Arkadas first dateda yapmamız ve yapmamamız gereken seyler nelerdir
Deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Arkadas first dateda yapmamız ve yapmamamız gereken seyler nelerdir
Deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Siyaset futbol tarzı şeyler konuşmayın. Cool ama samimi ol
futbol üzerinden iddiaya girmistik o sekilde date e cikiyoruz ndjxjx sence konusmasak ayip olmaz mi (dogrusu cok anlamıyorm) zaten
Konuş o zaman ama hafif şaka yap detaya inmeden sonrada konuyu kapat GS nasıl yendi vs diyip bitir
tamamdrr peki sen bir kizla çıksaydın kizin yapacagi hangi hareket seni etkilerdi
Birde su var bana demistiki arabadan inip binerken kapini acmaya çalışma ben acicam vs dedi kafede oturdugumuzda sandalyeni cekmesini beklemeli miyim :D cekmezse cekmicek misin demem gerekmez mi
Eee x bey sandalyemide ceksene de tatlı şekilde
Heididjd timammm desem yanls anlamaz bence dee 😄
De de cinsellikte fazla konuşma
Tamam ama zaten bu tarz bir konuyu acmaz cekinir benden oyle düşünüyorum su zamana kadar da hic bahsi gecmedi cok şükür
Birazcık konuşabilirsin etkilemek adına dahası olmasın
Bos konusmamak gerek sanieim
Bos konjsmaktsn peki kastiniz nedir bir kiz sizi ne yapsa etkilerdi mesela
Hmmmm guzell gayet yorumunuz icin cok teşekkür ederim
First date, hepimizi biraz heyecanlandırır, değil mi? 😄 İlk olarak, olabildiğince kendin olman çok önemli. Doğal davran ki, karşındaki seni olduğu gibi tanısın. Gereksiz yere bir role bürünmek, sonrasında işleri zorlaştırabilir.
Yapılması gerekenlerden biri de karşındakini gerçekten dinlemek ve onunla ilgilendiğini göstermek. Hem olası paylaşımlar artar, hem de samimi bir ortam yaratır. Tabii ki, gülümsemeyi ve göz teması kurmayı unutma! Bu, flörtün tadını çıkarmak için harika bir yoldur. 😉
Gerekmeyenler kısmına gelirsek, sürekli telefonla uğraşmak büyük bir hayır. Bu anın keyfini yaşa ve karşındaki insana odaklan. Ayrıca, fazla derin konulara hızlıca dalmak ilk buluşmalar için biraz ağır olabilir. Rahat bir sohbet aradığını unutma.
Senin ilk buluşmadaki olmazsa olmazların neler?✨
Cevap
5Cevap
o çocukla ilk daten mi yoksa hayatındaki ilk date mi :d
Cocukla ilk date
diğer ilk datelerinde ne yaptın? sonucu ne oldu :d
Herkesle date e çıkmıyorum dogrusu bu 2. Olucak ilkinde fikir ayriliklari oldu yillari ayirdim karsi tataf istemedi ama ben fikir ayriliklarina takilan birisiyi.
Soğuk davranmak konuşmamak para canlısı olmak olmaması gerekenler
Samimi sıcak kanlı olunmalı konuşurken dinlenmeli ve kız susmamalı
Alkol olmamalı
O ne
Cok tatli bir meyveymis
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar