Arkadaşlar erkek arkadaşım bazı olarak çok değişik triplerde nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar şu şekilde bahsedeyim, sürekli ilişki içerisinde c**sellik konusunu fazlasıyla dile getiriyor, şakalar arasında bile neler neler. Bu her gün oluyor. Onun dışında birbirimizden farklı şehirlerde kaldığımız zamanlar da fotoğraf video istiyor hadi diyorum tamam, o durumda garip garip cümleler kuruyor, yok işte "bana bakarken yapmanı istiyorum." " Daha da hızlan daha da, hadi geldim" " Em*ek istiyorum her yerini " " Biraz daha hizlann hadi ıslandığını iyice görmek istiyorum " " Ahtapot gibi e*mek istiyorum " " Onu buraya getirr oh" Gibi gibi.. Gerçekten delirmek üzereyim. Birincisi bu konunun çok sık geçmesinden sıkıldım, her şakasında bile bu konular var bu yüzden ilişki de çok az farklı konular geçiyor artık, bağımlı olduğunu düşünüyorum artık. İkincisi yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kötü olmak istemiyorum, birazcık değişik bir insan. Belirli durumlardan dolayı kötü bitirmek istemiyorum ya da bunu kötü ifade etmek istemiyorum. Üstelik bunun yanı sıra ilişkiye bağlı olan sorunlardan tedirginim. Ve sanki bu şekilde bunu bastırdığımı düşünüyorum, modunu ölçmek için bunu onaylıyorum. Ya da yok dediğim de küser ya da kötü şeyler olmayasın diyorum. Bıktım. Böyle değildim kendimi aşırı küçük hissediyorum. Nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. Fikir almak istiyorum.
Arkadaşlar erkek arkadaşım bazı olarak çok değişik triplerde nasıl çözebilirim?