Gizli Üye(36-45)1 yılOldu. Avrupa'da yaşıyorum. Çok sesliler yani konusurken inanılmaz kavga ediyorlar gibiler :))) yani bir türk ile karşılaştırırsak asla ne huy ne kültür ne karakter nede vücut yapıları benzemiyor. Huyları baskın onların kesinlikle kafalarında ne varsa o dur. kulturleri hoş görülü insanlar hristiyan olan kesimde kiminle evlendiğine bile bakmıyorlar sen istiyor musun okey diyorlar. Maddi çıkarları yok. . karakteri bazılarının felaket kötü. Bazıları ise çok ılımlı ancak son derece baskın bir irk istediklerini alırlar. Yani yırtıcı gibiler. Fizik olarak atlatik vücuda sahip oluyorlar. Ve gerçekten penis boylar ve genişliği gelişmis bu erkeklerin.
13 Yorumla- 1 yıl
Teyzeme bak sen 😛
- 1 yıl
Resmen Antropolojik çalışma var burada.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYurt disinda yasiyorum ve 2 tane zenci sewgilim oldu. Bir tanesiyle 4 yil surdu iliskimiz, digerine de deli gibi asiktim, kolay unutamadim 😔
Surdaki onyargili yorumlari okudukca guluyorum sadece. Cunku benim birlikte olduklarim inanin bizden daha muslumanlardi, bizden temiz, bizden dürüst 😪😪 keske biraz da aynayi cevirip kendi toplumumuza bakabilsek!!
37 Yorumla
Soran1 yılEn iyi görüş bu teşekkürler çok haklısın 😌toplum olarak maalesef ki fazla ön yargılıyız
Cevap sahibi1 yılHersey disardan gorundugu gibi ya da Karabuk olayi gibi degil! Yabanci birilerinin tutup "Turklerin hepsi Apo gibi teroristtir" demesiyle ayni olay bu yapilan 😡😡
Baska zenci akrdslarim da oldu ve inanin bircogunda gercekten Müslümanlik gördüm. Hem de bizim toplumda oldugu gibi ona buna yaranmak maksatli degil, sadece kendi icinden geldigi icin 😇- 1 yıl
Abla tek bir şey sorucam kaç cm di 😂
Cevap sahibi1 yıl@SekWhiskey1 akliniza gelen tek konu bu dimi 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Ya siyahilerin beyazlardan bir farkı yokki bende ön yargı var iki fark var biri siyah olmaları o zaten görünüyor diğeri de belli yani 😂
Cevap sahibi1 yıl@SekWhiskey1 bi farklari olmasa adamlar neden sporda, muzikte her alanda bu kadar basarili olsunlar?
- 1 yıl
Ya direk net bir soru sordum be abla cevaplasana 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYok olmadı ama isterdim karanlıkta elektrikten tasarruf ışık yakma derdi yok bir gülüşleri ömre bedel birde çok Türk erkeği ne takmışlar kafayı nasıl Türk mü Arap mı gibi laflar var her işi ispat onların
14 Yorumla- 1 yıl
Başka bir şey yok yani 😂
- 1 yıl
Yok😂
- 1 yıl
Yaaa bırak şimdi biz erkekler ne kadar renk seviyorsak sizde ölçü seviyorsunuz normal bir şey yani 😂
- 1 yıl
Yavv he he boyutmuş iş yok boyu napim 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Daha ilk sevgilim dahi olmadı siyahi nasıl olsun 😅 Keşke beni seven kız olsa be ellerini tutsam sarılsam öpsem 💖 siyahi olmasın ama Ayrım Yapmıyorum öyle anlaşılmasın siyahi de beyaz da kardeşimiz sadece uyum olarak diyorum
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Henüz siyahi bir sevgilim olmadı ama aşkın renginin olmadığını söylemek gerek 💖. Farklı kültürlerden insanlarla tanışmak, yaşayışlarını öğrenmek gerçekten büyüleyici olabilir. İzmir gibi kozmopolit bir şehirde bu tür deneyimler yaşamak oldukça olası çünkü çeşitli kültürlerin buluşma noktası!
Aşk, iki insanın birbirine olan duygusal ve zihinsel bağlılığıyla ilgili. Bu yüzden bence önemli olan kalbimizi kiminle paylaşmak istediğimiz ✨. Sen ne düşünüyorsun, farklı kültürlerden biriyle birlikte olma fikri seni heyecanlandırıyor mu? 👀20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Normali bulduk siyahisi kaldı 😀
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgili buldum da rengine mi bakacağım :D
15 Yorumla
Soran1 yılYaniii rengi eksikti bi jljk
- 1 yıl
sdfsdf :d
- 1 yıl
:D
Soran1 yıl🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣
1 yılYok istemem.. 😅 Etrafımda dolaşmasınlar sevgilim onları tam siyahi yapar valla.. 😂😜
42 Yorumla
Soran1 yılHahahah
- 1 yıl
😅😅
1 yılBenim olmustu cunku hayatimin buyuk kismini kuzey amerikada gecirdim ve orada büyüdüm. Biliyorsunuz orada cok farkli irklardan insanlar bir arada yasiyorlar. Oyle dusundugunuz gibi tuhaf bir durumda degil. Cunku herkes zaten farkli farkli irklardan ve cok normal karsilaniyor. Ulkem baya geri
41 Yorumla- 1 yıl
Merak ediyorum kaç cm di
Karabük olayından sonra istemem😃
43 Yorumla
Soran1 yılHahahah
- 1 yıl
Niye ki? Siyahi erkekten hoşlanan erkek de vardı sitede. Biz konu olunca mı sıkıntı oldu? 😅😅
Olmadı ve istemezdim. Beyazlarla başa çıktık da siyahlar mı kaldı 😅😅
21 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
2 tane siyahi olup arkamda dolanan oldu. kendi yorelerindeki gelinlikleri atıyordu biri, sana çok yakışır deyip xjsnxjx
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmadı ama çalıştığım yer de iki tane vardı.. Ben olsun isterdim sanırım ama her siyahiye de beyaza evet demediğim için demem kültürlü ve imanlı biri olursa neden olmasın insan olması önemli sevginin rengi olmaz bence
20 Yorumla
1 yılpeynir ile zeytin gibi görünürdük beraber 😃
20 Yorumla
1 yılEnistem , ama boyle kara degil. Bizim turklerin ten rengi iste.
30 YorumlaArkadaş olarak evet ama sevgili ve ötesi için siyahi birini istemiyorum cinsel anlamda hiç beni etkilemiyorlar 0 yani o yüzden hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYok kendi rengim olsun
12 Yorumla
Soran1 yılHadi öyle olsun bakalım jljkj
- 1 yıl
Oldu bakalım 😂
Bir elmanın iki dubai çikolatası olurduk geçinir giderdik
20 Yorumla
1 yılÂşık olduğum kişinin ten rengine bakmam olsam olurdu, olmadığım için olmadı.
20 Yorumla
1 yılİngilizce dersi almak için tanışmıştım yürüdü bana çok ama istemedim
10 YorumlaKuzenim evli ve gayet saygılı insanlar ön yargı yıkıcak kadar hemde belki olabilirdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 1 yılIrkçı değilim siyahi insanlar şarkıları danslari iyi manita olaylari uzak kalsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olmadı olmazda ırkçı değilim de beyazlar daha çok ilgimi çekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmadı ve istemem. Çok pisler. Aklıma Karabük geldi nedense
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYok bu riski göze alamam dsfjsh
31 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣 sıfır risk
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle bir imkanım vardı ama fazla çekingen davrandığım için olmadı
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@matemso ne alaka yaw 🤣
Cevap sahibi1 yıl@matemso ben bakireyim yaw bi de napim hoşlandığım Türk erkosu çok nazlı yabancı erkekler daha girişken haliyle sonuç bu oluyo
Cevap sahibi1 yıl@matemso yok ya nazlı oluyo bir de tripkolik oluyorlar insanın yanına yaklaşası gelmiyor böyle davranınca hele bir de sevdiğini belli edince tripler falan x2 katı oluyor. Bir yerleri kalkiyo.
Cevap sahibi1 yıl@matemso kim kimi gebertio lan
Hayır olmadı olsun da istemem
10 Yorumla
1 yılPenisleri kocaman ve beyaz kadınlar tarafından çok talep görüyorlar.
00 Yorumla
1 yılSiyahi bir kadınla sevgili olmak isterdim. Çok çekici geliyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÖnce İnsan
renk dil din ırk değil önce insan olmalıyız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmadı isterdim ama nasıl 🤔😆
120 Yorumla- 1 yıl
Böyle dürüst insanlara bayılıyorum 😂
- 1 yıl
@SekWhiskey1 sitede varsa tanışabiliriz 😂🤭
- 1 yıl
Ben varım işte 😂
- 1 yıl
@SekWhiskey1 hadi canım oradan
- 1 yıl
Sen ne diyorsun yaaa 😂 her şey siyahlıkla alakalı değil 😂
- 1 yıl
@SekWhiskey1 nasıl yani 😮
- 1 yıl
Düşündüğün şey işte 😂
- 1 yıl
@SekWhiskey1 ney 😂🤭😮
- 1 yıl
3 harfli bir şey ortasında i harfi var cin değil 😂
- 1 yıl
@SekWhiskey1 ben onu mu istiyorum dedim hey Allah'ım 🤣 unide aslında vardı bir tane tanışmak isteyen, ben ona programlama öğretecektim ama kendime pek güvenemedim sanırım. Tanissaydik belki de... 😂 Senin düşündüğün şey olmadan ilerlerdik 🤣
- 1 yıl
Benim düşündüğüm şey olmadan niye ilerleyeceksin ki çok mu hoşuna gitmişti 😂 ya bazıları deliriyor sırf büyük diye şaşırıyorum bu kadar mı önemli diye önemliymiş 😂 Allah'tan şansım var benim
- 1 yıl
@SekWhiskey1 her zaman boya fazla takılmamak gerektiğini dusunmusumdur ben. Yo hoşlanmadım çocuğu görmedim bile sadece yazıştık instadan bulmuş beni. Belki de ırkçılık yaptığımı bile düşünmüştür ☹️ ben programlama öğretmek konusunda güvenemedim
- 1 yıl
Çok minnoşsun be senin gibi saf bir kız bulursam evlenmek için 2 dk durmayacağım 😂 boyda önemli kalınlıkra önemli şimdi ama
- 1 yıl
@SekWhiskey1 ahahhahaha güldürme beni
- 1 yıl
Ciddiyim ya evlenek mi senle 😂
- 1 yıl
@scorpiongirl429 benim siyahi erkek sevgilim var
- 1 yıl
Kankacım mutluluklar dileyelim o zaman
- 1 yıl
Her erkeğin bir siyahi erkek sevgilisi olmalı diyorum net yani tam mutluluk için
Soran1 yılBildirim geliyor arkadaşlar özel hayatınızı başka yerde konuşun rica ediyorum 🙏
- 1 yıl
Ben scorpionumu almadan gitmem valla 😂
1 yılbeni çekmiyor ya ırkçılık demeyelim de itiyor beni
12 Yorumla
Soran1 yılBeyaz seviyor olabilirsin aynen
- 1 yıl
beyaz seviyorum evet
Esmere bile tahammülüm yok, ne zencisi
12 Yorumla
Soran1 yılBilmem belki isteyen vardır.
1 yılOlmadı istemem de.
13 Yorumla
Soran1 yılNiye jljk
- 1 yıl
Ten dil ırk ile alakalı bir durum değil her insan kendince özeldir. Ben genel olarak kimseyi istemiyorum. İnsanlar çok nankör ve iki yüzlü.
Soran1 yılKatılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Siyahi kadın isterdim
12 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
1 yılEsmer dururken istemem tabi Allah ne yazdıysa razıyim😃
10 Yorumla
1 yılyok aga hiç çekici gelmiyorlar bana, bugday tenli kumrala hayır diyemem zaafım😁
10 Yorumla
1 yılGeçen sene olmuştu bıraktım daha sonra. Hala beni istio mesaj atıyor sapık gibi
15 Yorumla- 1 yıl
Pislik ahAhhs
- 1 yıl
Oha 😀
- 1 yıl
Karabük üni mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılOlmadım ama benim için aşk daha önemli
20 Yorumla
1 yılYok ben zenci kız sevmem ama belki Rihanna tarzı teni olan siyahi kızla seks olabilir ama böyle tam zencilerle takılmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılIrkçı değilim ama istemem
10 Yorumla Olmuştu eskiden
13 Yorumla- 1 yıl
Yatakta nasıl dı
1 yılYa bembeyaz olacak ya simsiyah
10 Yorumla
1 yılHayır ( olmasınıda istemem bebiş) aksnsnsnsns
10 YorumlaBen sevmem tercihde etmem başkasinada karişmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılFlörtüm oldu
14 Yorumla- 1 yıl
@Redamancy-4 süriyeli oldu esmer biri
- 1 yıl
@Berat5 bir kiz erkek degil
Hayır istemem
Fotoğraftaki kadın güzelmiş10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHiç olmadı. İstemem. Önceliğim Türk'ten yana.
10 Yorumla
1 yılOlmadı hayır, istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır olmadı ama isterdim tabi güven veriyorsa
10 YorumlaHayır istemem😀 çikolata tercih etmiyorum
10 YorumlaHayır ve istemem ben Türk erkolarından memnunum
11 Yorumla- 1 yıl
Kalmadı senin gibi cefakarlar
Irkçı değilim ama istemezdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmadı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılolmadı ama arkaşım var?
10 Yorumla Allah korusun
14 Yorumla
Soran1 yılNiye be jljk
Soran1 yılİnşallah 😀
Gizli Üye(18-24)1 yılYok olmadı.. İstemem ben ya ☺
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl2-3 tane bana ayır, akşama alıcam 🤣🤣🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
@kleopatra17 🤣🤣🤣🤣🤣
Allah gözünü doyursun 2.3 diyor bide
Gizli Üye(18-24)1 yılAsla hiç olmasin
10 Yorumla
1 yılevet oldu ve harika bir kadındı
10 Yorumla
1 yılAma bazıları harbiden çekici oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Buna bütün kizlar evet der
00 Yorumla
1 yılçok isterdim ama olmadı
01 Yorumla2 tane olmustu biri melezdi ama
010 Yorumla- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun ki sen
- 1 yıl
Vayy be
- 1 yıl
Nereye
- 1 yıl
orada var mı siyahi onun için mi gideceksin😂
- 1 yıl
Ee Almanyada ne işin var
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır Türk seviyorum
20 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne