Eşim başka kıza aşık mı olmuş derdi kaçamak mı?

Eşim birkaç hafta önce bir kızı işe almış o zaman tanışmışlar. Kıza iltifatlar ediyormuş. Ona para göndermiş. Ona bazı konularda yardım edeceğini söylüyormuş. Onunla kızın seveceği şeyleri yapmak filan istemiş, ona bir şeyler katmak istediğini söylemiş. Bir şeyleri bahane edip kızla görüşüyormuş. Evine falan da bırakmış. Kızın sevgilisi varmış ama eşim kendi kendine kıskançlık yapıyormuş. Geçen gün önce kıza ondan hoşlandığını söylemiş. Evliyim ama seninle görüşmek istiyorum seninle ikinci bir hayat istiyorum seni görünce dayanamıyorum yakınlık kurmak istiyorum falan demiş. Sana normalde farklı bir gelecek vermek isterdim ama şartlardan dolayı olmuyor demiş. Görüşebiliriz gizlice sen istediğinde de bitirebiliriz demiş. Kızın kendisine olan duygularını sormuş. Kız reddetmiş. Bunları kendim zaten şüphelendiğim için yakaladım. Boşanmayı düşünüyorum ama o daha bunları bildiğimi bilmiyor. Kafam karmakarışık oldu ne yapacağım bilmiyorum. Başkasına gönlü kaydıysa aşık olduysa asla affetmem. Üstelik bir de bebeğimiz var. 2.5 yıldır evliyiz. Boşanın falan yazmayın boşanacağım zaten ama merak ettim.

Eşim başka kıza aşık mı olmuş derdi kaçamak mı?