Ben böyle birşeyi kesinlikle yapmam hep kaçamak cevaplar vermişsin yapmayi planladığın şey potansiyel bir cinayet sebebi bilgin olsun kadın cinayetlerinin bir kısmı bundan kaynaklanıyor haberlerde çokça görmüşsündür adam eşini ve çocuklarını öldürür sonra da kendisine sıkar çocuklarını da benim çocuğum değilse şüphesiyle öldürdüklerini düşünüyorum eşin sinir kontrolü konusunda zayıfsa kesinlikle yakalanman halinde ölürsün ayrıca bu işin başka boyutları da var dinsiz olabilirsin ama en azından ahlaklı ol çocuğunu düşün gerçi sende ahlak kısmı da zayıf duruyor bunun düşüncesi bile bana karaktersizlik olarak geliyor ama tekrar düşün toplumsal olarak da az biraz dedikodu bile olsa çocuğunun yüzüne bakmazsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belliki ikiniz evlisiniz ve birlikte olmak istiyorsunuz. Fakat şunu anla; o seni sadece cinsel obje olarak görüyor. Kaçamak heyecanı gibi düşün. Ama sen aileni onun için dağıtma derdindeysen çocuklarını da kocanı da evini de kaybedersin. Çünkü sen boşanmak istesen o bosanmayacak.
013 Yorumla
Soran1 yılİkimizde evliyiz
- 1 yıl
Niye kalsın mesela? Kocasimi duyacak. siz erkekler yalarken eşlerinizin ortada kalacak olan o düşüncelerinden dolayimi aldatmalari oluyor? Bence içinde ukte kalacağına baksın denesin. bu arada emin ol kadınlarda erkekleri sadece cinsel. ilisko için isteyebilir. Neden hel kendinizi cinsellikten sonra aşık oluncacak baglanilacak kisisler olarak görüyorsunuz? Bir xok kadın kocasini aldatıyor. bunlar sonra erkekeleri saa aşık oldum gel evlenelim demiyor.
Soran1 yıl@Papatyaadası haklısın beni bi sen anlıyorsun
- 1 yıl
@Papatyaadası buna bisey demedim ki ben ama. Eğer sadece kaçamak yapacaksa ve cinsellik amaçlı takilacaklarsa kendi kararlarıdır. Genelde bu ilişkilerden sonra kadınlar aşık olur ve sıkıntı yaşarlar. Bundan bahsediyorum ben.
- 1 yıl
Öyle bir sey olmuyor kim demiş pişmanlığı ya hep sizi sosyal medyada kadinlisman olur deniyor takıyorsunuz onları kafamıza. Aldatan bir kere aldattım tadını almıştır ve hep yapar kadında aynıdır. Kocasıni biyormisse baskasi gecer. sizin karşınızda çoğu kadın pişmanim. diyor sizde inaniyorsunuz.
- 1 yıl
Klavyem delirdi. Kusura bakma yabancı klavyede ancak bu kadar. Oluyor.
- 1 yıl
Demek istediğim şu. Kadın eninde sonunda aşık olmaz. Olsaydı hepsi bosardi kocasını.. ayrıca aşk yaşasa bile bu da güzeldir yaşasın. En azından aşık olmuş lan deriz.
- 1 yıl
@Papatyaadası ne diyosun dicektim de tekrar düzeltmişsin 😅😅 haklısın buna bisey demiyorum. Ama erkek cinsellikten evliliğe götürmez bu işi. Her zaman böyle olmuştur. Kaçamak yapmasına bisey demiyorum ki ben.
- 1 yıl
@Papatyaadası kadınlar daha çok aldatıyor diye düşünüyorum çevremde ve tv lerde görüyorum sürekli zevk için aldatıyor gerisi bahane diye düşünüyorum
- 1 yıl
@Papatyaadası sen ne rahatsız bir insansın a* resmen aldatması için fişekliyorsun kadını. başkasına hisleri varsa veya eşinden memnun değilse boşansın, kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok. 'bi denesin içinde ukte kalmasın' ne demek lan? başkaları aldatıyormuş, bize ne başkalarından? birileri birilerini kesip biçiyor diye biz de bunu yapmıyorsak, birileri aldatıyor diye biz de aldatamayız. ukte kalmasın diyor bir de rahatsız dsakhdkljds
- 1 yıl
@Papatyaadası kadın aldatır hissettirmez:) erkek düşünse hemen anlaşılır, yüzüne baksan değişir :)) burada istenilen şey merak ve oradaki heyecandır. Çok çok güzel görünen bir kadına, sokakta ya da her hangi bir yerde bir merhabadır. (Ama bizim ülkede bunu yapmakta ayrı cesaret ister) karşındaki merhabana cevap verirse ve gülümsüyorsa o an bile evrende kendini iyi hissetme durumudur ve bu keyiften alınan hazdır. Üstüne tanışıp bir şeyler içilse ayrı, hele sevişebiliyorlarsa ayrı. Burada da cinsel performans ve kadını hissetme, ilk tanışma anından o noktaya gelenek kadar ki süreç, yani yemek yemesinden, konuşmasına, kokusundan kıyafetlerine varıncaya dek incelememişse cinsellik esnasında isteklerini anlamış bir erkek olarak karşısında durabiliyorsan, biraz vazgeçilmez olunabilir ya da tekrarı kadın ister:
1 yılSanırım evli olan sizsiniz. Bazı bekar erkekler mutsuz evli kadın avcısıdır. Bunun sebebi hem açık kapı olmaları hem de onun başına bela olmamanızdır. Evlenme ya da ciddi bir ilişki ihtimali olmamasıdır. Yani aslında sizi sadece seks partneri olarak görürler. Eğer erkek evli siz bekarsaniz sizi metres olarak kullanırlar çünkü hemen hemen her erkek evli bir adamla olan kadını kıymetli görmez çok nadirdir oda genelde kendini bekar olarak tanıttığı için kadını masum görürse ya da çok öncesinde sevdiği kadınsa vs. Şunu unutmayın gerçekten eşini sevmeyen erkek durmaz boşanır kadın tahammül eder ama erkek etmez boşanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmuştum ama haberim yoktu çok büyük bir aşk yaşandı evlenecektik ben istemedim ayrıca tavsiye de etmiyorum aynı evde yaşasınlar yaşamasınlar ne olursa olsun günah ve toplumca ayıp bir şey. Herkes dengiyle olmalı ben bekardım o evli şimdi bende evlendim büyük konuşmayayım büyük konuştuğun başına gelir ama Allah aklımı almadıkça öyle şey yapmam eşime. Sakın sende yapma. Sevmiyorsan boşan.
03 Yorumla
Soran1 yılBüyük konuştugum için başıma geldi zaten
Cevap sahibi1 yılDurumun ne tam olarak bilmiyorum ve diğer önemli şey de kocan seni seviyor mu sana karşı nasıl biri? Ama her ne olursa olsun özellikle evliler için diyorum evli ya da bekar biriyle olmayın kocanızı karınızı sevmiyorsanız bırakın birinin nikahı altında hiç ama hiç doğru değil. Bu arada olayını tamamen anlatırsan daha iyi bir cevap verebilirim
Soran1 yılDışarıda tanıştık bu kadar
Yapay Zeka Cevapladı
Evli biriyle olmak karmaşık duygulara ve zor zamanlara yol açabilir. Bu konuda kararsızlık yaşaman anlaşılır bir durum. Çünkü aşk karmaşık ve bazen sınırları belirsiz bir duygu 🌺 Ancak bu tür bir ilişkide hem senin hem de karşı tarafın çok incinebileceğini unutmaman önemli.
Kendi duygularını ve karşı tarafın evlilik durumunu göz önünde bulundurarak belki bir karar vermek faydalı olabilir. Hem kendine hem de diğer kişiye karşı dürüst olmak, uzun vadede daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir. Düşüncelerini paylaşarak birlikte çözüm bulmayı denemek ister misin? Seçim senin! ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılYapmaman kendine olan saygından dolayı iyi olue gadası
Evliliğin kötü gidiyorsa boşanır istediğini yaparsın10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolmadım.
10 Yorumla
1 yıl17-18 yaşlarımda evli bi kadınla birlikte oldum tamamen cahillik dönemlerim ve bende öyle bi travma yaşattı bunun tarifi bile yok.
2. si sevgili olduk diyebileceğim kişiyi ailemle bile tanıştırıp ev ortamıma soktum bi kelimesinden şüpeyle iyivi bi araştırdım ki meğer kız evli ve çocuğu bile varmış. Evlilikden soğudum diyebilirim.
Yaşarsın bu senin karakterine yaşam tarzın ya da kültürüne kalmış ama karşında ya da sana bıraktıklarını tahmin bile edemezsin
Dinen insanlık karakter kültür kendine saygı olarak bunları saymadım bile.13 Yorumla- 1 yıl
Daha çocuksun 17 18 ne yaa
- 1 yıl
İlk o yaşlarda demek isyesim ve yaşayıp hissettiklerimi
- 1 yıl
Evli biriyle bişeyler yaşayıp yaşanılan travmaları anlatmak istedim.
Şimdi, anlatılanı bile anlamayan çocuk kim oluyo
Gizli Üye(36-45)1 yılbu bir davet mi. siz iyi misiniz. bunu bir erkek yazsaydı coşmuştu buralar sabaha ölüsü bulunmuştu. yaa boşanın ne yapıyorsanız yapın. evliyken bunu yapmak sebep ne olursa olsun sizi haklı çıkartmaz. bunun bir bahanesi yok kendinize saygı duyun bari
811 Yorumla
Soran1 yılHaklısın kaba davranma
- 1 yıl
Abartma yahu hahahha bunu bir ekek yazsaydiyi bırak zaten çoğu erkek realde aldatıyor niye ölennler kadinlar öyleyse olayı sen ters algiliyorsun. Yaptığı hata da kime göre ona göre bana göre başkasına göre? O onun hayatı kocası ile evlilik dinamiği nasıl bilemeyiz ama. bliki sadece hayat arkadaşlığı sevgi aşk yok denemek istemesinden belliki artık sıkılmış degisiklik istiyor. Yapıp görmeli belki daha iyi anlayacak evdekinin deherini belkide boşanmaya karar vericek. Neden kadınların önünü kesiyorsunuz?
- 1 yıl
@Papatyaadası çoğu erkeğin aldattığı falan yok erkeğin aldatması evdeki kadının izin verdiği kadardır
- 1 yıl
@Buzor hadi ya yeni aldatma kanunuzmu buda. Ha go kadın beni su olcude aldat diyor. buna izin veren kadına zaten guvenme onun için mormalse senide boynuzlar. sende bunu bilerek o halde susuyorsun derler adama. Denesin arkadaşım sizler sadece kadinlara seksi çok görüyorsunuz denemisi cunki aldatilmak sizin odunuzu kopartan tek şey.
Soran1 yıl@Papatyaadası haklısın
- 1 yıl
@Papatyaadası ne korkusu çok görmesi yahu dürüst olmalı baştan söylemeli marjinalim bir erkek yetmez diyebilmeli ona göre adam evlenir evlenmez onun kararı arkadan iş çevirmenin anlamı nedir ihanet mi zevk veriyor bu kadının yapması gereken kocasına söylemeli başka erkekleri arzuluyorum değişiklik istiyorum diye anlatacak evliliği bitirip bitirmeme kendisine kalmış sonra
- 1 yıl
Soran1 yıl@Papatyaadası boş ver artık kimseye laf anlatamazsın
- 1 yıl
@Papatyaadası cümlelerine katılıyorum. Sadece iyi gözlem yaparak bu karar alınmalı, toy ve karakteri oturmamış erkek hep sorun yaratır. Çünkü yaşayacağı cinsellik öncekilerden farklı gelecektir. Bunu yaşarken daha fazlasını istemeye kalkarsa, buradaki deneyim kabus olur ve hayata yeni tatsızlıklar ekler. Evdekinin kıymeti, eldekinin kıymeti gibi söylemlere gelince, kıymet verilir, ilgi gösterilir, her gece aynı pijama, hep aynı koku olmaz gibi gib…
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇocuk var diye boşanmayarak hayatının en büyük hatasını yapıyorsun. Tüm psikiyatr ve psikologlar sevgisiz, saygısı, ilgisiz ve cinselliksiz evliliği sürdürmenin, çocuklar açısından boşanmadan daha kötü sonuçları olduğunu söylüyor. Bunu istersen internetten araştırabilirsin.
Psikolog ya da Psikiyatrların da dediği umurumda değil biz çocuklar için boşanmadık ve 15 yıl daha katlandık birbirimize sonuçta yine boşandık ama olan sevgisiz geçen yıllarımıza oldu. ne o ne ben yeni bir yuva kuramadık.
Seni yadırgamıyorum ve yargılamıyorum da ama böyle giderse yağmurdan kaçıp karada değil tipiye tutulursun.
11 YorumlaMuhtemelen eşin ilgi gösgermiyor kadın olduğunu unutturmuş sadece evi cekip ceviren cocuklarinin annesi rolünde hissediyorsun kendini. Yadirgamiyorum aslaaa kimin basina ne gelir bu hayatta hic belli olmaz. Bir macera ariyorsunuz ikiniz de evlisiniz birbirimize bulasamayiz sonradan kafasindasin ama cok kaptirirsan kendini adam da bosanmayacak sen ortada kalacaksin ki emin ol ne kadar ilgisiz bir kocan olsa bilr aldatildigini anlar. Hic riske girme derim. Bir de merak ettim evli olan diger beyfendi yakin tanidigin mi nerden tanisiklık
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana da evli bir adam bu tarz bir şey teklif etti bana duyguları varmış ilk zamanlardan beri şüpheleniyordum ama tam anlamamıştım itiraf edince reddettim yine de aklıma geliyor sık sık. Yanlış belki ama adamın aramasını bekler oldum bazen benim bile arayasım geliyor ama kendimi durduruyorum. Bir hayalin peşinden gidemem.
524 Yorumla
Soran1 yılAnladım bilmiyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Boşuna deneme takip isteğini kabul etmicem sizde az değilsiniz he.
Cevap sahibi1 yıl@rcans mutsuz değilim ama ilgisi hoşuma gitmişti ve bana karşı platonik duyguları var gibiydi kullanma amacında değildi ama güvenmiyorum aynı zamanda.
Cevap sahibi1 yıl@rcans ben evli değilim o evli
Cevap sahibi1 yıl@rcans arkadaş olarak bile olsa aramak istiyorum. Yine de hayatımda tutmak istiyorum yani
Cevap sahibi1 yıl@Pprcafl flört amaçlı aramayacağım
Cevap sahibi1 yıl@rcans teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl@D_Luffy öyle birine de benzemiyor
- 1 yıl
@GizemliGizemliadam yoo boyle hissetmoyorum gayet haklıyım.
Kendine gel kızım, karısını senle seni karısı ile aldatıyor. Zaten kendine saygın varsa o kadına da azıcık acıyor, kadın olarak onun yaşayacağı durumu empati ediyorsan öyle bir... adamı ile birlikte olmazsın. Ben niye birine karşı konuşuyorum ki şimdi, sinirlendim.
30 Yorumla
1 yılEvli insanlarla ilişkiler karışıyor. İstediğini yapma özgürlüğün yok. Üzgünüm ama yok. Birisi var sen yanlış yapıyorsun. Bunun vicdan yükünü geçtim dini günah boyutu da var. Bir gün kendine hesap veremeye bilirsin. Yapma yavrum. Mutsuzsun anlıyorum ama geçecek. Ya evle bağını kopar ya da elindekiyle mutlu olmaya çalış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet oldum hemde çok fazla birinin kocası yakaladı hatta benden başka 3 4 tane erkekle görüşüyordu çoğu koca çok saf değilse anlalıyor illaki bir başladıkmı duramıyoruz diyorlar mantar bulaştı bana geçmiyor nalet hastalık kaşınıp duruyorum dikkat et mantar HPV çok yaygın kocasını aldatan kadın çok fazla tedavi fayda etmiyor kaç doktor gezdim fayda yok derim parçalanacak kaşıntıdan geceleri bile uyuyamıyorum mantar bulaştığı için pişmanım açıkcası test yaptıracam pazartesi hpv de olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılSonra noldu
Cevap sahibi1 yılBoşadı kocası 35 bin tazminat ödedi kocasına evli kadın bir başladı mı durmuyor çok kez şahit oldum koca en sonsunda ayıkıyor
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılBenede mantar bulaştı kaç aydır çekiyorum engelledim hepsini evli kadından uzak duracam artık kaşıntı beni mahvediyor mantar bulaştı kaç doktor gezdim fayda yok
1 yılHayır evli erkeklerden uzak duruyorum hem karakterime ters hem zaten onlardan olmaz bu yüzden sanada tavsiyem uzak dur seni kullanıp atarlar olan sana olur evliler böyle canım
34 Yorumla
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Burada evli olan sensin ama yinede tavsiyem yapma kocanın kıymetini bil eğer asam gibi bir adamsa çünkü dışardaki erkeklerin çoğundan gram hayır gelmez
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Sen kadunların masum olduğunu mu ima ediyorsun "kullanıp atmak" yani cinsellik sadece erkeklerr özgümü bu kadında cevaplarda cinsellik için aldattığını yazdım aslında bu kadında karşsısındaki erkeği seks objesi olarak görüyor değil mi?
1 yılasla evli olanla ya da herhangı bırsey yaşamak ıstemem nefret ederım kendımden bence oyle olsa o kadar da o degılım ya herseyı normaleştırmeyın aga
41 Yorumla- 1 yıl
Yorumlara baksana bide normal bi şeymiş gibi anltiyor bazilari
Gizli Üye(36-45)1 yılKararsız olacak bir şey yok hayatım. Bazı erkekler seni sadece cinsel ihtiyaç olarak kullanır sonrası umrunda olmaz eğer mutsuz bir evlilik yaşıyorsan neden boşanmayı düşünmüyorsun mesela. Veya seni buna iten nedenler neler
38 Yorumla
Soran1 yılÇocuk var boşanamam
Cevap sahibi1 yılO zaman o sevgilini de istemeyeceksin madem çocuk var
Soran1 yılBir şeylerin olması lazım uzun zamandır daraldım
Cevap sahibi1 yılCinsellik yönünden mi
Soran1 yılHer yönden
Cevap sahibi1 yılHayatım durumunu anlayabiliyorum bazı yönlerden elbette ihtiyaçlarımız oluyor lakin bunu neden zina ederek gideriyorsun ki helali varken neden eşin ile ilgili cinsel yönden sorunlar mı var hadi diğer yönleri geçelim
Soran1 yılSorunum yok
Cevap sahibi1 yılSenin sorunun değil hayatım onun :)
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliyim ve evli biriyle sevgili oldum evet. Sen ne zamandır sevgilisin
27 Yorumla
Soran1 yılBir seneyi geçti
Cevap sahibi1 yılYatak boyutuna ulaştı mı peki
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılKocana hislerinde azalma oldu mu bu 1 yılda
Soran1 yılNormal oldu
Cevap sahibi1 yılBende olmamıştı. Eşinde ne eksikti peki bu yola başvurdın
- 1 yıl
Ne kadar iğrenççç
Gizli Üye(30-35)1 yılLisede okurken, çıktığım kız vardı, sonra ayrıldık. O mezun olunca evlendi hemen. 3-4 yıl sonra, konuştuk tekrar. Kendisi konuştu benle. Ekledi beni Facebook'a. Buluştuk sonra yaşadık bişeyler, 😅 eski maziler işte. Ozaman ben 25 yaşındaydım oda 22-23 falandı. 18 inde evlendi, hemen çocuk yaptı. Çocuğu 3 yaşındaydı, bana getirdi çocuğunu, sevdim oynadım falan sonra annesiyle takıldık başbaşa 😊 güzel günlerdi
00 Yorumla
1 yılOlmadım. Öyle ilişkilerin sonu olmuyor. Duygusal boşluktaki kaçamaklardan öteye gitmiyor. Sizin içinde vakit kaybı olur. Karar sizin sevgili gizli üye.
30 Yorumla
1 yılGerçekten merak ediyorum. Evli biriyle oluyorsunuz ne oluyor zevk? Heyecan? Bunu yapan çoğu insan dışarıda heyecan arıyor sevdiği için değil. Ahir zamandayız yaptığınız iğrençliğin hesabını vermeniz dileğiyle 😊
12 Yorumla- 1 yıl
Gerçek iğrenç aşırı pis bı şey bu bı insanın yapabileceği en hayvanca şeylerden biri olabilir bı insan hiç mi karısını hanımını düşünmez ondan habersiz işler çevirmek nasıl vicdanını sızlandırmaz kafam almıyor vallaha
- 1 yıl
Evde karın ya da kocan seni bekliyor sen de kıyıda köşede başkasıyla sevişiyorsun yiyişiyorsun nasıl bir insan bunu yapabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok teklif oldu ama olmadım ha olan kişiler gördüm lakin bu herşeyden önce kendinize saygınızı yitirmek demek, boşanın ve ne istiyorsanız yapın ama bunu evliyken yapmayın
20 Yorumla
1 yılNamusluyum çok şükür..!
64 Yorumla
Soran1 yılBiz neyiz namussuzmuyuz namus iki bacak arasında değil bacım
- 1 yıl
Evli olduğu halde başkasıyla görüşmek ya da evli biriyle görüşmek... bunlarla bacak arasının ne alakası var pardon? 🤣 Bu apaçık karakter meselesi
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmadım ama ben evliyken benle oldular, bildikleri halde bitince beni kötü ilan ettiler arkadaşları ve kendisi yapabiliyorsan boşa
43 Yorumla
Soran1 yılKim oldu senle
Cevap sahibi1 yıl@Mutsuz53 arkadaşı ile olmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılSevgili olmam büyük konuşmayim Allah korusun evli birine aşık oluyordum gözümün içine bakarak konuşuyordu yüzü güzelleşti bir an kirmizilaşti korktum hemen önüme bakarak konuştum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim düşüncem burası evlilik sites değil en güvenli yer, her şey gizli, tek gecelik heyecanların adresi. kimse kimseyi kandırmasın ben memnunum burdan, tadını çıkar bence
00 Yorumla
1 yılBoşanamıyorsan yapma
Kocan öğrendi seni vurdu adamı vurdu diyelim
Çocuk ne olacak? Hem annesiz hem babasız kalacak. Kendini düşünmüyorsanız çocuğu düşünün00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendine gel. Geçici hevesler uğruna huzurundan olma.
11 Yorumla
Soran1 yılDeğişen bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır olmadım olmam da kendini nedne öyle bir duruma sokayım ki 🤔🤔
Bence tam anlamı ile kendi Aşğalamk denir buna
10 Yorumla
1 yılAslında kim ne derse desin sen aklındakini yapıp bu duyguyu tatmak istiyorsun. Hayat senin hayatın kararı da sen ver.
10 Yorumla
1 yılİğrençleşmeyin artik ya sadık kalamicaksaniz evlenmeyin ammk
26 Yorumla- 1 yıl
Harbi ben de sinir oluyorum böylelerine deliriyorum bazen benim hanım böyle yapar mi diye evlenirsem eğer
- 1 yıl
Neden artık insanlar güven vermiyorlar anlamış değilim
- 1 yıl
@bengeldiiiimbeen aynen
- 1 yıl
Bazen diyorum benim hanım böyle yaparsa napariim ben diye bu yüzden evlenmek bile gelmiyor içimden
- 1 yıl
@bengeldiiiimbeen yani ona göre mantikli ilerlemek gerek bence ve evlenmeden denemek Laz’im şahsen ben öyle yapçam
- 1 yıl
@bengeldiiiimbeen bende de oluyo ya bazen düşünüyom böyle haberlerde felan gördükçe
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılAllah beni boyle karekterlerden korusun. Tam recm edilip taslanmalik
20 Yorumla İşim olmaz. Bekarım ve evlilik gözükmüyorsa bir ilişkide, o ilişkiyede başlamam
20 YorumlaBen evli birine selam dahi vermem şükür o kadar şeref yoksunu değilim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır, daha karakterimi ahlakımı kaybetmedim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yok milletin karısına bakacak kadar karaktersiz bir y@vş@k değilim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten tez günde Allah size doğru yolu göstersin amin sadece dua ettim yanlış anlama lütfen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılReal de olması kötü yaa sanalda dertleşmek için konuşursun ama sevgili falan değil tabi diğer türlüsü kötü eşin ilgisiz mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artık normal değil evlilikler. Aradığını bulamayınca çıkar yol aranıyor. Sana bu konuda hak veriyorum. Haklısın
08 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olmazsa boşanırım Çocuk var
Soran1 yılGerek yok
- 1 yıl
Madem sevmiyorsun neden evlendin üstelik çocuk yaptın? aklın neredeydi o zaman?
- 1 yıl
Herkes bir değil kardeşim
1 yılNe yiyip içiyorsunuz lan bu Kafa yapısı için siz Köfteci Yusuf'ta domuz eti mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapma lütfen, Empati kur kafanda, biri de senin kocanla sevgili olması hoş olur muydu?
10 Yorumla
1 yılNe ekersen onu biçersin bunu sakın unutma. Bu çok önemli bir sözdür. Ne yapacaksan boşan öyle yap.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birde bir şey diyince yargılama falan filan.
Yuh...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasına yakınlaştığın için kocandan uzaklaşıyorsun. Çoluğun çocuğun var boş ver bitir gitsin.. Sonu yok bu ilişkilerin, insanda ne düzen bırakıyor ne bir şey..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDene yoksa içinde ukte kalır eşinlede devam edemezsin zaten aklın hep onda kalır.
221 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@rcans evet normal. neden normal olmasın en azından dener ve kocası onun kalbinde yer etmismi etmemismi test eder. Çoğu kadın karşılaştırma yapar bilmiyormusunuz. İyiysen kazanırsın değilsen kaybeder.
Cevap sahibi1 yıl@rcans ya siz kadınlar niye başka erkegin enerjisini almasina engellemek istiyorsunuz. bikiyoruz aynı adamla yat kalk ne bekliyorsunuz sonra kendinize bakmiyorsunuz diyorsunuz bir adama kırk yıl değişik elbiseyi jarseyi seksi iç çamaşırını kim hangi kadın aynı heyecanla giyer? Cinsel hayatımizin devamı için bu denemelere farklı cinsel. ilisklere ihtiyaç duyar kadinlarda. .
Cevap sahibi1 yıl@rcans sakamisin bu ülkede evlenmeden ne yapabilrsin? Bakireliği tutturan sizlersiniz bu insanlarda önce ispat sonra hayat diyor. cunki sizler kadınların kendisini ispatlamasini beliyorsunuz.
Soran1 yılEvet haklısın
- 1 yıl
Yav şimdi şöyle sen kendinden eminsen kimseyi dinlemezsin ama sence hangisi soğru bana bunu söyler misin? Bekar bir kadın olup istediğinle yatıp kalkmak mı? Yoksa evli olup aldatmak mı? Benim lafım buna. Ki bir de sen diyorsun ki sıkılıyoruz heyacan istiyoruz vs :) yani bu şimdi şeye girmiyor mu?:)
Soran1 yıl@rcans sana noluyo
- 1 yıl
Cogu kadin kasssar diyosun yani
- 1 yıl
Ben de çoğu kadının böyle düşündüğünü biliyordum aslında, dedikleriniz de haksız sayılmazsınız
- 1 yıl
Nesi normal mkk
- 1 yıl
Azgınlık dan kudurmuş bunlar
- 1 yıl
Tabi normal gelir
- 1 yıl
@nuluad0909 bu azginlik değil
- 1 yıl
Baksana ne diyo baskasini merak etmistir onu tadmak isteyebilirsin esini kiyaslayabilirsjn tum kadinlar yapiyor bla bla bla. Bunu soyleyen biri azms kdrmus olmasi lazim
- 1 yıl
@nuluad0909 aman boş ver bunlari herkesi kendileri gibi saniyor namussuzlar
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılHayır çok garip bişi sanki adnan ziyagil ile aşk yaşıyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır evlileri direk engellerim ben ayrıca o yaştıki kartla ne işim olur.
00 Yorumla
1 yılSevgili değil flört olmuştu evli olduğunu bilmiyordum öğrenince kestim ilişkiyi.
00 Yorumla
1 yılOldum çok güzel parasını yedim. Sen evli olduğun halde başkasını mı sevdin?
00 Yorumla
1 yılOldum. görüntülü yaptık. maalesef reele geçemedi, mesafe.
01 Yorumla- 1 yıl
Kocanın yatağına aldın mı adamı?
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evet biraz zor durum hep uyumlu olmak zorundasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYonetmesi zor senin icin. Ikilemde kalirsijiz. Vicdanende sikinti olabilir.
00 Yorumla Boyle biriyle sevgili olirsun fakat yakalanmamak sartiyla
00 Yorumla
1 yılBana arada sırada denk geliyor. Ama hiçbiriyle ciddi anlamda bişey düşünmedim. Al gülüm ver gülüm.
00 Yorumla
1 yılOldum ama sonradan öğrendim mükemmel kasındı ayrıldım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılYani sadece seks yaşayacaksanız güzel ama aşk yaşayacaksanız karşı taraf için zor olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOldum hemde güzeldi heyecanlı sen kimlesin iş yeri mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarşı taraf bekarsa büyük hata olur sorunlar yaşarsın ama bu samimişyet ve güven dayalı olmalı
00 Yorumla
1 yılOlurum değer görmüyor san seni anlayacak birine ihtiyaç oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet bir kaç defa oldu.. ben de evliyim..
şu an da hayatımda kimse yok.. eğer istersen tecrübelerimden bahsedebilirim.03 Yorumla
Soran1 yılDinliyorum
Cevap sahibi1 yılbunu burada anlatmayacağım tabi ki.
Cevap sahibi1 yılbir çok şey yazıyordum engelledin yani.
1 yılasla olmam
bekarım ve ancak bekar biri ile sevgili olurum
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlış bir şey umarım hata yapmazsiniz ama büyükte konuşmamak lazım hayatta insanın başına birçok şey gelebiliyor.
00 YorumlaVicdanınız yok mu sizin? İlahi adalet denen bir şey var bu ahlaksızlığı yaparsan başka türlü çıkar karşına yapma
40 Yorumla- Devamını Gör (235)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat