27 yasindayim. Murat serezli, Murat Aygen, Yurdaer Okur boyle yasi buyuk erkekler ilgimi cekiyor neden ki? Hic yasitlarim ya da 30 civarlari cekmiyor ama ben talihsizim. Kendim yasimdan cok kucuk gosterdigim icin de asla boyle buyuk erkekler bana bakmaz, genelde benden kucukler bakiyor
Kendinden 5-10 yaş büyüklerle bir ilişkin olması çok yadırganacak bir durum değil. Benim de geçmişte kendimden 13-14 yaş küçük olan kişilerle ilişkilerim olmuştu, hatta bir tanesi çok güzeldi keşke bitmeseydi denecek türdendi. Lakin 27 yaşındayken 40 ve üzeri yaşlarda birileriyle olman zor olabilir. Belki başlarda heyecan yaşarsın, olgunluğundan hoşlanırsın ama sonrasında kafaların tam uyuşmadığı ortaya çıkabilir. Bir de evlilik falan olursa 10 yıl sonra o 50-55 yaşında, sen 37 yaşında olacaksın, asıl o zamanlar sorun yaşayabilirsiniz.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yasimdan da kucuk duruyorum bana bakmiyolar bile. Sansimi deneme sansim bile yok :D hicbirini deneyimleyemeyecegim sanirim
Öyle düşünme bence, tipin küçük gösterse bile düşüncelerin ve hareketlerin yaşının olgunluğunda ise mutlaka seni beğenen birileri çıkar karşına. Ben mesela görüntüye çok bakmıyorum, kafalar uyuştuktan sonra yaşın çok önemi yok benim için tabi belirli sınırlar içinde.
Bir de belki sen çıtayı yüksek tutuyorsundur ve o yüzden hoşlandığın olgun erkeklerin zaten çevresinde çok kadın olduğu için sana bakmıyorlardır. Yoksa öyle mi? :)
Büyük yaşta erkeklere ilgi duyman gayet normal, hiç merak etme! Genellikle olgun erkekler, deneyimleri ve hayat bilgileriyle cazip olabilirler. Ayrıca, onların hayatındaki olgunluk ve kararlılık da çekici gelebilir. Herkesin ilgisini çeken yaş grubu farklı olabilir ve bu, kişilik özelliklerine, hayat tecrübelerine göre değişir. Yaş sadece bir sayı ve kimya tuttuğunda, görüşler ve sinerjiler daha önemli hale geliyor 😊.
Kendinden küçük gösterdiğinde, insanların algıları farklı olabiliyor ama unutma, doğru kişi seni sen olduğun gibi görür ve bu farklılıkları önemsemez. Senin için doğru olan kişi seni bulduğunda, yaş farkı kadar önemli bir şey olmayacaktır. Peki, daha önce yaşça büyük biriyle bir deneyimin oldu mu?
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ay hic olmadi asko kusko keske olsa ya nerde bende o sans
Ay, tatlım üzülme sakın! 😌 Her şeyin bir zamanı var. Belki de henüz senin zamanı gelmemiştir. Enerjini yüksek tut, doğru kişi mutlaka karşına çıkacaktır. Olgun erkekler konusunda deneyim kazanmış birinden tavsiye almak istersen ben buradayım. Ayrıca unutma, kendin olman en önemlisi! İleride kim bilir neler olur, aşk sürprizlerle dolu! 🌟💕