28 olur
Çok yaş farkına karşıyım ama artı eksi oynayabilir ya mesela büyük de olabilir birkaç yaş neden olmasın küçük de olabilir ama çok fazla yaş farkı olmamalı diye düşünüyorum
Taban 24
Tavan 28
Tavan 32 falan olabilir ya eğer kafa yapım uyuyorsa akıllı ve güzel bir kadınsa neden olmasın
Kendinden küçük erkek isteyen kadın nadirdir. Çocuk büyütmek istemez. Kendinden büyük kadının olgunluğuna yetişecek erkek çok nadirdir.
Bunların genel ezber sözler olduğunu düşünüyorum. Mesela Evet 2 25 yaşındaki kızla 21 yaşındaki erkek çok zor. Ancak ben 28 yaşındayım okulum bitirdiğim askerliğimi yaptım maddi ve mental olarak artık bir olgunluğa eriştim. Neden 32 yaşında bir kadınla mesela olmasın daha küçük yaşta bir kadınla da olur tabii