Tam oldu diyorum yine aynısı oluyor asla maddi yük olmadım etmedim küçücük şeyle bile mutlu oldum 7 aydır bir belediye çiçeği koparıp vermedi alkollü mekands biraz oynadım diye gururuma dokunacak şeyleri söyledim ben gittim 3. syds anneme anlattım beyefendi daha annesine anlatmamis beni o kadar kırıcı ki 7 ay boşa vakit kaybetmişim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendine göre birini bulmak zor bi şey babayiğit değmeyecek insanlar için kendini yıpratma
Cidden öyle bri yere gitmem hata vicdan azabı oldu söyledim, anneme anlattım cidden ılk kez çeyizlik eşyalara bakıyordum kendisi dsha annesine anlatmadı 7 ay oldu
Yapacak bır şey yok kotusune denk gelmişsin elden bir şey gelmiyor o yüzden kendi yoluna odaklan ciddi düşünüyorsan ciddi düşünmeyen erkeklerle işin olmasın cidden can yakıyor böyle şeyler
Cidden gücüme gidiyor geçmişte aldatıldım acısını yaşadım 6 ay karaciğerime vurdu üzüntü. Kendisi asker birde vatani görevini yapan kişiyi aldatacak kadar düşük müyüm ben hiç mi tanımadı bu sefer cidden gururuma ağır şekilde yaraladı iki dünya bir araya gelse yine olmam onla
Biten şeyler bittiği yerde kalmalı zaten. Sen baya dolmuşsun kendine vakit ayır bı süre, unutma hayatındaki en değerli kişi sensin az bı nefes al kendine gel
Biliyorum ama o laf çıkmıyor aklımdan öldürseler yapmam bir kere bile parasını yemedim kıyamadım ben de mi suç ☹️
Senin bı suçun yok yahu sadece adam dengin değil böyle şeylerde genelde suç vs olmuyor ya yanlış anlamalar ya geçmiş tecrübeler ya da kisilikten kaynaklı olan şeyler o yüzden bı şey diyemiyorum pek
İlk kez gittim öyle eğlence insanı değilim şarkı açtık kolumu falan hareket ettirdim kendi etrafımda döndüm birde bir mav tane üniversite çağında gençler vardi
O mevzu derin mevzu oraya girme gkdkgkdkfj şahsen benim olmadığım bir yerde açık giyinip dans etse sevdiğim kişi ben de aşırı kıskanırım bı de üzülürüm ama yani bunlar konuşarak halledilecek şeyler kırıcı olmanın lüzumu yok
Elbisem uzundu anlıyorum onu ama 7 aydır aldatmayacagimi hiç mi anlamadı bu yani neyse bitti artık umarım kendine göre birisini bulur madem ben güvenilmez tipim
Güven meselesi tamamen cesaretle alakalı bı şey ne kadar tanirsa tanısin şüphe duyacağı şeyler ille olur da güvenmek onun elinde olan bı şey seni iyi taniyamamis tanidiysa bile güvenecek cesareti bulamamış
Nasıl geçer bu acı peki bilmiyorum geçmiş ilişkimde aldatıldım bu kadar etkilenmedim bu ilişkimdr diğer yarım yokmuş gibi hissediyorum
Ama pişman olacak iş işten geçmiş olacak
Acıyı bı anda durdurmanın bir yolu yok maalesef ya gündelik hayatına devam ediceksin bı sure sonra yatağına yattiginda o gün onu düşünmediğini fark edeceksin hem zaman hem de o boşluğu bir şeylerle doldurman lazım sanırım çok tecrübeli değilim bu konuda o yüzden bu kadarını soyleyebiliyorum
Kendisini seven birini saçma sebeplerden kaybetmiş kıskanmasin da ne yapsın vkdkgkdkg
Bilmiyorum ama cidden affedemem biri yazmış duzeltirsiniz diye de imkanı yok
Düzeltmeye falan uğraşma bı kere böyle bı şey yapmış yine yapar
Alkollü mekanda oynamasaydın sende alkolsuz mekanda neden oynamadın
Kes ya elimi oynattım kendi etrafımfa döndüm arkadaşim d vardı
Eee iyi yapmış sana vurmuş tekmeyi koca kıçına
Ben ayrıldım öyle dedi diye
Off tamam suss
Ergen gibisiniz aynı ya
Evet öyleyim doğru
Adamıj derdi vardır çok elleşme
Asker diye çok anlayışli oluyorum ona zaten bir alkollü mekanda oynadım diye gururuma dokunacak lafı söyledi hadi geçtim öyle elimi kolumu salladım kötü bir şey yaosam neyse
Soğumuştur senden uğraşma. Ben bile soğudum
Sebep
Sevgilisi olan kadının sevgilisi yanında yokken böyle mekanlarda takılması bana fazla kaçar. Enişte biraz genişse alttan alabilir
Arkadaşım var onun için gittim ilk kez öyle mekâna gitmiyordum zaten alkol kullanmıyorum kıyafetime kadar karısan briis diz üstü giymemi bile istemiyor
İlk kez ü
Öyle mekâna gittim
uygun bir dille anlat ona. Onun bu durumdan rahatsız olduğunun farkında olacak şeyler söyle bir şansın olur. Karışması normal ben bile toplum içinde diz üstü şort giymiyorum
Zaten ona da bir şey demiyorum ama bana aldataci bir tip muamelesi yapamaz kendisi asker işte gelmiş ileride bana sadık kalacağına emin olabilir miyim diyor vatan görevi yapan adamı aldatacak kadar düşük müyüm bu dediği lafı unutmam zaten hatalıyim bunu kabul ediyorum ama gururuma dokunan laf etmesi kırılma noktası oldu
Erkeklerin dediği laflarda çok mantık arama derim. Uygun dille konuşunca o da özür diler düzelir. Mesele sende bu olgunluğu görebilmesi
Yemin ederim öyle bir insan değilim geçmişte aldatıldım acısını yaşadım 6 ay hastane hastane gezerek karaciğerime vurdu üzüntü öyle karaktersizligi yapmam ben ona kıyamıyorum yemin ederim bir kuruşunu yemedim bir kere param eksikti o zaman yemek almışti
Doğrudur bir şey diyemem
Adam demekki emin olamamış
Nasıl yani
Senden emin olamamış
7 aydır vaktimi neden aldı o zaman şaka gibi
Sende onun vaktini aldın
E ayrıl