Belirsizlikler nedeniyle biten ve netken olmadığı biri gibi davranan, profilini ve hesabını herkese açan erkek?

Belirsizlikleri çok fazlaydı kendi içinde ve ilişkiye yansıtıyordu, o yüzden defalarca ayrıldık. Düşünün1 saat önce sevgisinden dayanamadığını söyleyip 1 saat sonra sevmiyorum deyip ertesi gün bunu söyleyince öyle mi diye tepki veren bi erkek. Belirsizlik abidesi yani. İnstagramını herkese açıp göndermeli şeyler atmış (beni çıkarmıştı, yeni görüyorum ben), kapanan kapı açılmamalı tasında Shakespeare şiiri seslendirip reel atmış, postlar atmış, yorumları kapatmış, biz sevdik sevmeyi beceremediler pankartı atmış Fatma Turgut konserinden, WhatsAppı herkese açık yapmış ben numarasını sildim çünkü. Oorspu diye arkasından konuştuğu ve öyle olsa dahi böyle konuştuğu için kavga ettiğim sevmediğini ısrarla söylediği bi kız arkadaşını priv ve orijinal hesaptan takip etmiş.

Benim tanıdığım sevdiğim kişiyle alakası yok. Benimle yüz yüze aylardır gelmedi ve gelmeye de cesareti yok duygularını hatırlar diye, ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ben saygı duyuyordum en azından, bunu da yok ediyor gibi hissettim, birlikte geçirdiğimiz ayları düşününce gözlerim doldu ben kimi sevdim diye

Güncellemeler
1 yıl
Bugün de engellemiş beni sjsjsjs fake hesaptan ya da normal yazan herkesin ben ve çevrem olduğunu düşünüyor
Belirsizlikler nedeniyle biten ve netken olmadığı biri gibi davranan, profilini ve hesabını herkese açan erkek?