Pişmanlık duyar mı?

Genel olarak sorunsuz ilişkimiz vardı günün 13-14 saati beraber geçiyordu. Ayrılık sürecinde %60 ben hatalıysam %40 da o hatalıydı. Sevdiğim için onun ayrılık kararı almasına rağmen hatalarını görmezden gelip 3 gün ikna etmeye uğraştım gururumu hiçe saydım. Her adım atışımda daha da uzaklaştı bende saldım. Ben salınca dikkatimi çekmeye çalıştı çekemeyince 11. günde sevdiğine, özlediğine ama olmayacağına dair mesaj attı bende çaba istediğini düşünüp 2 gün daha çabaladım olmayınca bıraktım. Sonrasında 5 gün kadar tanıdık gibi iletişim oldu aramızda arada göndermeler yaptı bana hatta 1 gece kedisini misafir ettim o şekilde yüz yüze geldik. Ertesi gün spotify dan engel atmış. bunu görünce bende çok çabalamama rağmen bana 1 adım bile gelmediğini artık yapabilecek hiçbir şeyimin kalmadığını tükendiğimi onun eski halini çok sevsem de bu haline artık bir şey yapamayacağımı tek taraflı çabanın yetmediğini anlatan uzun bir mesaj attım. Görüldü attı ve iletişimimiz tamamen koptu. 1-2 gün twitter dan laf soktu her gün pp değişti hatta bi ara wpden durum bile attı ama son 4-5 gündür sessizdi. Baktım twitterda arkadaşlarından biriyle ilişki yapmış sanırım o şekilde konuşmaya başlamış. Elbette tepki vermeyeceğim ama tamamen bitiremediğim için de kötü hissettim numaralarımızı ve snabi silmemiştik bu iki yerden de çıkardım. Sorum şu pişman olur mu? Çünkü yaptıklarımın böyle sonuçlanmasını görmek canımı yaktı, onda da o pişmanlığı görmek istiyorum geri kabul edeceğimden değil.

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kendisi benim numaramı hala silmemiş
Pişmanlık duyar mı?