• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evli Biriyle Sevgili Oldunuz Mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
136
Yapay Zekaya Sor

Evliyim böyle bir durum var kararsızım

Evli Biriyle Sevgili Oldunuz Mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
37 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • D_Luffy
    D_Luffy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ben böyle birşeyi kesinlikle yapmam hep kaçamak cevaplar vermişsin yapmayi planladığın şey potansiyel bir cinayet sebebi bilgin olsun kadın cinayetlerinin bir kısmı bundan kaynaklanıyor haberlerde çokça görmüşsündür adam eşini ve çocuklarını öldürür sonra da kendisine sıkar çocuklarını da benim çocuğum değilse şüphesiyle öldürdüklerini düşünüyorum eşin sinir kontrolü konusunda zayıfsa kesinlikle yakalanman halinde ölürsün ayrıca bu işin başka boyutları da var dinsiz olabilirsin ama en azından ahlaklı ol çocuğunu düşün gerçi sende ahlak kısmı da zayıf duruyor bunun düşüncesi bile bana karaktersizlik olarak geliyor ama tekrar düşün toplumsal olarak da az biraz dedikodu bile olsa çocuğunun yüzüne bakmazsın

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Belliki ikiniz evlisiniz ve birlikte olmak istiyorsunuz. Fakat şunu anla; o seni sadece cinsel obje olarak görüyor. Kaçamak heyecanı gibi düşün. Ama sen aileni onun için dağıtma derdindeysen çocuklarını da kocanı da evini de kaybedersin. Çünkü sen boşanmak istesen o bosanmayacak.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İkimizde evliyiz

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

Evet sonucu söyleyim sen ortada kalirsin.

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Niye kalsın mesela? Kocasimi duyacak. siz erkekler yalarken eşlerinizin ortada kalacak olan o düşüncelerinden dolayimi aldatmalari oluyor? Bence içinde ukte kalacağına baksın denesin. bu arada emin ol kadınlarda erkekleri sadece cinsel. ilisko için isteyebilir. Neden hel kendinizi cinsellikten sonra aşık oluncacak baglanilacak kisisler olarak görüyorsunuz? Bir xok kadın kocasini aldatıyor. bunlar sonra erkekeleri saa aşık oldum gel evlenelim demiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Papatyaadası haklısın beni bi sen anlıyorsun

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

@Papatyaadası buna bisey demedim ki ben ama. Eğer sadece kaçamak yapacaksa ve cinsellik amaçlı takilacaklarsa kendi kararlarıdır. Genelde bu ilişkilerden sonra kadınlar aşık olur ve sıkıntı yaşarlar. Bundan bahsediyorum ben.

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Öyle bir sey olmuyor kim demiş pişmanlığı ya hep sizi sosyal medyada kadinlisman olur deniyor takıyorsunuz onları kafamıza. Aldatan bir kere aldattım tadını almıştır ve hep yapar kadında aynıdır. Kocasıni biyormisse baskasi gecer. sizin karşınızda çoğu kadın pişmanim. diyor sizde inaniyorsunuz.

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Klavyem delirdi. Kusura bakma yabancı klavyede ancak bu kadar. Oluyor.

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Demek istediğim şu. Kadın eninde sonunda aşık olmaz. Olsaydı hepsi bosardi kocasını.. ayrıca aşk yaşasa bile bu da güzeldir yaşasın. En azından aşık olmuş lan deriz.

Yorumla
    • Mr_Potter
      Mr_Potter
      1 yıl

@Papatyaadası ne diyosun dicektim de tekrar düzeltmişsin 😅😅 haklısın buna bisey demiyorum. Ama erkek cinsellikten evliliğe götürmez bu işi. Her zaman böyle olmuştur. Kaçamak yapmasına bisey demiyorum ki ben.

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

@Papatyaadası kadınlar daha çok aldatıyor diye düşünüyorum çevremde ve tv lerde görüyorum sürekli zevk için aldatıyor gerisi bahane diye düşünüyorum

Yorumla
    • delicatiente
      delicatiente
      1 yıl

@Papatyaadası sen ne rahatsız bir insansın a* resmen aldatması için fişekliyorsun kadını. başkasına hisleri varsa veya eşinden memnun değilse boşansın, kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok. 'bi denesin içinde ukte kalmasın' ne demek lan? başkaları aldatıyormuş, bize ne başkalarından? birileri birilerini kesip biçiyor diye biz de bunu yapmıyorsak, birileri aldatıyor diye biz de aldatamayız. ukte kalmasın diyor bir de rahatsız dsakhdkljds

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

@delicatiente çok doğru marjinal biriyse evlenmeden konuşmalı tek eşlilik bana göre değil demeli bir sürü hastalık var birde

Yorumla
    • Maveher
      Maveher
      1 yıl

@Papatyaadası kadın aldatır hissettirmez:) erkek düşünse hemen anlaşılır, yüzüne baksan değişir :)) burada istenilen şey merak ve oradaki heyecandır. Çok çok güzel görünen bir kadına, sokakta ya da her hangi bir yerde bir merhabadır. (Ama bizim ülkede bunu yapmakta ayrı cesaret ister) karşındaki merhabana cevap verirse ve gülümsüyorsa o an bile evrende kendini iyi hissetme durumudur ve bu keyiften alınan hazdır. Üstüne tanışıp bir şeyler içilse ayrı, hele sevişebiliyorlarsa ayrı. Burada da cinsel performans ve kadını hissetme, ilk tanışma anından o noktaya gelenek kadar ki süreç, yani yemek yemesinden, konuşmasına, kokusundan kıyafetlerine varıncaya dek incelememişse cinsellik esnasında isteklerini anlamış bir erkek olarak karşısında durabiliyorsan, biraz vazgeçilmez olunabilir ya da tekrarı kadın ister:

Yorumla
  • Rozelinda34
    Rozelinda34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Sanırım evli olan sizsiniz. Bazı bekar erkekler mutsuz evli kadın avcısıdır. Bunun sebebi hem açık kapı olmaları hem de onun başına bela olmamanızdır. Evlenme ya da ciddi bir ilişki ihtimali olmamasıdır. Yani aslında sizi sadece seks partneri olarak görürler. Eğer erkek evli siz bekarsaniz sizi metres olarak kullanırlar çünkü hemen hemen her erkek evli bir adamla olan kadını kıymetli görmez çok nadirdir oda genelde kendini bekar olarak tanıttığı için kadını masum görürse ya da çok öncesinde sevdiği kadınsa vs. Şunu unutmayın gerçekten eşini sevmeyen erkek durmaz boşanır kadın tahammül eder ama erkek etmez boşanır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Olmuştum ama haberim yoktu çok büyük bir aşk yaşandı evlenecektik ben istemedim ayrıca tavsiye de etmiyorum aynı evde yaşasınlar yaşamasınlar ne olursa olsun günah ve toplumca ayıp bir şey. Herkes dengiyle olmalı ben bekardım o evli şimdi bende evlendim büyük konuşmayayım büyük konuştuğun başına gelir ama Allah aklımı almadıkça öyle şey yapmam eşime. Sakın sende yapma. Sevmiyorsan boşan.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Büyük konuştugum için başıma geldi zaten

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Durumun ne tam olarak bilmiyorum ve diğer önemli şey de kocan seni seviyor mu sana karşı nasıl biri? Ama her ne olursa olsun özellikle evliler için diyorum evli ya da bekar biriyle olmayın kocanızı karınızı sevmiyorsanız bırakın birinin nikahı altında hiç ama hiç doğru değil. Bu arada olayını tamamen anlatırsan daha iyi bir cevap verebilirim

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dışarıda tanıştık bu kadar

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Evli biriyle olmak karmaşık duygulara ve zor zamanlara yol açabilir. Bu konuda kararsızlık yaşaman anlaşılır bir durum. Çünkü aşk karmaşık ve bazen sınırları belirsiz bir duygu 🌺 Ancak bu tür bir ilişkide hem senin hem de karşı tarafın çok incinebileceğini unutmaman önemli.

Kendi duygularını ve karşı tarafın evlilik durumunu göz önünde bulundurarak belki bir karar vermek faydalı olabilir. Hem kendine hem de diğer kişiye karşı dürüst olmak, uzun vadede daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir. Düşüncelerini paylaşarak birlikte çözüm bulmayı denemek ister misin? Seçim senin! ❤️

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

64

Cevap

231

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Yapmaman kendine olan saygından dolayı iyi olue gadası
    Evliliğin kötü gidiyorsa boşanır istediğini yaparsın

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

olmadım.

1
    0 Yorumla
  • batuhannxx
    batuhannxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl

17-18 yaşlarımda evli bi kadınla birlikte oldum tamamen cahillik dönemlerim ve bende öyle bi travma yaşattı bunun tarifi bile yok.
    2. si sevgili olduk diyebileceğim kişiyi ailemle bile tanıştırıp ev ortamıma soktum bi kelimesinden şüpeyle iyivi bi araştırdım ki meğer kız evli ve çocuğu bile varmış. Evlilikden soğudum diyebilirim.
    Yaşarsın bu senin karakterine yaşam tarzın ya da kültürüne kalmış ama karşında ya da sana bıraktıklarını tahmin bile edemezsin
    Dinen insanlık karakter kültür kendine saygı olarak bunları saymadım bile.

1
    3 Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

Daha çocuksun 17 18 ne yaa

Yorumla
    • batuhannxx
      batuhannxx
      1 yıl

İlk o yaşlarda demek isyesim ve yaşayıp hissettiklerimi

Yorumla
    • batuhannxx
      batuhannxx
      1 yıl

Evli biriyle bişeyler yaşayıp yaşanılan travmaları anlatmak istedim.
      Şimdi, anlatılanı bile anlamayan çocuk kim oluyo

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

bu bir davet mi. siz iyi misiniz. bunu bir erkek yazsaydı coşmuştu buralar sabaha ölüsü bulunmuştu. yaa boşanın ne yapıyorsanız yapın. evliyken bunu yapmak sebep ne olursa olsun sizi haklı çıkartmaz. bunun bir bahanesi yok kendinize saygı duyun bari

8
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın kaba davranma

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Abartma yahu hahahha bunu bir ekek yazsaydiyi bırak zaten çoğu erkek realde aldatıyor niye ölennler kadinlar öyleyse olayı sen ters algiliyorsun. Yaptığı hata da kime göre ona göre bana göre başkasına göre? O onun hayatı kocası ile evlilik dinamiği nasıl bilemeyiz ama. bliki sadece hayat arkadaşlığı sevgi aşk yok denemek istemesinden belliki artık sıkılmış degisiklik istiyor. Yapıp görmeli belki daha iyi anlayacak evdekinin deherini belkide boşanmaya karar vericek. Neden kadınların önünü kesiyorsunuz?

Yorumla
    • Pprcafl
      Pprcafl
      1 yıl

Çok doğru

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

@Papatyaadası çoğu erkeğin aldattığı falan yok erkeğin aldatması evdeki kadının izin verdiği kadardır

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

Denerse geri dönüşü olmayabilir bir sürü hastalık var hamile de kalabilir

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@Buzor hadi ya yeni aldatma kanunuzmu buda. Ha go kadın beni su olcude aldat diyor. buna izin veren kadına zaten guvenme onun için mormalse senide boynuzlar. sende bunu bilerek o halde susuyorsun derler adama. Denesin arkadaşım sizler sadece kadinlara seksi çok görüyorsunuz denemisi cunki aldatilmak sizin odunuzu kopartan tek şey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Papatyaadası haklısın

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

@Papatyaadası ne korkusu çok görmesi yahu dürüst olmalı baştan söylemeli marjinalim bir erkek yetmez diyebilmeli ona göre adam evlenir evlenmez onun kararı arkadan iş çevirmenin anlamı nedir ihanet mi zevk veriyor bu kadının yapması gereken kocasına söylemeli başka erkekleri arzuluyorum değişiklik istiyorum diye anlatacak evliliği bitirip bitirmeme kendisine kalmış sonra

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@Buzor kadın ona zamanı gelince verir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@Papatyaadası boş ver artık kimseye laf anlatamazsın

Yorumla
    • Maveher
      Maveher
      1 yıl

@Papatyaadası cümlelerine katılıyorum. Sadece iyi gözlem yaparak bu karar alınmalı, toy ve karakteri oturmamış erkek hep sorun yaratır. Çünkü yaşayacağı cinsellik öncekilerden farklı gelecektir. Bunu yaşarken daha fazlasını istemeye kalkarsa, buradaki deneyim kabus olur ve hayata yeni tatsızlıklar ekler. Evdekinin kıymeti, eldekinin kıymeti gibi söylemlere gelince, kıymet verilir, ilgi gösterilir, her gece aynı pijama, hep aynı koku olmaz gibi gib…

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Çocuk var diye boşanmayarak hayatının en büyük hatasını yapıyorsun. Tüm psikiyatr ve psikologlar sevgisiz, saygısı, ilgisiz ve cinselliksiz evliliği sürdürmenin, çocuklar açısından boşanmadan daha kötü sonuçları olduğunu söylüyor. Bunu istersen internetten araştırabilirsin.

Psikolog ya da Psikiyatrların da dediği umurumda değil biz çocuklar için boşanmadık ve 15 yıl daha katlandık birbirimize sonuçta yine boşandık ama olan sevgisiz geçen yıllarımıza oldu. ne o ne ben yeni bir yuva kuramadık.

Seni yadırgamıyorum ve yargılamıyorum da ama böyle giderse yağmurdan kaçıp karada değil tipiye tutulursun.

1
    1 Yorumla
    • Maveher
      Maveher
      1 yıl

“Omuz omuza adlı bir film var izlemenizi öneririm. Hem geçmişte ki güzellikler için iyi gelecektir. Biraz da duygusallık tabi…

Yorumla
  • Mutsuz53
    Mutsuz53 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Muhtemelen eşin ilgi gösgermiyor kadın olduğunu unutturmuş sadece evi cekip ceviren cocuklarinin annesi rolünde hissediyorsun kendini. Yadirgamiyorum aslaaa kimin basina ne gelir bu hayatta hic belli olmaz. Bir macera ariyorsunuz ikiniz de evlisiniz birbirimize bulasamayiz sonradan kafasindasin ama cok kaptirirsan kendini adam da bosanmayacak sen ortada kalacaksin ki emin ol ne kadar ilgisiz bir kocan olsa bilr aldatildigini anlar. Hic riske girme derim. Bir de merak ettim evli olan diger beyfendi yakin tanidigin mi nerden tanisiklık

4
    1 Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Siz de mi böyle bir şey yaşadınız?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bana da evli bir adam bu tarz bir şey teklif etti bana duyguları varmış ilk zamanlardan beri şüpheleniyordum ama tam anlamamıştım itiraf edince reddettim yine de aklıma geliyor sık sık. Yanlış belki ama adamın aramasını bekler oldum bazen benim bile arayasım geliyor ama kendimi durduruyorum. Bir hayalin peşinden gidemem.

5
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım bilmiyorum

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Niye düşünüyorsunuz ki adamı? Mutsuz musunuzb

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@rcans değişiklik iyi geliyri kadınlarda illa mutlu olmamaiz gerekmez

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Mutluyken de evliyken de bir başkasıyla olabiliriz diyorsunuz yani?

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

@Papatyaadası

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@rcans niye olmasın ki çifte mutluluk jcjdjndnd

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@rcans ben henüz böyle bir şey yapmadım. ama yapan kız arkadaşlarım çok mutlu çifte mutluluk diyorlar ncjdjnc

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Haydaaa sen mutlu olmaya aç gibisin net yapacaksın bence fkdkfkd

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

Boşuna deneme takip isteğini kabul etmicem sizde az değilsiniz he.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans mutsuz değilim ama ilgisi hoşuma gitmişti ve bana karşı platonik duyguları var gibiydi kullanma amacında değildi ama güvenmiyorum aynı zamanda.

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

E sohbet ediyoruz işte ne var ki?:) hoşuna gitmezse yazmazdın. Canımız sıkılıypr sohbet edicez. S*ksting yapmıycam ki:) yanlış tanıdınız beni fantezilerinizi dinlemek istiyordum sağlık olsun mesajlaşamıycaz anlaşılan:)

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

İlgisizlikten dolayı hoşuna gitmiş olabilir ama evli bir kadını sadece kullanır bir erkek. Evli olduğunuzu biliyor mu?

Yorumla
    • Pprcafl
      Pprcafl
      1 yıl

Bence kendine bekar birini bul ve onunla devam et bu şekilde çok sıkıntı yaşayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans ben evli değilim o evli

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Ha pardon ben de evlisin sandım. Ha tamam o zaman seninki masum. Ara ara evet ilgisini isteyebilirsin ama evli olduğunu bildikten sonra uzak durman karakterli bir hareket. Dertleşmek istersen beklerim. Kendine dikkat et

Yorumla
    • Pprcafl
      Pprcafl
      1 yıl

Bende onu diyorum evlilerle iletişimini kes bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans arkadaş olarak bile olsa aramak istiyorum. Yine de hayatımda tutmak istiyorum yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Pprcafl flört amaçlı aramayacağım

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Tutma. Zarar görürsün. Arkadaş olarak kalmaz. Amacı iyi değil yav amacı iyi olsa eşiyle ilgilenir. Yine de sen bilisin. Dediğim gibi dertleşmek istersen seve seve sohbet ederim ama kesinlikle önermem bunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans teşekkür ederim

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Rica ederim:)

Yorumla
    • D_Luffy
      D_Luffy
      1 yıl

Uzak dur senle beraber olursa ya sana takar saplantı haline getirir belki cinayete kurban gidersin ya da bidaha hiç yüzünü bile göremezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@D_Luffy öyle birine de benzemiyor

Yorumla
    • Papatyaadası
      Papatyaadası
      1 yıl

@GizemliGizemliadam yoo boyle hissetmoyorum gayet haklıyım.

Yorumla
  • 13beaches
    13beaches Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kendine gel kızım, karısını senle seni karısı ile aldatıyor. Zaten kendine saygın varsa o kadına da azıcık acıyor, kadın olarak onun yaşayacağı durumu empati ediyorsan öyle bir... adamı ile birlikte olmazsın. Ben niye birine karşı konuşuyorum ki şimdi, sinirlendim.

3
    0 Yorumla
  • Lolabunny_0
    Lolabunny_0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Evli insanlarla ilişkiler karışıyor. İstediğini yapma özgürlüğün yok. Üzgünüm ama yok. Birisi var sen yanlış yapıyorsun. Bunun vicdan yükünü geçtim dini günah boyutu da var. Bir gün kendine hesap veremeye bilirsin. Yapma yavrum. Mutsuzsun anlıyorum ama geçecek. Ya evle bağını kopar ya da elindekiyle mutlu olmaya çalış.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet oldum hemde çok fazla birinin kocası yakaladı hatta benden başka 3 4 tane erkekle görüşüyordu çoğu koca çok saf değilse anlalıyor illaki bir başladıkmı duramıyoruz diyorlar mantar bulaştı bana geçmiyor nalet hastalık kaşınıp duruyorum dikkat et mantar HPV çok yaygın kocasını aldatan kadın çok fazla tedavi fayda etmiyor kaç doktor gezdim fayda yok derim parçalanacak kaşıntıdan geceleri bile uyuyamıyorum mantar bulaştığı için pişmanım açıkcası test yaptıracam pazartesi hpv de olabilir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sonra noldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Boşadı kocası 35 bin tazminat ödedi kocasına evli kadın bir başladı mı durmuyor çok kez şahit oldum koca en sonsunda ayıkıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benede mantar bulaştı kaç aydır çekiyorum engelledim hepsini evli kadından uzak duracam artık kaşıntı beni mahvediyor mantar bulaştı kaç doktor gezdim fayda yok

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır evli erkeklerden uzak duruyorum hem karakterime ters hem zaten onlardan olmaz bu yüzden sanada tavsiyem uzak dur seni kullanıp atarlar olan sana olur evliler böyle canım

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Burada evli olan sensin ama yinede tavsiyem yapma kocanın kıymetini bil eğer asam gibi bir adamsa çünkü dışardaki erkeklerin çoğundan gram hayır gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Metehan21KafkasTürkü
      Metehan21KafkasTürkü
      1 yıl

Sen kadunların masum olduğunu mu ima ediyorsun "kullanıp atmak" yani cinsellik sadece erkeklerr özgümü bu kadında cevaplarda cinsellik için aldattığını yazdım aslında bu kadında karşsısındaki erkeği seks objesi olarak görüyor değil mi?

Yorumla
  • amanbesorgıtsın55
    amanbesorgıtsın55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

asla evli olanla ya da herhangı bırsey yaşamak ıstemem nefret ederım kendımden bence oyle olsa o kadar da o degılım ya herseyı normaleştırmeyın aga

4
    1 Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

Yorumlara baksana bide normal bi şeymiş gibi anltiyor bazilari

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kararsız olacak bir şey yok hayatım. Bazı erkekler seni sadece cinsel ihtiyaç olarak kullanır sonrası umrunda olmaz eğer mutsuz bir evlilik yaşıyorsan neden boşanmayı düşünmüyorsun mesela. Veya seni buna iten nedenler neler

3
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çocuk var boşanamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman o sevgilini de istemeyeceksin madem çocuk var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir şeylerin olması lazım uzun zamandır daraldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cinsellik yönünden mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her yönden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayatım durumunu anlayabiliyorum bazı yönlerden elbette ihtiyaçlarımız oluyor lakin bunu neden zina ederek gideriyorsun ki helali varken neden eşin ile ilgili cinsel yönden sorunlar mı var hadi diğer yönleri geçelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sorunum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Senin sorunun değil hayatım onun :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evliyim ve evli biriyle sevgili oldum evet. Sen ne zamandır sevgilisin

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir seneyi geçti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yatak boyutuna ulaştı mı peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kocana hislerinde azalma oldu mu bu 1 yılda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normal oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bende olmamıştı. Eşinde ne eksikti peki bu yola başvurdın

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

Ne kadar iğrenççç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Lisede okurken, çıktığım kız vardı, sonra ayrıldık. O mezun olunca evlendi hemen. 3-4 yıl sonra, konuştuk tekrar. Kendisi konuştu benle. Ekledi beni Facebook'a. Buluştuk sonra yaşadık bişeyler, 😅 eski maziler işte. Ozaman ben 25 yaşındaydım oda 22-23 falandı. 18 inde evlendi, hemen çocuk yaptı. Çocuğu 3 yaşındaydı, bana getirdi çocuğunu, sevdim oynadım falan sonra annesiyle takıldık başbaşa 😊 güzel günlerdi

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    1 yıl

Olmadım. Öyle ilişkilerin sonu olmuyor. Duygusal boşluktaki kaçamaklardan öteye gitmiyor. Sizin içinde vakit kaybı olur. Karar sizin sevgili gizli üye.

3
    0 Yorumla
  • kimmisbuayssse
    kimmisbuayssse Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

Gerçekten merak ediyorum. Evli biriyle oluyorsunuz ne oluyor zevk? Heyecan? Bunu yapan çoğu insan dışarıda heyecan arıyor sevdiği için değil. Ahir zamandayız yaptığınız iğrençliğin hesabını vermeniz dileğiyle 😊

1
    2 Yorumla
    • bengeldiiiimbeen
      bengeldiiiimbeen
      1 yıl

Gerçek iğrenç aşırı pis bı şey bu bı insanın yapabileceği en hayvanca şeylerden biri olabilir bı insan hiç mi karısını hanımını düşünmez ondan habersiz işler çevirmek nasıl vicdanını sızlandırmaz kafam almıyor vallaha

Yorumla
    • bengeldiiiimbeen
      bengeldiiiimbeen
      1 yıl

Evde karın ya da kocan seni bekliyor sen de kıyıda köşede başkasıyla sevişiyorsun yiyişiyorsun nasıl bir insan bunu yapabilir

Yorumla
  • Klasscevap
    Klasscevap Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Çok teklif oldu ama olmadım ha olan kişiler gördüm lakin bu herşeyden önce kendinize saygınızı yitirmek demek, boşanın ve ne istiyorsanız yapın ama bunu evliyken yapmayın

2
    0 Yorumla
  • Çimenlerinkokusu
    Çimenlerinkokusu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Namusluyum çok şükür..!

6
    4 Yorumla
    • lükscrdi
      lükscrdi
      1 yıl

Kadınınmı sevgilisi varmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biz neyiz namussuzmuyuz namus iki bacak arasında değil bacım

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

Evli olduğu halde başkasıyla görüşmek ya da evli biriyle görüşmek... bunlarla bacak arasının ne alakası var pardon? 🤣 Bu apaçık karakter meselesi

Yorumla
    • Mmustx
      Mmustx
      1 yıl

😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Olmadım ama ben evliyken benle oldular, bildikleri halde bitince beni kötü ilan ettiler arkadaşları ve kendisi yapabiliyorsan boşa

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kim oldu senle

Yorumla
    • Mutsuz53
      Mutsuz53
      1 yıl

Iki taraf da kotu aslinda. Sanirim arkadaslariyla oldun bir tane de degil ve arkadaslariyla olursan kotu sen olursun tabi her türlü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Mutsuz53 arkadaşı ile olmadım

Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.

Sevgili olmam büyük konuşmayim Allah korusun evli birine aşık oluyordum gözümün içine bakarak konuşuyordu yüzü güzelleşti bir an kirmizilaşti korktum hemen önüme bakarak konuştum

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Benim düşüncem burası evlilik sites değil en güvenli yer, her şey gizli, tek gecelik heyecanların adresi. kimse kimseyi kandırmasın ben memnunum burdan, tadını çıkar bence

0
    0 Yorumla
  • JasonLibidosu
    JasonLibidosu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Boşanamıyorsan yapma
    Kocan öğrendi seni vurdu adamı vurdu diyelim
    Çocuk ne olacak? Hem annesiz hem babasız kalacak. Kendini düşünmüyorsanız çocuğu düşünün

0
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.

3
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kendine gel. Geçici hevesler uğruna huzurundan olma.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Değişen bir şey yok

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hayır olmadım olmam da kendini nedne öyle bir duruma sokayım ki 🤔🤔

Bence tam anlamı ile kendi Aşğalamk denir buna

1
    0 Yorumla
  • EfendiOlmakGerek
    EfendiOlmakGerek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Aslında kim ne derse desin sen aklındakini yapıp bu duyguyu tatmak istiyorsun. Hayat senin hayatın kararı da sen ver.

1
    0 Yorumla
  • minyonnkizzz1
    minyonnkizzz1 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

İğrençleşmeyin artik ya sadık kalamicaksaniz evlenmeyin ammk

2
    6 Yorumla
    • bengeldiiiimbeen
      bengeldiiiimbeen
      1 yıl

Harbi ben de sinir oluyorum böylelerine deliriyorum bazen benim hanım böyle yapar mi diye evlenirsem eğer

Yorumla
    • bengeldiiiimbeen
      bengeldiiiimbeen
      1 yıl

Neden artık insanlar güven vermiyorlar anlamış değilim

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

@bengeldiiiimbeen aynen

Yorumla
    • bengeldiiiimbeen
      bengeldiiiimbeen
      1 yıl

Bazen diyorum benim hanım böyle yaparsa napariim ben diye bu yüzden evlenmek bile gelmiyor içimden

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

@bengeldiiiimbeen yani ona göre mantikli ilerlemek gerek bence ve evlenmeden denemek Laz’im şahsen ben öyle yapçam

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

@bengeldiiiimbeen bende de oluyo ya bazen düşünüyom böyle haberlerde felan gördükçe

Yorumla
  • nuluad0909
    nuluad0909 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.

Allah beni boyle karekterlerden korusun. Tam recm edilip taslanmalik

2
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

İşim olmaz. Bekarım ve evlilik gözükmüyorsa bir ilişkide, o ilişkiyede başlamam

2
    0 Yorumla
  • SilentSpy
    SilentSpy Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Ben evli birine selam dahi vermem şükür o kadar şeref yoksunu değilim

3
    0 Yorumla
  • mavikelebeks
    mavikelebeks Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Hayır, daha karakterimi ahlakımı kaybetmedim

2
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Yok milletin karısına bakacak kadar karaktersiz bir y@vş@k değilim

2
    0 Yorumla
  • visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Gerçekten tez günde Allah size doğru yolu göstersin amin sadece dua ettim yanlış anlama lütfen

0
    0 Yorumla
  • 55Muatafaa55
    55Muatafaa55 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Real de olması kötü yaa sanalda dertleşmek için konuşursun ama sevgili falan değil tabi diğer türlüsü kötü eşin ilgisiz mi

0
    0 Yorumla
  • by_kowboy
    by_kowboy Takip Et
    Master Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Artık normal değil evlilikler. Aradığını bulamayınca çıkar yol aranıyor. Sana bu konuda hak veriyorum. Haklısın

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çocuk olmazsa boşanırım Çocuk var

Yorumla
    • by_kowboy
      by_kowboy
      1 yıl

Haklısın çocuklar etkilenmemeli kim bu kişi özel değilse paylaşır mısın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerek yok

Yorumla
    • by_kowboy
      by_kowboy
      1 yıl

Siz bilirsiniz sorun değil.

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Madem sevmiyorsun neden evlendin üstelik çocuk yaptın? aklın neredeydi o zaman?

Yorumla
    • by_kowboy
      by_kowboy
      1 yıl

@günes121212 bu zamanda hiç evlenmiyeceksin. Bi evde yaşadığında gizli yüzleri çıkıyor ortaya.

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Herkes bir değil kardeşim

Yorumla
    • by_kowboy
      by_kowboy
      1 yıl

@günes121212 inşallah umduğun hayâl ettiğin gibi biri çıkar karşına 🙏🏼

Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Ne yiyip içiyorsunuz lan bu Kafa yapısı için siz Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi

1
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Yapma lütfen, Empati kur kafanda, biri de senin kocanla sevgili olması hoş olur muydu?

1
    0 Yorumla
  • Footloverman
    Footloverman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 89%
    1 yıl

Ne ekersen onu biçersin bunu sakın unutma. Bu çok önemli bir sözdür. Ne yapacaksan boşan öyle yap.

1
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Birde bir şey diyince yargılama falan filan.

Yuh...

1
    0 Yorumla
  • ProofStriker06
    ProofStriker06 Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Başkasına yakınlaştığın için kocandan uzaklaşıyorsun. Çoluğun çocuğun var boş ver bitir gitsin.. Sonu yok bu ilişkilerin, insanda ne düzen bırakıyor ne bir şey..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Dene yoksa içinde ukte kalır eşinlede devam edemezsin zaten aklın hep onda kalır.

2
    21 Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Dene mi? Yav bu normal bir şey mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans evet normal. neden normal olmasın en azından dener ve kocası onun kalbinde yer etmismi etmemismi test eder. Çoğu kadın karşılaştırma yapar bilmiyormusunuz. İyiysen kazanırsın değilsen kaybeder.

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans ya siz kadınlar niye başka erkegin enerjisini almasina engellemek istiyorsunuz. bikiyoruz aynı adamla yat kalk ne bekliyorsunuz sonra kendinize bakmiyorsunuz diyorsunuz bir adama kırk yıl değişik elbiseyi jarseyi seksi iç çamaşırını kim hangi kadın aynı heyecanla giyer? Cinsel hayatımizin devamı için bu denemelere farklı cinsel. ilisklere ihtiyaç duyar kadinlarda. .

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Ablacım bu dediklerini evlenmeden yapabilirsin. Neden evlenip yapıyorsun? Sana demiyorum tek bir adamla yat ama evleniyorsan yapma. Adam masumca seviyorsa seni yazık değil mi? Sen belli ki sevgi için değil sadece seks için evlenmek istiyorsun? Yanlış mı anladım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@rcans sakamisin bu ülkede evlenmeden ne yapabilrsin? Bakireliği tutturan sizlersiniz bu insanlarda önce ispat sonra hayat diyor. cunki sizler kadınların kendisini ispatlamasini beliyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet haklısın

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Ablacım beni niye genelliyorsun? Yobaz halkın düşüncesini niye önemsiyorsun? Senin işin var mı öncelikle? Kaç yaşındasın? Madem ciddi tartışıyoruz bunları bir söyler misin?

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Yav şimdi şöyle sen kendinden eminsen kimseyi dinlemezsin ama sence hangisi soğru bana bunu söyler misin? Bekar bir kadın olup istediğinle yatıp kalkmak mı? Yoksa evli olup aldatmak mı? Benim lafım buna. Ki bir de sen diyorsun ki sıkılıyoruz heyacan istiyoruz vs :) yani bu şimdi şeye girmiyor mu?:)

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

İşini yaşını söylemek zorunda değilsin. Ben sadece karşımda en azından hakaret etmeden konuşabildiğim birisi olunca tartışmak istedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@rcans sana noluyo

Yorumla
    • rcans
      rcans
      1 yıl

Ablacım bir şey olduğu yok tartışıyoruz sen git eşini aldatmana bak hadi

Yorumla
    • nuluad0909
      nuluad0909
      1 yıl

Cogu kadin kasssar diyosun yani

Yorumla
    • strongerrs55
      strongerrs55
      1 yıl

Ben de çoğu kadının böyle düşündüğünü biliyordum aslında, dedikleriniz de haksız sayılmazsınız

Yorumla
    • Buzor
      Buzor
      1 yıl

Çalışmak zor geliyor o yüzden evlenmek istiyor diye düşünüyorum bakirelik takan yok artık yüz sene önceydi onlar diye düşünüyorum

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

Nesi normal mkk

Yorumla
    • nuluad0909
      nuluad0909
      1 yıl

Azgınlık dan kudurmuş bunlar

Yorumla
    • nuluad0909
      nuluad0909
      1 yıl

Tabi normal gelir

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

@nuluad0909 bu azginlik değil

Yorumla
    • nuluad0909
      nuluad0909
      1 yıl

Baksana ne diyo baskasini merak etmistir onu tadmak isteyebilirsin esini kiyaslayabilirsjn tum kadinlar yapiyor bla bla bla. Bunu soyleyen biri azms kdrmus olmasi lazim

Yorumla
    • minyonnkizzz1
      minyonnkizzz1
      1 yıl

@nuluad0909 aman boş ver bunlari herkesi kendileri gibi saniyor namussuzlar

Yorumla
  • Boşbirisiyim
    Boşbirisiyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Hayır çok garip bişi sanki adnan ziyagil ile aşk yaşıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Hayır evlileri direk engellerim ben ayrıca o yaştıki kartla ne işim olur.

0
    0 Yorumla
  • pumpkindessert
    pumpkindessert Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Sevgili değil flört olmuştu evli olduğunu bilmiyordum öğrenince kestim ilişkiyi.

0
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Oldum çok güzel parasını yedim. Sen evli olduğun halde başkasını mı sevdin?

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Oldum. görüntülü yaptık. maalesef reele geçemedi, mesafe.

0
    1 Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Kocanın yatağına aldın mı adamı?

Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Evet biraz zor durum hep uyumlu olmak zorundasın.

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Yonetmesi zor senin icin. Ikilemde kalirsijiz. Vicdanende sikinti olabilir.

0
    0 Yorumla
  • mursel60
    mursel60 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Boyle biriyle sevgili olirsun fakat yakalanmamak sartiyla

0
    0 Yorumla
  • _cirkin_kral_
    _cirkin_kral_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bana arada sırada denk geliyor. Ama hiçbiriyle ciddi anlamda bişey düşünmedim. Al gülüm ver gülüm.

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    1 yıl

Oldum ama sonradan öğrendim mükemmel kasındı ayrıldım

0
    0 Yorumla
  • Olgunvenetadam
    Olgunvenetadam Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Yani sadece seks yaşayacaksanız güzel ama aşk yaşayacaksanız karşı taraf için zor olur

0
    0 Yorumla
  • İnatçıbirkoç
    İnatçıbirkoç Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Oldum hemde güzeldi heyecanlı sen kimlesin iş yeri mi

0
    0 Yorumla
  • Adanus0101
    Adanus0101 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Karşı taraf bekarsa büyük hata olur sorunlar yaşarsın ama bu samimişyet ve güven dayalı olmalı

0
    0 Yorumla
  • atmaca282instg
    atmaca282instg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Olurum değer görmüyor san seni anlayacak birine ihtiyaç oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

evet bir kaç defa oldu.. ben de evliyim..

şu an da hayatımda kimse yok.. eğer istersen tecrübelerimden bahsedebilirim.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dinliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bunu burada anlatmayacağım tabi ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bir çok şey yazıyordum engelledin yani.

Yorumla
  • redrosevertigo
    redrosevertigo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    1 yıl

asla olmam

bekarım ve ancak bekar biri ile sevgili olurum

6
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yanlış bir şey umarım hata yapmazsiniz ama büyükte konuşmamak lazım hayatta insanın başına birçok şey gelebiliyor.

0
    0 Yorumla
  • Yildiz098
    Yildiz098 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

Vicdanınız yok mu sizin? İlahi adalet denen bir şey var bu ahlaksızlığı yaparsan başka türlü çıkar karşına yapma

4
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli Biriyle Sevgili Oldunuz Mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 85 cevap verildi
Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 39 cevap verildi
Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 52 cevap verildi
Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 67 cevap verildi
Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 33 cevap verildi
Evli biriyle sevgili oldunuz mu? 43 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨