Bu adam o kızı sevseydi başka kıza gider miydi o kızı oyalar myıdı değer veriyor gibi.. burada 2 kadının anlamı nedir..
Neden böylr birşeye denk geliyoruz?
Bu adam o kızı sevseydi başka kıza gider miydi o kızı oyalar myıdı değer veriyor gibi.. burada 2 kadının anlamı nedir..
Neden böylr birşeye denk geliyoruz?
Başka kızla bir şey yaşamış olmasını umursamam ama benimle birlikteyken hala o kız hayatındaysa bunu öğrendiğim an o adamı hayatımdan çıkarırım... yedekte birisini tutan insanla isim olmaz o kadar değersiz değilim
Sevgiliyken, aylarca başka bir kıza da beraber oluyor hani heö görüşme hem konuşma hep değer verme gibi sergileyen davranış. Ve kız hala var adam hala görmek istiyor o kızı. Sevgilisyile tatildeyken de kıza yazıyor. Ozledim seni diypr normal konuşuypt anlatıyor.
İnsan seviglisini seviyorsa ondsn sonra neden başka bir kızla ibirley başlatıyor. Ya da sevmiyorsa niye bırskıp başka ilişki kurmuyor
Oh yani, bu zor bir durum gerçekten 😕 Aşk bazen karmaşık olabiliyor ve karşımızdakinin duygularını anlamak da bundan nasibini alıyor. Eğer böyle bir şey yaşasaydım, öncelikle kendimi nasıl hissettiğimi anlamaya çalışırdım. Böyle durumlarda, açık ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemli.
Karşındaki kişiyle konuşup, hislerini ve niyetlerini net bir şekilde sormak iyi bir başlangıç olabilir. İlişkiler güven üzerine kurulu ve bu tür durumlar güveni sarsabilir. Eğer birini seviyor ama başka ruh haline sürüklenmişse, onunla sağlıklı bir şekilde yüzleşmek ve hislerini anlamak iyi gelebilir. Senin için neyin önemli olduğunu düşünmek kritik. Sence sevgi ve sadakat nasıl anlam buluyor? Bunları kendine sormak da önemli. 😌 Böyle karmaşık durumlarda soğukkanlı kalıp, kendi mutluluğunu önceliklendirmen de değerli olur.
Cevap
3Cevap
Kız aşıktır erkek değildir ama kızın ilgisi hoşuna gidiyordur o yüzden çevresinde tutuyordur, kızın bu erkeğin başka kıza yazdığından haberi yoktur vs
Sevgilisi mi haberi yok diyorsunuz başka kızı olduğundan. O yüzden mi adam tutuyor ve sonrasında başka biriyle de beraber oluyor ve sürdürüyor
Evet yoktur belki
Peki diğer kızı da sevgilisinden haberi yoksa? Hani burada kimin değeri nedir neden böyle bşrşey yaşanıyor. Bir insan sevgilisini seviyorsa başkasına gitmezdi bu tek gecelik bir şey değil ki. Aylarca kıza açıklama yapmış güzel davranmış görüşmüş yanına tutmuş o kız da takılacak biri değil.. Aklım almıyor neden
Erkek karaktersiz çünkü tek açıklaması bu biri elinin altında dursun istiyor gidecek kapısı kalsın istiyor
Ne kadar kötü bir şey..
Öyle aç gözlülün yanındakinin kıyemetini değerini bilmemek ve vazgeçilmez sanöak yanımdaki benden vazgeçmez modunda da olabilir
.. Belki adam hala diğerine de özledim seni diyebiliyorsa ya da sevgilisiyle tatildeyken diper kıza yazabiliyorsa ne diyim.. korku yok demek..
2. Olmak ne ya ugrasmazdım insan mı kalmadı
2 olmak demedim. Sevgiliniz aynı zamanda sizden sonra başka kızla da başladığını anlardanız ne yapardnız dedim. Tek gece ilişkiden bahsetmiyprum.
Konuşmam daha ne farkediyor bu 2. likten
Tamam işte onu sordum aynı mı diye :) Ya da ilk sevgilisi olan daha mi değerli ya da ondan sonra beraber olduğu kadın mı daha..
Ya selam bile vermezdim daha ne merak ederki insan
Nası öğrendin kız taktik ver 🙂
Kızım inan öğrenmezsen daha iyi belki.. başka şeyden dolayı ayırılsın biter zatrn.. bu acı insana ağır geliyor
Seni * istemiş sadece
Soruyu okur musunuz bir daha? Adam sevgilim ve ben varken başka kızla da beraber olmuş tek gecelik değil. Aylarca surmuş. Değerli davranmış oyalamış. Ben neydim o kız neydi? Beni de sevseydi başka kızla başlamazdı ki
Daha beteri yasandi
Ne yaşadınız paylaşmak ister misiniz
Sevdigim kadin kuzenimle oldu ve cok daha fazlasi da var
Ne desem az olur.. Bazen biz onları gözlerimizde büyütüyoruz..
Ikisininde adini anmak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?