Bugün 1 Kasım artık resmi olarak kış ayına girdik diyebiliriz :) Peki sizce kasımda aşk gerçekten farklı mıdır? Sizce aşık olmak için kasımı beklemek normal mi?

Bugün 1 Kasım artık resmi olarak kış ayına girdik diyebiliriz :) Peki sizce kasımda aşk gerçekten farklı mıdır? Sizce aşık olmak için kasımı beklemek normal mi?

Resmi olarak girmedik. Son Baharın uzatmalarını yasıyoruz. Aralık, Ocak ve Şubat ayı resmiyette kış ayı 😎 bir filmden alıntı bu sadece
Kasımda aşk başkadır. Nisanda bana göre bambaşka. Doğa yeniden yeşilleniyor falan.
Sonbaharın iki klişesi var zaten. Teoman İstanbul'da sonbahar şarkısı ve Kasım'da aşk başkadır filmi. İnsanların mevsimlere affettiği ve sevişmek için uydurduğu bahanelerden biri.
Onu bilmiyom, ama Kasım cidden önemli gelişmelere gebedir.19 Kasım, 3 farklı kişinin yıldönümü veya barışma tarihi. Nişanlandığım ay Kasım. Yine,17 si, burdan, "bi kadının ne kadar alçalabileceğini" ispatlamış aşif. eyi tanıdığım gündür..
Kazasız belasız..
Cevap
31Cevap
aşka inancım yok benim.
filmi izlemistim ama hatirlamiyorum milyonlar kasimi onunla sevdi
oysaki kasimin hic bir mantigi yok
hadi oradan cadıya bak hele... Kasım ve kim sadece bir mevsim değildir hüznün aşkın mevsimidir seni gidi seni... En güzel şarkılar Kasım da bestelenir. doğa bile Kasım da başka bakar sana
bu arada Ekim yerine kim olmuş anla işte
😀😀 hala ayni düşünüyorum dagci ask icin zamanin hic önemi yok serseri kursun gibidir ask kimini öldürür oracikta kimini süründürür yıllarca 😀
Kasım da ölüm de başkadır tam hazan mevsiminin devamın da gelir
aşkı 50 yerden sınırlamaya, 50 yerden aşka kural koymaya çalışıyorsunuz. ama aşk kural, sınır, mevsim vs hiçbir şeye takılmaz. zemheri ayında gül ister benden diyor zülfü, onun gibi en olmadık kişiden ve olmadık zamanda gelebilir.
Ne demezsin Kasım harici diğer aylarda
aşık olanların aşkı soluyormuş.😂
O ne öyle Mart ayında kızışan kediler gibi
bizde Kasım ayında mı kızışalım yani 🤣
aşık olmak için ay beklemek de çok güzel miş sipariş üzerine aşkın gelmesi kadar güzel bir şey mi var
Aylara, mevsimlere “lütfen bize iyi gel”şeklinde şiir yazmayın sonra hepimiz topluca üzülüyoruz.
Deli kız aşık olmak için kasımı beklemek mi☺️ sweet November güzel filmdir ama öyle aşklar kalmadı mafelez😉
Kasımda aşık olunmayınca kabul olmuyo. 28 gününüz var aşık oldunuz oldunuz yoksa bir yıl daha beklemelisiniz
Ayrıca Gasum ayu gış ayu değüldür looo 😂😂 gış mevsümü araluk ocak Şubat aylarunu içerir looo
Kasım da aşk mevzusunu ilk defa duyuyorum. Genellikle Kasım ayı gelince aklıma Tual' in Yine Aylardan Kasım şarkısı geliyor, unutulmamış aşk.
Bana göre saçmalık, geceler daha uzun ondandır 😂
Tutamam ki içimde ne zaman aşık olursam o zaman çıkarırım içimden. Ne kasımmış arkadaş. 🤣
Valla artık aşk aramıyorum herşeyden hevesim kaçtı 😒
Kasım'da aşk başkadır diye umduğunu bulamayanlar için Aralık'sız sevme vakti geliyor
Yine aylardan Kasım. Seninle doldu her yanım . Güneş bulur yakar seni sevmem. O kokun bana agır gelir . Her nefes çekişimde içimdedir awq felan fistan bla bla 😂😂
Kasımda ilk kez buluşup aşk yaşadığımız da oldu ama sonu hüsranla bitti. Kasım bana dokunuyor
Öyleyse taliplerimi bekliyorum sıraya girebilirsiniz
lütfen hava soğuk olmasın yağmur yağabilir ama soğuk olmasın
Yaz aşkları geçici, Kasım aşkları kalıcı olur derler ama bence bunun zamanı yok :D
Bana göre Kasım ayı yasanmisliklarin yerini hüzüne bırakmış hali
Aşık olmak için herhangi bir ayı beklemek yerine doğru zamanda doğru insanı bekle :)
Kasım sadece erkek ismi, belki kızlara birer Kasım düşer. Biz erkekler yine avucumuz boş döneriz
Ben ayları takip bile edemiyorum günler çok hızlı geçiyor
Ne aşkı kank sabah sabah 😂 çok uykum var, uyumak istiyorum ben 😴
Sanmıyorum yıllarca bunu dayattılar insanlara herkes hüsran içersinde 😂
Çok doğru bro 😂
Yine aylardan Kasım sanki sende kaldı bir yanım... Normal değil bence ama sen bilirsin eğer Kasım da aşık olabilirsen seni için bir başka olur.
12 ayın her ayı aşkı bekleyebilirsiniz sıkıntı yok.
Çok kasımlar gördüm ama hiçbiri özel olmadı..
Aşk zamana mekana bakmaz seviyorsan her ayda seviyorsundur bence
Kasım da aşk değil hata yapılır garanti belgesi bile var
Öyleymiş ama bizde bi numara yok
Aşkını bilmem de filmi guzeldi
Umarım öyledir her ay aynı tenhane
Her ay müsaitim ama aşık olmadım daha
Akrep burcu kadınlarıyla daha başka 😂😂😂
Aşkın mevsimi yok bence
Şubatta daha güzel 😄😄
Komik bence aşk her zaman bi başka :D
Anormal maalesef
Dürüst değilseniz aşık falan olmayın
Yok beybisi kendiliğinden olur o❤️
Konunun Kasım la ilgisi yok
Evet, Kasım'da daha bir tatlı oluyor aşık olmak.
Mart kedisi değiliz bize her ay sevgili ayı
bence ay ile alakası yok
Kaç Kasım bekliyoruz olmuyor
Gereksiz beklentiler.
Benim için klasik bir Kasım
aşk diye bi şey yok kendinizi kandırmayın
Aşk zaten yok zamanı mı olacak
Aşk için mevsim beklenmez dört mevsimde aşk olur
Alakası yok
Kış mevsiminde azıtoyolar
Olunur
Güzel filmdi.