KIZLAR ACİL SİZLERE İHTİYACIM VAR?

Baştan erkek erkek söylüyorum herkesle sevgili olan birisi değilim En son üniversite de sevgilim olmuştu kötü ayrılık sonrası usun süre kimseyle konuşmadım görüşmedim 2 sene sonra bir kızla tanıştım ama tamamen tesadüflerle ve inanılmaz şekilde kıza sadece bir görüşte aşık oldum ilk günkü gibi seviyoeum kızı kız bana en başta eski sevgilisini tam anlamıyla unutmadığını söyledi ama ben aşık bir aptal olduğum için unuttururum mantığıyla devam ettim yaklaşık 4.5 aydır görüşüyoruz 2 kere ayrıldık toplam 2 hafta görüşmedik bakışları seni seviyorum diyor bazen yaptığı şeyler de öyle ama bana adım atmıyor önünde 2-3 aylık üniversite süreci var eski sevgilisi de üniversitenin olduğu şehirde korktuğunu kaybetmek istemediğini biliyorum bunu hissettiriyor sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olun eğer ilişki devam ederse babasının evinde yaşamadığı prenseslik hislerini yaşatırım ona o da bunu biliyor bir çok şey yaptım onun için hayatımda ilk defa bir insana yaptım o da ilk defa böyle şeylerle karşılaştı içimde sönmeyen bir sevgi var daha önce aşık olduğumu düşünüyordum bunda bu duyguları yaşayana kadar kaybetmek istemiyorum bana çözüm odaklı şeylerle gelin

Güncellemeler
1 yıl
Teşekkürler
KIZLAR ACİL SİZLERE İHTİYACIM VAR?