Aşk İlişkileri Kız arkadaşım arabayla yolculuk sırasında sağ koltuktan bana bakıp dalıp gidiyor, sanki bişeyler düşünüyor gibi sizce neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aşkım neden öyle bakıyorsun dediğimde , Seni çok seviyorum, diyorrrrr. Kız arkadaşım arabayla yolculuk sırasında sağ koltuktan bana bakıp dalıp gidiyor, sanki bişeyler düşünüyor gibi sizce neden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Baksın işte canı bakmak istiyor sende bacağına dokun arada romantiktlik yap 😀 ya da kaza yaparsjn boş ver 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Masumca bakıyor daha ne istiyorsun 😊 litfen aklına pis şeyler getirme 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yollar sürüşüne kız duruşuna hasta.😅 1 1 Yorumla ucankazmorton 1 yıl Ah ah ah sonrada vurusuna hasta olacak:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Baksın işte canı bakmak istiyor sende bacağına dokun arada romantiktlik yap 😀 ya da kaza yaparsjn boş ver
Masumca bakıyor daha ne istiyorsun 😊 litfen aklına pis şeyler getirme 😁
Yollar sürüşüne kız duruşuna hasta.😅
Ah ah ah sonrada vurusuna hasta olacak:))