Comodo ejderi olsam beni yine sever misin demişti. Hayır dediğimde trip atmıştı. Bilmiyordu ki comodo ejderinin derisi zehirli. Nasıl sevelim? 😂
Sizin aldığınız en saçma soru neydi?
Comodo ejderi olsam beni yine sever misin demişti. Hayır dediğimde trip atmıştı. Bilmiyordu ki comodo ejderinin derisi zehirli. Nasıl sevelim? 😂
Sizin aldığınız en saçma soru neydi?
Ya burada birisi ocağı korkmadan çakmakla yakabiliyor musun diye sormuştu. Birden alev çıkıyor ya, bazıları korkuyor dedi😂😂 Ona göre korkmadan yakmak güçlülük göstergesiymiş, garip gelmişti bana🤭
Cevap
2Cevap
saçma soru almadım hiç
Eski sevgilimin nerede oturduğunu sormuştu jfnjf anne babamın işini, evlilik düşünüp düşünmediğimi vs sormuştu. ilk buluşma son buluşma olmuştu o gün benim için hahah
Mühürlü ikametgah falan istememiş iyi ki 😂
Aynen ya 😂biraz daha dursaydı isterdi herhalde. İşim çıktı diyip gitmiştim anladı. konuşmadık bir daha jfjf
İyi en azından anlamış 😄
Bir zahmet hahah buluşmadan ayrılır ayrılmaz numarasını silip sırra kadem bastım jfjf
Hayrına bi lokma falan döktürseydin😂 herkese nasip olmaz böyle erkenden kurtulmak
Ne döktüreceğim yahu. Aşk yok, hoşlantı yoktu jfjfj sadece dedim ki belki iyi biridir , şans vereyim dedim içimden. Ortak arkadaşlarımız var diye buluştum. Ama buluşunca ne kadar saçma biri olduğunu anladım.😅 Yapışkan biri değildi zaten. öyle olsaydı buluşmazdım. Ben adamı gözünden tanırım jfjfj daha çok vericiliğe odaklı, ilgilenmiş gibi görünmeye çalışan erkek tipi. Soruları saçmaydı o ayrı. Ama yeterince akıllı değil haha kaybetme korkusu vs olmaz yani. O olmazsa o olur kafasında erkek umursamaz. Bende umursamadım aynı şekilde ve işime geldi 😅 sadece tanışma buluşması gibi düşün. o kadar yani.
Anladım.
Analiz yeteneğin karşısında önümü iliklemek istiyorum gerçekten 😄
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim efendim 😄
Vereceksen gelicem yoksa gelemem sjfkakdkdk
Ne kadar netmiş 😂
Kaç kızla yattın! 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?