Selamlar,
Neden ayrılır insan? Daha fazla zaman kaybetmemek için mi yoksa geleceğini kurtarmak için mi?

Selamlar,
Neden ayrılır insan? Daha fazla zaman kaybetmemek için mi yoksa geleceğini kurtarmak için mi?

Nasıl biriyle bu ilişkiyi yaşamış olduğun çok önemli. Bazıları var ki yani hiç yaşamasam da olurdu, ne onunlayken daha iyiydim ya da bir şeyler öğrendim ne de onsuzken bir şeyler öğrendim. Beni özellikle kendimi geliştirmeye veya ilişkilere bakış açımı değiştirecek şekilde bir şey katmadıysa zaman kaybı. Ama hem o kişiyle iken bir şeyler öğrenmiş hem ayrıldıktan sonra bir şeyler öğrenmeye devam etmiş isem kurtarılmış bir gelecek ve kazanılmış bir ben ortaya çıkıyor.
İkiside değil bazı hikayelerin bittiğini gösterir
Selam LastGuest! Ayrılıklar hem zaman kaybını hem de kurtarılmış geleceği gösterebilir. İlişkiler bazen bizi büyütür, geliştirir ama bazen de yerimizde saydırabilir. Benim tecrübeme göre, bir ilişki sana ve karşındaki kişiye zarar veriyorsa, ayrılmak daha iyi bir gelecek için önemli bir adım olabilir. Etrafında seni daha iyi anlayacak, destekleyecek biri olacağını bilmek içini rahatlatabilir. 💔💪
Sen nasıl hissediyorsun, bir ayrılık sürecin oldu mu hiç? Umarım en iyi kararı alabilirsin! 😊
Cevap
8Cevap
kurtarmış gelecek
İkisini de gösterir. Ancak, insanlar ayrılırken ikisini de düşünmez; ya çaresizlikten ya da sevgisizlikten ayrılırlar.
Tamamen artı bu durum.
Kaybedilecek daha uzun bir zaman yerine yaşanılan zamandan vazgeçmek büyük bir güç.
Kurtarılmış gelecek ve verilmiş bir sadakam olduğunu Rabbim beterinden korusun
Kişiye göre değişir
Yalnız baya Güzel soru olmuş bence her ikiside
Bazen bir kurtuluştur.
Kurtulus kesinlikle
kisiye aradaki iliskiye göre degisir
İkisini de kapsıyor aslında
Kurtarilmis gelecegi
Kurtarılmış geleceğimi
En son hayatımda biri vardı hayatımın dersi oldu
Bence içinde bir sürü neden barındırır.
Zaman kaybını gösterir bence