EŞİM EVLENMEDEN ÖNCE BİR YIL BENİ SİGARA İÇMİYORUM DİYE KANDIRMIŞ, ŞU AN İSE HİÇ TAKMADAN İÇMEYE DEVAM EDİYOR. NE YAPMALIYIM?

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda ben sigara içen biri ile asla aynı eve girmem demiştim. Oda sigarayı bıraktığını söylemişti. Yaklaşık bir yıl sevgili 6 ay falan da nişanlı kaldık hep sakladı içtiğini. Sigara kokuyosun dediğimde olabilir etrafımdakiler içiuo yalanını söyledi. İnanmayınca akla gelmeyen yeminler etti içmediğine dair inandım. Evlendik evliliğimizin ilk haftası annesinin evine gitmişken geldi ve biliyo musun ben sigara içiyordum bu kadar zamandır fark etmiyodun bile içmeye devam edicem e zaten evlendikte gizlememe gerek yok dedi. Üzüldüm kırıldım dikkate almadı. Bi de işten kovuldu. Şimdi onu bahane ediyo bırakamıyorum bu süreçte diyo. Ama o her içtikçe beni aptal yerine onca zaman koyması geliyo aklıma ve soğuyorum tartışıyoruz. Naapmalıyım bilmiyorum 😒

EŞİM EVLENMEDEN ÖNCE BİR YIL BENİ SİGARA İÇMİYORUM DİYE KANDIRMIŞ, ŞU AN İSE HİÇ TAKMADAN İÇMEYE DEVAM EDİYOR. NE YAPMALIYIM?