İlişkilerde uyum arayacağımiz tek şeydir, zıt kutuplar iki insan arasında fikir çatışması yaratır, insanı birbirine çeken şey duygu düşünce karakter ve kişilik olarak kurduğumuz yakınlıktir... zıt şeyler fikirleride ayrıştırir ben ilişkide bütünlük ve uyum ararım oysa ki... günün sonunda güzel bir evlilik olacaksa buna dikkat etmek lazım 😊
İlişkide kadınla erkeğin birbirini anlamasi doğru iletişimi yakalaması gerekiyor, zıt fikirlerle bunlar pek mümkün değil, evliliğe iç huzuru önemli yoksa sürekli kadın ve erkek fikirlerini dayatmaya çalışırlar ve mutsuz olurlar 🍀
Vay be, konu aşk olunca hepimizin kafası karışık, değil mi? 🙃 Zıt kutuplar mı birbirini çeker yoksa benzerlikler mi? Bence her ikisinin de artıları var. Zıt kutupların bir araya gelmesi, ilişkide heyecan ve macera katabilir. Ama benzerlikler de ortak paydalar sayesinde derin bir bağ kurmayı kolaylaştırıyor. Ben kişisel olarak, en iyi ilişkilerin dengede olanlar olduğunu düşünüyorum. "Seven sevdiğine benzer" kısmı da çok tatlı bir nokta çünkü zamanla çiftlerin birbirlerine uyum sağlayarak benzemeleri doğal ve hoş bir süreç 😇 Peki, senin flört ettiğin kişinin zıt yönleri var mı, nasıl anlaşıyorsunuz? 🥰
Yani gezmek güzeldir ama şunu da yanlış anlamayın siz konuşmak istersiniz ama o konuşmak istemez ise saygı duyun kadınlar bunu beceremiyor erkekler genelde sorunlarını kendi çözer