Yalnız olmaktan bıktım?

Keşke kız olsaydım. Kızları çok kıskanıyorum hiçbir şey yapmadan hatta çoğu zaman para bile harcamalarına gerek kalmadan rahat rahat ortam yapıp gezip tozabiliyorlar arkadaş edinip sevgili yapabiliyorlar. Erkekler öyle değil. Para gerekiyo tip gerekiyo. Sosyal olmak için ekstra çaba gerekiyo. Bi tane kız kankam vardı not fala istemişti belki arkadaş olur diye ne var ne yok verdim 1 sene boyunca. Dersleri falan güzel güzel geçti sayemde. Hiçbir şey olmadı tabiki. Kullanmış beni. Şimdi yine istiyor muhtemelen bana güvendi derslere bile girmedi. Sevgilisiyle gezip tozuyor onun olduğu üniveriste kulübünde eğleniyor. Ben kulüplere katılmaya çalıştım hiçbiri almadı. İçerden arkadaş gerekiyor üye olmak için. Ordan da kaybettim. Çalışmaya başlayınca gerekirse bütün parayı karı kıza yediririm. Sevsin sevmesin umrumda değil gezip tozmak istiyorum. Amacım sapıklık da değil. Bunaldım aşırı derecede hemde. Herkesin ortamı var herkesin sevgilisi var ve hiç kimse beni istemiyor. Herkes bana b0k muammelesi, pis amele parçası gibi muammele yapıyor. Hayatın gerçekleri bu biliyorum ama köpek gibi de calisicam. Köpek gibi de yicem. Efendi erkek falan yalan ya it gibi çalışıp it gibi yaşayacaksın bu dünyada. Yoksa hep kaybediyorsun

Yalnız olmaktan bıktım?